imi recomandati un medic bun?

imi recomandati un medic bun? | Autor: oana13

Link direct la acest mesaj

Buna, sunt Oana. Sunt nou nouta pe aici, adica de abia m-am inregistrat. Incerc sa ma descurc. Pe scurt problema mea e ca eu si sotul meu ne dorim un bebe si...se lasa asteptat. Am facut 3 chiuretaje in regim de spital la interval de aprox. 18 luni intre ele, ultimul acum 4 ani.(acum am 29 de ani). De atunci m-am protejat folosind "calendarul " si prezervativul. Acum 2 ani am incetat sa ne mai protejam si desi atat analizele mele cat si ale lui (spermograma) erau bune, nu ramaneam insarcinata. In urma a 5 pastile de clostilbegit, am ramas insarcinata in septembrie anul trecut. Eram insarcinata in 2 luni si jumatate cand m-am dus la medic deoarece incepusem sa sangerez. In urma ecografiei am aflat ca bebe era mort de la 1 luna si 3 saptamani. In toata aceasta perioada medicul meu nu mi-a facut nici macar o singura ecografie.Mi s-a facut un chiuretaj peste cateva ore. De atunci nu am mai ramas insarcinata si as vrea sa incep de la 0 un tratament cu un medic care sa ma poata ajuta sa obtin o sarcina pe care sa o duc la bun sfarsit. Am incredere ca imi veti da cel mai bun sfat. Va multumesc foarte mult. Oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu am probleme de genul asta si am tot fost pe la medici"grozavi" care nu au ajuns la nici un rezultat.de cand am intrat aici in forum mi-a fost recomandat un medic bun la care merg acum:la prof. ancar-medsana bucuresti.aici la medsana gasesti numai medici buni,indiferent la cre te hotaresti sa mergi.
gabriela
NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Daca as merge la un medic de la Medsana ar trebui sa platesc fiecare consultatie/investigatie? Nu de alta, dar asta presupune destul de multe milioane lunar si ar trebui sa-mi fac dinainte calculele daca-mi pot sau nu permite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Da, se plateste fiecare consultatie, 650000 parca e acum consultatia la profesor. Dar el te mai cheam si la spital daca e. Oricum e un dr. f. bun, eu m-am chinuit 9 ani sa ramin insarcinata si pina la urma am reusit pe de o parte datorita prof. Ancar, pe de alta parte cu un tratament cu ceaiuri. Dar tu trebuie sa-ti faci taoate investigatiile mai intii, pt. a sti exact care este problema.

Succes,

Karina+ Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

FETELOR, CERETI SFATURI MAI BINE LA " ASTEPTAND UN INGERAS IN VIATA NOASTRA" LA ASPIRANTE OPTIMISTE. ACLO SUNT O SUTA SI CEVA DE FETE, CARE SE CHINUIESC SA FACA UN BEBE.ACOLO PUTETI GASI CATE SFATURI VRETI.FETELE SUNT EXTRAORDINARE. SUCCES.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput