revenire (temporara) din CIC

revenire (temporara) din CIC | Autor: mariana78

Link direct la acest mesaj

Stiti ca se mai intampla ca daca-i dati cuiva un deget va ia toata mana , nu ?? ... :))) E si cazul meu ... As mai avea nevoie de putin ajutor .
1.M-a rugat d-na dir. ec. daca vreau sa revin din CIC pt. doua luni pt. a tine locul colegelor mele, ele efectuandu-si, pe rand concediul de odihna . N-as zice nu, dar cand am intrebat-o pe d-na de la personal daca mi se va mari salariul pe care l-am avut cand am intrat in CIC la nivelul salariul de acum al fetelor a bajbait... Cum se procedeaza - legal - salariul ar trebui corelat automat( pe baza faptului ca presteaza aceeasi munca sau ... CUM?? )
2. Tot distinsa doamna de la personal mi-a spus ca nu stie cum imi va calcula CIC dupa cele doua luni de munca, cand voi reintra in CIC, raportat la ce il va calcula?? Mentionez ca inainte de a intra in CIC salariul meu de baza era 3.000.000 , iar acum in aceeasi functie la firma salariul e de 4.000.000. Momentan eu iau in mana ~3.600.000 lei.
3. As vrea sa fiu sigura ca pot intra din nou in CIC dupa cele doua luni de munca ... , poate firma sa-mi joace vreo festa (sa-mi dea preaviz si sa fiu obligata sa plec sau mai stiu eu ce ...)

Stiu ca va e plin podul de multumiri :)).... , totusi MULTUMESC!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Mariana, salariul poate sa-ti fie marit, daca negociezi cu conducerea firmei.
Vei primi aceeasi indemnizatie CIC dupa cele 2 luni de servici.
Referitor la cea de-a treia intrebare, teoretic au aceasta posibilitate, dar este putin probabil ca vor apela la ea, deoarece daca vor, imediat ce inceteaza CIC, ar putea sa o faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana78 spune:

Multumesc mult pt. informatii!!

Mergi la inceput