Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
hihihihii, Lia, hai ca m-ai facut sa rid, ai fost cool. si m-ai rupt cu supa de gaina cu ardei, pe asta de unde ai scos-o???
azi la meniu scrie ciorba de vita si chiftelutze marinate. no sweets ca am cumparat. hai, pe cine mai astept la masa? (la cina, ca atunci is gata)
corianai spune:
Roxi m-ai terminat cu chiftelutele marinate... au aici la cantina la mine la job dar mi-e frica sa mananc tocaturi de la astia. asa ca mi-am gasit beleaua!! Sanatate multa!!
papadie spune:
Mitzuleeeeeeeeeeeeeee La multi ani fericiti
dai cite-o placintuta virtuala, un pateu cu ciupercutze ceva :-)))
(este ca va ploua-n gura?:-) si mie)
eu is pestisor de 4 martie :-)
unde tre sa depunem icrele (adeca email, telefon, nume etc??? ca simbata v-as fi sunat cu leucoreea mea de nu mai stiam de mine)
ve pupes***
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Ssarah spune:
Roxi sa te faci bine cat mai repede, nu e o idee rea sa stai cateva zile acasica..Pentru nas infundat ce picaturi iei, ca la mine asta e starea mea naturala si poate imi dai o idee sa ies din ea...Pupici
Alexa - 29 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
Dorsilia spune:
chestia cu supa de gaina mancata calda cu 1-2 ardeiasi iuti si presarata cu patrunjel la greu e buna la orice, deci si la viroze. Poti sa ma contrazici dar la mine a functionat, cand a fost cazul; acum ca o fi fost efect placebo sau nu, sau chiar o fi fost de la supa...important a fost efectul.
Papa, pe mine m-a lovit azi, in drum spre serviciu, leucoreea, si am plans prin toaleta de frica, de dimineata, asa ca am o moaca morcovita de se vede de la o posta. Fetele m-au linistit ca nu e
cazul sa ma agit. Tu cum mai esti?
lia 27 sapt de la UM
papadie spune:
io'st salcie plingatoare (curgatoare) in continuare si cica-o sa fie si mai naspaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-))
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Doamna Bibi spune:
Eu as manca o supa de gaina si fara vreo viroza anume ca mi-e o pofta...dar cu gaina de tara.
Cu viroza sa stiti ca am auzit ca bantuie o viroza urata,asa ca aveti grija.Se pare ca pe mine e fieru' naibii,nici viroza nu ma place (si bine face) ca la cat de bolnav a fost sotu' meu...dar m-a ferit Dumnezeu.
Roxana,merci,abia astept sa pun in practica reteta.Ai grija si fa-te bine ca tu esti mama noastra la tratamente asa ca...
Papadie,Roxana era strangatoarea de "icre",la ea ni le depuneam.Vezi mai in urma e mailul ei.
Diana,maine mergem sigur la cursuri de mamici la Municipal.Mai vine cineva????Leeloo, Corina, Alexa????
Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
corianai spune:
Monique eu nu cred ca ajung maine la municipal desi as fi vrut. am de mers la dr sa iau rezultatele de la ultimele analize sa le duc miercuri la Badiu. sper sa nu mai intervina nimic martea viitoare!!
Ssarah spune:
Monique, incerc sa ajung, acuma ca sunt singurica s-au anuntat mama si soacra ca trec pe la mine, mama vrea sa ma ajute cu treaba..in schimb de soacra nu am chef..sa vad cum scap, ne auzim maine..
Alexa - 29 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
cristalina spune:
M-ati terminat, de abia mancai si acum mi-e iar foame...chiftelute, supe...pana si icrele alea de care a pomenit papadie imi facura pofta..hahaha...Si nici macar nu era vorba de mancare!
Intrebare: voi visati noaptea mancare?! Ca io am niste orgii gastronomice in vis ceva de speriat...De obicei sunt cu torturi si prajituri...:)))
Nu-mi explic de la ce mi se trage, poate pentru ca nu m-am abtinut niciodata de la mancare si acum de cand zise doctorul mi s-a pus pata pe creieri (cred ca e sentimentul de vina, ca nu il ascult..:)))
Hai ca imi spusei of-ul si io...hehehe
Credeam ca v-am lamurit cu leucoreea aia...potoliti-va cu stresu' ca o sa fie si mai rau...:))))
Papa, ii zisesi sotului sa aduca turnesolu'!?...hihihi
Io's leoaica de 31 de ani sa traitzi...poate o sa pun si in semnatura varsta...:)
Monica 29+ saptamani