mamici din Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

tocmai se anunta la radio ca in Iasi s-au cheltuit toti banii pt 2004 alocati repararii strazilor, si cica nu e in scop electoral, haha!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Multumesc tuturor pentru informatiile referitoare la gradinite si pentru urarile de bun venit.

Sper sa putem veni si noi pe 6 la Gradinia Botanica

Cineva mi-a recomandat gradinita F.E.G. care are program pana la 18.00. Stie cineva mai multe detalii despre ea?

La Gradinita Sf. Parascheva programul e doar pana la 16.00. De cea de pe langa Cuza Voda am mai auzit vorbe de bine, dar nu stiu exact care e programul si daca primesc copii mai mici de 3 ani. Ma voi interesa oricum.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Bine ai venit Anca,iti ureaza o "vecinica"de cartier impreuna cu un alt Alex,de 1 an si doua luni!!
Fetelor din pacate ,spun cu siguranta ca pe 6 iunie nu sintem in oras asa ca lipsim de la apel!!Imi pare tare rau ,dar o sa ma consolez cu pozicile pe care sper ca le veti face!!Petrecere frumoasa!!
Va anunt cu mare mihnire ca Alex si-a capatat primul semn ,a cazut cu arcada in coltul unui scaunel,si si-a facut o taietura destul de uritica,sper sa nu ramina semnul prea vizibil,am crezut ca mor cind l-am vazut plin de singe,noroc ca era cumnata mea care are doi copii si deci si experiente de genul asta!!Ufff,mi-e tare necaz!!Imi vine sa scot toata mobila din camera sa nu se mai intimple asa ceva!!Ma simt asa de vinovata!!
Cristina,eu credeam ca dimineata ai examen asa ca ti-am tinut deja pumnii!!Nu-i nimic repetam faza de la 4!!Bafta!!
Un sfirsit de saptamina super va dorim!!
Gabi si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Mai aveti loc si pentru noi?
Mamica si fetita tot din Iasi, Nicolina doar ca acum suntem departe. Laura vine la bunici luna viitoare, eu o sa vin abia in august dar cat stau acasa (o luna) sper sa prindem si noi o intalnire ca tare va mai invidiem cand ne uitam la poze
Pupici

Gabriela & Laura (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Sigur ca avem... Mai ales daca vin domnisoare...
Bine ati venit,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
bun venit fetelor!
Anca pe unde stai in Nicolina(1 sau 2)?ai mei parinti stau in zona garii Internationale.
Claudia ,are dreptate Gabriela , tare avem nevoie de domnisoare ...are si Erica nevoie de intariri ,pai la atatia strengari numai o domnisoara ?nu prea este cinstit!
si noi ne abonam la intalnire

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Mai fetelor da unde ati disparut?
Nu mai scrieti nimic,nimic,nici o povestioara,nici o intilneala?

In primul rind
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR NOSTRI !
Sa fie sanatosi si fericiti!
Aveti idee daca se organizeaza ceva pentru ei astazi?

Noi am fost aseara la concert la IRIS.Pentru ca nu am avut internet nu am reusit sa va anunt si pe voi.A fost SUUPER!
Mihnea in forma de zile mari a dansat parca era in priza si a fost foarte-foarte fericit,iar de mine nici nu mai spun-am fost in extaz!
IRIS THE BEST !Chiar daca nu sinteti fani IRIS,va spun cu mina pe inima ca nu ati fi regretat :un concert adevarat,live,fara play
back-uri idioate sau voce aranjata de calculator!
M-am intilnit cu Ada si Cosmin,care au "suportat stoici zgiltiala mea si a lui Mihnea,iar spre final si cu Lacramioara cu Fabian cel frumusel si cumintel si sotzul ei.
Lacramioara imi pare rau ca nu am reusit sa stam mai mult de vorba!

Simbata am alt examen naspa,dar daca stabiliti ceva pe duminica poate ajungem si noi!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

In primul rand La multi ani! tuturor copiilor de pe forum.

lacri: stam in Nicolina 2, pe strada Olari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

LA MULT ANI COPILASI IUBITI! SA CRESTETI MARI,SA FITI IUBITI SI PARINTII SA FIE MANDRI DE VOI! Ca ideea, azi la ora 4 a Mall e finala la festivalul "PITICUL DE CIOCOLATA", faza finala, cu copiii de la gradinitele din Iasi. Sunt diverse sectiuni: dans modern, muzica usoara, populare, recitari, scenete, etc...

Ne bucuram ca a tinut vremea cu voi Cristina si ati ajuns la Iris. I-ai facut niste poze lui Mihnea, sa ai amintire?
Mamicilor,in rest ce mai faceti? Elena ce iti face domnisorica?
Alexutii ce fac? Fabian cu masina mare si masina mica?
Pupici inca o data la toata lumea,

Gabriela si baietii(Matei, 1 an si 11 luni acus si Otto 6 ani si 1 luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Uitam esentialul:
Inainte de a pleca la concert,il vad pe Mihnea ca ridica receptorul de la telefon si zice:
Ao,Chiti Mincuencu?Dii a concet,da...dine,te-atept..PA!PA!
Alo,Cristi Minculescu?Vii la concert,da,bine te astept,PA!PA!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput