Cum spalati perdeaua de la dus?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

So sotul meu se desparte relativ greu de unele chestii, mai ales de imbracaminte. Eu am gasit o solutie. Le rup. Fac o gaura in tricou,maieu,pulover,etc si gata. E bun de aruncat la gunoi fara sa ne luptam pentru asta. Ca de cusut nu si le coase iar eu nici atat. Sau i le ascund, pana uita de ele,apoi le arunc. Asa fa si tu cu perdeaua. Da-i o gaura sau fa-o nefolosibila. Si ai terminat discutia.

Laura si papusica din burtik (39 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Iubita,

m-am uitat in catalog si costä intre 19,95 si 29,95 € acum...eu am cumpärat-o pe a mea cind erau märcile si tin minte cä am dat cam 50 DM pe ea...deci, nu s-a dublat pretul!!!...cum s-a dublat la mai toate produsele!!
A mea aratä ca si nouä, numai cä s-au mai sters culorile...acum este mai...pastelatä ...dar data viitoare o bag putin in apä cu otet, cä asa se improspäteazä culorile.
Te pup, Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Iren, cumpara una noua, scoate-o p-aia veche, arunc-o si pune-l in fata faptului implinit. Spui ca n-ai stiut ca trebuie facut consiliu de familie ca sa schimbi perdeaua de la baie, ca era urata si neigienic s-o mai pastrezi asa murdara, ai incercat s-o speli, dar nu i-ai scos fatza.
Daca se vede cu ea deja schimbata si ce aveche aruncata, va comenta mai putin decat daca vei incerca sa-l convingi. Te va bombabi un pic la inceput, dar apoi se va obisnui si poate ca-n timp va vedea si avantajele celei de panza impermeabile in locul celei de plastic.

Si pe mine ma enerveaza problema asta. Am frecat-o de vreo 2 ori pana acum in cada, da' e o munca titanica pentru mine: cada-i mai micutza, perdeaua-i lunga si lata si pana expun eu fiecare metru la spalat ma apuca gaia. Plus ca aici apa este foarte dura si depunerile de calcar sunt de cateva ori mai mari ca-n Ro. Nu mai zic cu mse face faianta dupa doar cateva dusuri.
M-ati convins, ma duc sa-mi iau si eu una de-aia de fas de pot s-o bag la masina. Sunt si mai estetice si mai grele (si se aseaza mai bine). La inceput cand ne-am mutat (cand trebuie sa faci tzashpe mii de mici cumparaturi de de toate), n-am vrut sa dau prea multi bani pe o perdea de baie, d-aia am ezitat.

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Gata, miine ma duc la cumparaturi! Si chiar daca nu gasesc una textila, iau una de plastic si tot o schimb!

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Mariailin, ideea ta mi s-a parut foarte simplu de aplicat asa c-am incercat-o, a iesit super perdeaua veche asa incat desi am una noua in dulap ma intreb daca ar mai trebui schimbata pentru moment. Mersi de sugestie!

Mergi la inceput