Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 12
roberta04 spune:
ROX, si pe mine m-au napadit virusii in week-end si m-am doftoricit cu ceai cu lamaie multa si miere, oribila apa cu sare in nas, un Paracetamol, frectie cu alcool sanitar la greu...si o cura de supa de gaina cu mult piper in ea. Si de unde vineri seara aveam 38 de grade, azi sunt in stare de functionare. Chestia cu supa am citit-o undeva, cica are in continut o substanta asemanatoare cu antibioticele si ca este un remediu recunoscut de muuuuult...
Roberta (Varsator) + BeBe scump din burtica - 23 saptamani
papadie spune:
cristal eu am orgasme culinare noaptea :)))
visez numai mese si ospete cu pui la ceaun si mujdei cu cimbru, friputrici de pork la gratar, eclere, icreeeeeeeeeee (aici nu se gasesc icre),toba si drob... sa va mai zic ca suna ceasu taman cand sa incep sa maninc??? Asta e cosmar pur si simplu!
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
roxanaz spune:
Lia nu te contrazic mama....stai linistita.
Papa, icrele se depune la roxana@tecar.ro. anunt inca o data pe aceasta cale ca sunt de abia 20 de numere de telefon pe lista....as vrea totusi ca in 2-3 saptamini sa am o lista mai completa. unele fete nu mi-ar trimis si alt e-mail, asa ca am sa trimit listuta la e-mail-ul mentionat in profilul lor.
multumesc de grija pe care o aveti fata de mine, eu parca ma simt mai bine. Alex de pus in nas nu pun nimic ca nu poci (fac ca trenul la ideea de a avea ceva in nas, nu stiu de ce, am o fobie) dar Maria cica remediu infailibil: apa cu sarre grunjoasa (ca la desfundat tevi, stii? - cred ca merge la fix si cu "pipe cleaner" din ala de la mr. muscolo )- acum lasind gluma la o parte ce ai tu se numeste rinita de sarcina si va exista si in continuare - din pacate nu prea ai ce lua ptr ca majoritatea solutiilor nazale contin efedrina asa ca...stai si rabzi ca n-ai ce face altceva.
Dorsilia spune:
papadie, moni, cum adica si mai rau. Si de unde sa gasesc hartie de turnesol ? E la farmacie? Voi o folositi ?
lia 27 sapt de la UM
Doamna Bibi spune:
Roxana,eu am un stres: ai primit de la mine vreun mail ca tot primesc erori.Te rog sa-mi confirmi.
Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
papadie spune:
Dorsilia nu folosesc mama ca nu fac experimente pe mine, glumeam cu hartia de turnesol
Mai rau inseamna ca putem ajunge sa avem scurgeri dina stea de nu ne mai ajung 3-4 tampoane pe zi. Asa ca nu te ami agita e normal...in special dimineata dupa o noapte petrecuta la orizontala sa fim robinete :-)))
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
leeloo2004 spune:
Salutare fetelor!
Uite ca abia acum am gasit ragaz sa intru pe net si in plus am avut si dificultati caci nu mai gaseam sectiunea noastra - n-am stiut ca i s-a schimbat denumirea.
N-am avut timp sa va citesc din urma, dar recuperez eu, nici o grija!
Dimineata am fost la medicul de fgamilie pentru niste trimiteri asa ca miine dimineata ma prezint la donat singe pentru o cauza nobila...in plus si miercuri trebuie sa fac la fel pentru ca trebuie sa fgac si dozarea de anticorpi si nu pot face toate analizele intr-un singur loc...
Monique, miine vin sigur cu tine, asa ca spune-mi unde ne intilnim si la ce ora?
A, si uitam - s-au cumparat si biletele la mare, hotelul e acelasi, dar din pacate perioada e 10-16 asa ca din pacate nu am sa fiu cu voi - tare imi pare rau!!!
Gabriela saptamina 28
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
Marina spune:
zau ca o sa muriti de tinere cu leucoree cu tot! Ce o sa mai faceti cand vine copilul! Atunci sa vedeti griji! Stati mey calm si nu va faceti griji. Oricum va duceti la eco periodic si daca e ceva cu lichidul se vede. Iar daca se rupe apa e de baltoaca nu de un pipi mik. O sa sesizati voi asta peste vreo 2 luni !
mihaella spune:
La multi ani fericiti, Mitzule!!!!Sa ne traiesti mult si bine!
M-am eliberat si eu.
Roxi, sati sa-ti raspund: am pus gelatina,dar am pus mandarine din compot si a capatat o culoare cam ciudata.Da'la gust supeeer buna!
Hai sa vad si eu ce ati mai scris
Pupi
roxanaz spune:
in primul rind: Monique nu mi-am verificat mail-ul dar iti raspund de acasa; dar au fost ceva intreruperi de curent si cred ca de aia primeai mesaje de eroare. iti zic pe dupa-amiaza. daca e urgent da PM.
in al doilea rind lucrul mai important: Nicole va transmite pupicei. e cuminte si bine, maninca si doarme si nu o lasa mami sa fac nimik.
heheheh Gabi lasa mama ca nu o sa fim toate da' eu tot acolo mi-s, asa ca....cu cine vii, cu sosul?