Dr Camelia Constantinescu Maternitatea Bucur

Dr Camelia Constantinescu Maternitatea Bucur | Autor: Andra1

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi spuneti ce stiti de d-na dr? E buna profesional? A nascut cineva cu ea prin cezariana? Care-s conditiile din maternitate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Oau, cand am vazut subiectul am tresarit, adevarul este ca eu urmeaza sa nasc cu dansa prin cezariana pe data de 9 mai. Daca esti la inceputul sarcinii o sa-ti povestesc dupa eveniment cu a fost.
Pana in acest moment eu sunt super incantata de dumneaei care mi se pare a fi un medic foarte bine pregatit si un om cu calitati remarcabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra1 spune:

Bravo! Iti tin pumnii! Si mie imi place, dar eu din pacate tocmai am avut un avort spontan si nu stiu daca sa ramin la ea sau sa merg la cineva "mai bun".Oricum eu voi vrea sa nasc prin cezariana. M-au cam speriat conditiile din maternitatea Bucur de pe forum, dar poate ca nu-i chiar asa. Succes si te rog mult tine-ma la curent cu acest subiect. Nastere usoara! Pupici

Mergi la inceput

Din pacate tot ea e cea care-mi spune ca nu am nevoie de progesteron la o ulterioara sarcina, dar daca totusi....???Nu vreau sa mai patesc asa ceva pt nimic in lume, as lua si tone de progesteron ca sa suflu si-n iaurt! Nu stiu daca sa ma duc la altcineva din cauza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gioni spune:

Andra1, eu am fost la alt medic tot de la maternitatea Bucur. Din pacate eu am pierdut doua sarcini, oprite in evolutie, si nu mi-au facut nici o analiza (dupa chiuretaj se face de obicei analize la embrion, sa vada daca este ceva genetic, lipsa de progesteron sau ceva infectii). Cand am intrebat de cauze...mi-au raspuns ca este posibil sa fie ceva genetic...nici gand sa-mi dea sa fac analiza progesteronului. Eu am schimbat medicul... si cu tratament (imediat cum am banuit sa sunt insarcinata am fost la el si mi-a dat progesteron, ca de fapt asta era cauza, insuficienta luteala) acum sunt insarcinata in sapt. 14.
Cat am stat prin spitalul Bucur am auzit ca d-na dr. Constantinescu este un medic foarte bun, si era destul de cautata (dansa mi-a facut si mie ecografiile) dar probabil ca este buna pentru cele care nu au probleme cu sarcina.
Nu va doresc decat sa aveti sarcini fara probleme!
Cu bine,
Gioni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Andra imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat ! Eu am mers la doctorita Constantinescu cu mult inainte de a ramane gravida si ma tratat de ceva probleme genitale si fiinca mi-a placut, cand am ramas insarcinata, o jumatate de an mai tarziu, am mers tot la dansa. Spitalul nu prea il stiu eu am mers la cabinetul ei particular.
Pupici si Doamne - ajuta ca data viitoare sa fie bine cu bebeul tau.

Mergi la inceput

Albinutza,
Nu inteleg. Nu ai nascut cu dr Constantinescu pina la urma?(pt ca ai zis ca nu stii spitalul).Si daca nu cu ea, de ce?

Mergi la inceput

Scuze! Cred ca am priceput!In curind trebuie sa nasti Albinutzo, asa-i? Nastere usoara si te rog povesteste-mi cum a fost!!
Gioni, pina cind ti-a dat sa iei progesteron si cind ai inceput? Inainte sau dupa ce ai aflat ca esti insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gioni spune:

Buna,

Andra eu am luat progesteron dupa 4 saptamani de la UM. Eu stiam ca sunt insarcinata, nici nu mai stiu cate teste facusem, si am mers la medic (la ultimul control mi-a spus sa ma duc la el imediat cum banuiesc ca sunt insarcinata). Dupa ce mi-a facut control si a constatat ca am colul inchis, m-a trimis sa fac un test de sarcina in spital si ecografie. Testul a iesit slab pozitiv iar la ecografie nu se vedea mai nimic. Dar mi-au spus ca este posibil sa fie sarcina (la ecografie se vede dupa 5 saptamani). Mi-a dat sa iau utrogestan cate 4/zi, si peste o saptamana sa vin din nou la ecografie. M-am dus peste o saptamana si atunci la eco intravaginala s-a vazut si inimoiara pulsand. Atunci mi-a marit doza de utragestan la 6/zi, mi-a dat si acid folic si no spa pentru dureri (eu am avut si un chist pe ovarul stang destul de mare, dar care s-a retras). La controlul de la 12 saptamani mi-a redus doza de utrogestan la 4/zi si mi-a mai dat vitamina E. O sa vad saptamana viitoare cand merg la control pana cand o sa iau utrogestan.
Cu bine,
!
Gioni

Mergi la inceput