Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 15
roller025 spune:
Mey, pentru ca e aproape 5.30 va pup dulce, ca vine sosu' sa ma ridice...
O seara buna si ne vedem maine!
Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
Ssarah spune:
Roxi, referitor la picaturi eu am mai pacatuit cu niste "Olynth" si "Marimer" citisem pe forum ca au mai luat alte gravidutze pe net la indemnul doctorului. Acuma insa as trece pe Olynth de copii, ma gandeam poate stii tu mai multe despre asta..
Hai ca incepem sa ne adunam, Mihaela, Monique, eu, care se mai inscrie pe listutza? Pentru mine este ok oricand puteti voi, deci merge si duminica.
Alexa - 29 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
Doamna Bibi spune:
va pup ca a venit sotu' sa ma salveze de pe baricade.
seara buna.
Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
roxanaz spune:
gagici hop si eu cu raportul de acasa.
am pus mincaricile la facut si rufe la spalat....doamne ce vrednica mi-s!!!
Papa primit icrele.
Monique si mail-ul tau a venit, nu e cazul sa te impusti.
Miha nu ma stresezi mama deloc...deocamdata is ok, diseara am sa mai trag un paracetamol si gata. sper sa fiu pe "repede inainte" si sa treaca in no time.
Alex hihihiihi, ce pacate ai si tu....daca nu exagerezi cu ele nu cred ca e vreo mare scofala.
Gabi trimitem si la tine, cum sa nu?
Ssarah spune:
Roxi, mai am eu si alte pacate, dar nu le spun in public si oricum nu-l afecteaza pe bebe...Nu sunt eu maica Tereza...
Alexa - 29 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
alice2004 spune:
Roxi, ma bucur ca te simti mai bine ... ai grija de tine ! Am ajuns si eu acasa, nu am mai avut timp sa va spun "la revedere" de la birou, intre timp am dat si o tura de curatenie, ca deh, mi se intoarce omul din departari si sa nu gaseasca vraiste casa ! Si mi s-a facut o mare foame, ca azi ati avut iar chef de culinarisme ... Asa ca ma duc sa bag la ghiozdanel putin si ... mai vorbim !
Alice - 25 saptamini
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august
maaria spune:
Miha, e naspa cu tinutele de gala. si eu sunt in oala cu tine...doar ca la mine deja fierbe. sambata merg la nunta...si eu sunt in fundu' gol.
am fost azi prin unirea si am vazut ceva rochite dragute, dar naspa culorile: portocaliu, galben...numai de nunta nu. de bal da:)))
am vazut multe de carpa, material oribil si mulate, ca numai bine ne sta cu suncile pe afara.
nu stiu ce ma fac...o sa merg in pantaloni scurti.
pusesem un mesaj pe forum ca poate s-o gasi vreo croitoreasa...dar nu am primit raspunsuri. daca aflu ceva dau sfoara in tara.
Maria DPN 29 august.
roxanaz spune:
gagici tare mi-e mila de voi mama....ca stiu prin ce treceti!!!! va tin pumnii sa gasiti ceva cit mai pe placul vostru!!!
Alice nu-s mai bine da' nu poci sa stau. dupa ce termin cred ca ma bag in pat dar pina atunci mai e cale lunga.
va pupicei
alice2004 spune:
Am sperat ca te-ai mai intremat, Roxi ... Stiu cum este, ca si mie uneori imi este rau, da' nu pot sa stau locului si pe urma mi se face si mai si, desi sosul meu imi spune mai mereu ca sa nu zac, sa fac ceva ... ca asa o sa imi treaca mai repede !
Alice
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august
mihaella spune:
Cori, la Sanador merg,da.
Maaria,tu sai fost la magazine de gravi sau la alea normale?Ca eu nu tin neaparat la hainutze de gravi,imi vin si cele normale cu vreo 5 nr mai mari.Nici pe la MALL nu ai gasit nimic?