Fete din Austria (7)
Raspunsuri - Pagina 12
tanja spune:
Sora mea care a venit cu autocarul tot din Ploiesti a platit 43 de euro dus iar daca iti iei bilet dus intors costa 100 de euro.Eu zic ca mult mai bine este cu autocarul decat cu trenul,care face mult mai multe ore,avand mai multe opriri.Anto am primit mesajul tau si eu la randul meu ti-am scris nr.meu de telefon.O seara placuta la toate.
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
MonicaGj spune:
nu dati cu pietre!
ca n-am mai postat aici de nu mai stiu cand.
Sa nu ca ma vedeti. Vad ca munciti, , va intalniti si , sunteti.
Mie si Ancai, ne-a venit viza si trebuie sa ajung la Consulat la Bucuresti sa mi-o dea? ( aplice pe pasapoarte?).
E un timbru mare asa cam cat pagina pasaportului, multicolor..
Eu , tot sunt.
Am vazut pozele de la Linz.
Voi ce mancati pe acolo de sunteti toate asa slabe?
Vreau si eu sa fiu ....
.
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Monica minunat ai reusit,poate la urmatoarea intalnire esti si tu alaturi de noi,si noi suntem foarte intelegatoare nu putem decat sa ne bucuram pentru tine ca in sfarsit ai un vis implinit,ca nu ai fost un timp pe aici nu e asa grav;nu stiu cat de bine ai vazut pozele,dar cel putin eu am mai mult cu 12kg,asa ca de unde slaba.
Stie cineva cand vine Cricri(sper ca am scris corect),parca era sa vina luna asta.
La noi e soare si sper sa vina caldura.
Pupici dulci la toate si o zi insorita.
alexandra
alinah spune:
Monica, m-ai facut sa rad! Auzi la ea, slabe!!! Si noi toate ne plangem ca am pus straturi de sunculite Eu de cand am venit in Austria am pus 10 kg, straturi, straturi. Si asta fara prin vreo burta, ceva!! Maica-mea in sfarsit e tare fericita ca sunt "grasa si frumoasa", iar eu sufar in taina
Las' ca o sa vezi tu, vezi ce te incurajez, daaaaa???
Si la urmatoarea intalnire ne lasi sa te luam de urechi?? Pai chiar asa, domne' , sa nu mai treci si pe la noi? Hai ca am glumit! Bine ca ati primit viza si va asteptam la o barfa si bineinteles la o bauta .
Fetelor, Alexutza (ca tot asteptai vestea), a mea broscuta nu vrea sa ne arate NI-MIC!!! Ba pardon, ne-a aratat degetul!! Cred ca o sa ne tina in suspans pana la sfarsit, are tupeu deja Eu ce ma fac?? Al meu sufletel nu vrea sa cumpere nimic pana nu stie de e bleu sau roz (stiu ca pot lua culori neutre, dar el nu si nu). Il conving eu pana la urma
Doar n-o sa umblu ca nebuna cu bebeul in popoul gol intr-o mana si cu placenta atarnata prin magazinele de bebei
Am si poze de data asta si pe aia cu degetul...statea intr-o pozitie cam schimonosita, dupa mine, chiar l-am intrebat pe docotor daca are loc, parea cam la stramtoare . Gata cu , ca v-am plictisit. Ce vreti si voi acum? Fiecare cu ce-l doare
Babee, bine ati ajuns in Romanica, hai ca acum vin si eu Maine sunt calare pe tren! Nici nu vreau sa ma gandesc ca tb sa stau cu burtocul la vedere, asa pentru toata lumea, toti o sa ma pipaie, maica-mea o sa verse siroaie de lacrimi, ce minune
Asa ca imi dau seama ca sunteti ca la expozitie acum
Anto, hai si tu cu vestile!! Sper sa fie totul bine la control si sa iti treaca porcaria asta Doar n-o sa stai asa!!
Am plecat sa intind rufele . Asa-s eu, las totul pe ultimul moment.
Paaaaaaaaaaa
alexa22gandi81 spune:
Alina m-ai facut sa rad,cum draga sa umbli cu bebe cu popoul gol;daca sotul tau vrea sa stie ce e fata sau baiat sa fii fericita ca al meu nu voia,dar curiozitatea stii tu.Nu stiu daca te va ajuta dar cred ca degetul semnifica altceva,deci e baietel.Drum bun si aveti grija de voi.
Pupici.
alexandra
alinah spune:
Hi hi hi....repede te-a dus gandul la prostii , Alexutza , cu degetelul... Degetelul cu pricina e langa capsor
Pun si link sa-l vezi pe ganditorul meu, sau deja ne da ordine, de-acolo din burtica
Si daca s-o nimeri si un alt "degetel" ceva mai la vale, tatii o sa fie subit indragostit si eu la fel. Deja nu mai am preferinta de , sanatos si cu(minte) sa fie!
Fetelor, azi la dr, era un copil isteric, de vreo 3 anisori, daca o fi si al meu asa, ce ma faaaaaaaac???
MonicaGj spune:
Lasa Alina , ca mie mi-au zis la ecograf in felul urmator:
- la trei luni - "sigur e baiat"
-la 5 luni - "pana la proba contrarie , e baiat"
- la 8 luni - " va fac si poza la fetita?"
????
Io m-am blocat si nu ziceam nimic, ca nu stiam ca vorbeste cu mine.
Am plans o saptamana ( de ciuda).
Gigi zice ca el oricum vroia fata...
O iubim , sa ne traiasca!
schuster laura spune:
quote:[list]
Hallo fetelo!
quote:
Eu sint Laura si ma bucur ca am gasit acest forum.
Sper sa m-a primiti si pe mine in rindurile voastre.
Toria a fost cea care a facut primul pas si mi-a spus sa vin aici pe forum.
Danke!
Dupa cum i-am spus si lui Toria sint si eu mamica la doi baietei si ma bucur sa cunosc si alte consoarte ca mine.
Citeodata m-a simt si eu singura si as vrea sa mai schimb o vorba cu cineva sau cite o parere sa cer sau sa ofer.
Numai bine la toata si pe curind!
schuster laura
alexa22gandi81 spune:
Laura bine ai venit,sper sa te simti bine alaturi de noi.
Ce samanta buna avem la FETE din AUSTRIA ne inmultim asa repede.
Pupici dulci.
alexandra
alinah spune:
Bine ai venit Laura
Pai ai gasit locul perfect pentru o "barfulita" mica
Fetelor, ne-am inmultit intr-o saptamana cat intr-o jumatate de an!
La mai mare
Pup, ca-mi vine barbatul de la santier