Mamici Iulie-August 2004(56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi, da' era mai frumos cu 4 burticute pe plaja!!! Da, vin cu sosul (sper sa-si poata lua toata saptamina si nu doar weekendul cum ma ameninta) si cu inca 3 familii cu copilasi - prietenii care ne-au luat-o inainte la capitolul marirea familiei... Da oricum, abia astept sa ne vedem - sper sa ai si tu timp!

Gabriela saptamina 28
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Imi pare rau Gabita ca nu o fii odata cu noi la mare!! Deci am ramas patru negri mititei... hehehe negre poate ne-om face dar mititele nu vad cum. Mama mea m-a sfadit rau cu mersul asta la mare, cica sunt inconstienta, oboseala si caldura imi trebuie mie. Nu s-a calmat pana nu i-am zis ca am cerut voie la dr.. ceea ce normal ca nu s-a intamplat in realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Gabi,maine la 5 fara 10 ne vedem in fata la Ambulatoriu/Municipal.Da-mi repere sa ne recunoastem.Ce rau imi pare ca nu esti in aceeasi perioada,tare mi-ar fi placut sa fim cat mai multe (dar asa abia o punem pe Roxana la facut mai multe praji cu branza hi,hi,hi...).

Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Corina,se pare ca am ramas singure pe baricade.Ha,ha ce misto negre si "mici".Sa stii ca eu nu o sa stau prea mult la soare,ne luam cate o umbrela si sezlong si stam cu burtile in sus (ca in jos nu cred).Apropo,eu am o dilema,vreau sa merg la masaj dar cum naiba stau eu pe burta?A facut careva masaj,ca nu inteleg miscarea.

28 ani, sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Eu am facut masaj Monique dar pe bucatele. pt spate te pune sa stai in fund. in rest cu burta in sus. cam asta e manevra, cica exista si mese speciale cu gaura dar eu nu am fost in stare sa gasesc asa ceva. La soare nu prea stau nici eu decat un pic dimineata sau seara. eu am deja 1 buc pata sub nas si nu mai vreauuuu!!!

Mergi la inceput

Monique s-a facut! Dar spune-mi unde e Ambulatoriu asta - se intra pe partea cu Camera de Garda? Eu o sa fiu imbracata cu un sarafan lung de blugi - am parul mai lung, dar cred ca o sa-l prind in coada ca imi e cald de mor...a, si sunt mai "plinuta" (vezi ce frumos m-am exprimat??)... Hai ca ne recunoastem noi cumva! trebuie sa-mi iau ceva de scris? (intreb si eu ca prostu'!)

Gabriela saptamina 28
DPN 25 iulie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitza mama eu o sa fiu in orice caz in conced asa ca....intre a sta cu biciul pe muncitori si a lenevi pe plaja pe patut linga tine ce crezi ca o sa aleg???
ar fi normal ca la masaj sa existe masa din aia cu gaura la mijloc....dar cum in Romania gravidele se duc cam rar...cred ca nu exista din astea!
Cori, primit si inregistrat. si a propos....ar cam trebui sa spui medicului ca pleci, sa stii....macar de informare, asa.
hai ca ma duc acasica la munca gagici si vorbim later, da?
pupici si sa fiti cuminti!!

Mergi la inceput

Monique, lasa ca ma descurc eu - ne vedem miine la 5 fara 10 unde ai spus tu - sa nu intri fara mine!
Roxi - mama, da-mi si mie reteta asta faimoasa ca imi lasa gura apa....Gagici, eu am terminat ciorbica si ma duc sa ma odihnesc putin ca azi toata ziua am stat in picioare - nu cred ca mai pot sa intru mai tirziu ca dial-up-ul asta ma omoara, dar ne auzim miine dimineata dupa ce vin de la intepat!
Pupici!

Gabriela saptamina 28
DPN 25 iulie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

roxi,hai ca te stresz iar desi stiu ca nu prea esti adepta:incearca Oscilococcinum.Lamine a functionat f. bine asta iarna.

Alexa, intalneala oricand vreti voi!Cine se mai inscrie?

Mergi la inceput

Eu ma inscriu la intalneala.Hai,cand o facem?Eu una prefer in weekend ca in rest nu prea am timp,termin tarziu muncile.Iar de sambata raman si singura ca-mi pleaca sotul in tarile calde.

28 ani, sagetator

Mergi la inceput