Cum spalati perdeaua de la dus?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Eu aici nu am perdea la dus, dar cand am fost la mama acasa nu mi-a placut cum arata si am pus-o de seara pana dimineata in ariel,iar dimineata i-am tras o spalare cu programul de rufe fine, am atarnat-o la cada si totul a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri...inca oscilez in a cumpara una noua- cu toate ca aici nu-s asa de ieftine- si a o spala la masina

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

La mine a functionat de cateva ori cu degresant si apoi in masina , dar dupa ceva timp se ingalbeneste , o spal sa stiu ca e curata dar o schimb si eu la patru cinci luni .

http://community.webshots.com/user/deborah_debby-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Eu am pus neste clor cu apa in cada, am inmuiat pardeaua, am lasat-o cateva ore (desi nu era cazul), am clatit-o si a iesit impecabila. N-am frecat, nu m-am aplecat, nici un efort extraodinar.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Iren,

dar de ce nu-ti cumperi una de-aia frumoasä din "stofä", pe care o poti späla färä probleme in masina de spälat??
Eu am una de 4 ani, are un model foarte frumos pe ea, o späl cu rufele celelalte si o intind imediat dupä spälare pe inele si se intinde destul de bine, cä are niste plumbulete in tivul de jos.
Stii cum e vorba aia: " dai un ban, dar stai in fatä"...mie nu mi-au pläcut niciodatä cele de plastic...nu se aranjeazä bine, iar cind se lipesc de picioare, sau de poponet imi vine s-o iau la fugä!!...nu cä alealalte nu s-ar lipi si ele.....dar sint mai gingase!!
Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Cami, as lua eu una d-aia frumoasa, din stofa, dar perdeaua pe care ma chinui s-o spal e de la dus, iar dusul e folosit 99% de sot- eu mi-am alocat baia mare ...sotul e mai ciufut si e extrem de sensibil la orice fel de schimbari, asa ca va trebui sa ma inarmez cu multa rabdare si argumente logice pro perdea stofa ...nu prea am chef acu de lupte seculare pe marginea subiectului schimbarii perdelei...Nu-mi dai si mie niste idei cu argumente pro? Ca tare as avea nevoie de ele!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AAM spune:

Si eu imi spal perdeaua la masina cu apa rece.O pun acolo cu detergent si iese super .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Aici perdelele de baie sunt de stofa/impermeabil si de plastic. Eu am de stofa, care "atarna" pe partea din afara cazii, si plastic ce este pe partea de dinauntru a cazii. Deci 2 perdele, amandoua pe aceleasi inele. Cea de stofa o spal la masina, cea de plastic o inlocuiesc, cum am mai spus. Costa numai $ 1.99.
Asa se folosesc pe aici, cele de stofa, sunt mai mult de "fason" sa imbrace/decoreze baia, cele de plastic sunt inauntrul cazii, plus ca la capete au niste magneti ce se lipesc de cada, ca sa nu se lipeasca plasticul de corp.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Draguta mea,

ce-ar fi sä-i spui ca ti-e greu s-o mai speli, stind aplecatä???
Dacä e deja veche, atunci ai incä o bila albä!!...explicä-i atunci cä acelea de fish sint mult mai practice ( vezi spälatul la masinä ), sint decorative si tin mult mai mult decit plasticul äla care se stricä in cel mai scurt timp!!
Dacä este tot incäpätinat, atunci pune-l sä-ti promitä cä o va späla el la modul conventional, de spälare a perdelei de plastic, si anume...cu capul in cadä si cu curul in sus!!!
Sint de ajuns ideile astea???
In caz de urgentä, s-ar putea sa se si strice cumva plasticul ästa, nu crezi???...atunci tre´sä zicä: " bäi, da aratä tare urit perdeaua asta!!!...hai sä cumpäräm una nouä!!!
Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Da, cumparam una noua, dar, cum am un sot stringator si care nu se desparte de lucrurile vechi asa, cu una- cu doua, va trebui sa spal vechitura inainte de a o pune intr-un dulap la pastrare, ca cine stie la ce-o sa-i trebuiasca!
Cit costa in Germania una de stofa? Ca sa stiu estimativ, in caz ca gasesc aici la vreun magazin, sa-mi dau seama daca acolo e mai ieftina sau nu, ca mai am prieteni care fac cumparaturi in Germania si-i rog sa faca un efort si pt mine

Mergi la inceput