cum am slabit 30 kg in 3 luni!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

dragelor,ma bag si eu in discutie.......gindacelu,de cind n-am mai vb.am revenit la "normal",adica la 62kg(luasem 20 cu bb),cu cit am inceput cind am ramas grea.n-am facut cura,alaptez inca si vreau sa continuu ciiit mai mult,e o placere de nedescris,mai ales acum(bb are 3 luni peste 6 zile) cind citeodata ride la sin,e atit de haios,ca ma bufneste si pe mine si mai ridem si impreuna.........
deci kilele....parerea mea e ca cea mai buna metoda de slabit e sa faci cit mai multe singura.singuratatea e f nasoala,dar cel putzin am fost nevoita sa-mi cunosc limitele,ba chiar sa le depasesc....nu am apelat la mami,ea ar fi venit zburind,dar asta insemna sa inghit citeva "galuste" in plus,dar nu faceam mai multa lapte de la ele,ci mai mult nerv....asa ca m-am descurcat singura cu toate treburile casei,bb si un sorecar mic,care avea grija sa ma scoale din pat cind "aterizam" cu mare graba sa trag un pui de somn....atunci scoala-te ,du-l afara,spala-l si pe cind imi deschideam parasuta se scula bb si o luam de la inceput...
SI plimbarile cu carutzul!!!!!!!!!!!!!!asa cum ai spus,in fiecare zi insorita cam 5-6 ore...cind ajung acasa nu-mi simt talpile(am si un pic de platfus) si ce nu as da pt un masaj.......sper in curind,sotul tr,sa se intoarca in 3 iunie.
Celulita totusi imi ride in fatza cind ma uit la picioare si posterior,dar asta e,totdeauna am avut un pic de grasime,tesutul nostru e mai subtire ca al bb-(ce coincidenta,al barbatilor,si ei sint cu b dublu.....).
A,in legatura cu ciocolata,sint si eu o MARE amatoare,dar de cind iau fier,mi-a scazut considerabil pofta de dulciuri,nu ca as vrea....maninc tot ce mi-e pofta(numai timp sa am).Am citit ca lipsa de fier cauzeaza pofta de cioc....si de cind cu fierul,nu mi-a cazut nici un fir de par!!!.........ei bine,poate unul,mai batrin sau acela care a ramas in minutza bb-ului.
daca totusi imi este pofta de ceva dulce,maninc halva,seminte,alune cu glazura de zahar,biscuiti-cel putzin astea contzin si uleiuri care- s f sanat.pt bb
Oricum,un sfat bun,nu va stresati(usor mi-e mie...) ginditi pozitiv(genul:sint frumoasa,sint relaxata,...si iarasi sint frumoasa....tot asa)
Gindacelu,mie dor de burtica......sanatate voua si papa buna multa.
-"fetelor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

draga Bibuga,poti sa-mi spui cat fier iei(cunva Glubifer 1/zi?) si cat timp?

Mergi la inceput

da,am luat doua luni FERROFOLGAMMA,e f bun.....acum fac pauza,pina reusesc sa ajung la med de familie sa-mi mai prescrie.te salut

Mergi la inceput

Am uitat 1 buc/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Multumesc tare mult esti o dulcica, deci ai luat 2 luni fara pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Bravo voua fetelor ... dar eu ce ma fac ca au trecut 5 ani si am ramas cu multe... kg...
Pentru calcul calorii( intreba cineva de lista) intrati pe culinar.ro si acolo aflati tot ce vreti si despre mancaruri gatite...
Cu apap o sa incerc. Teo T a facut la fel si in plus masaj si sauna si sala si bicicleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Poate va intereseaza un regim eficient:
REGIM ALIMENTAR DISOCIAT

Regimul este alternant, trei zile cu alimente yang, trei zile cu alimente yin.
Regimul se ține strict cel putin 90 zile și în funcție de greutatea dorită se poate prelungi corespunzător, având în vedere că se slăbește în medie 2kg/săptămână.

ALIMENTE YANG

Trei zile consecutive se consumă alimente proteice

Cantitățile pentru o zi:
-300-400 g. Carne de pui, vită sau pește, fiartă, grătar sau la cuptor
-300 g. Iaurt, 300 g brânză de vaci, 2 litri lichid (apă sau ceai de plante), un ou fiert.
După fiecare masă se bea o cană de ceai fierbinte.

ALIMENTE YIN

Trei zile consecutive se consumă alimente vegetale
Cantitățile pentru o zi:
-600 g legume sub formă de salate, ciorbe, supe (cu puțin ulei de măsline, lămâie, borș sau oțet pentru gust acrișor) sau sub formă de mâncare, la cuptor #8211; ghiveci (se pot folosi toate soiurile de legume).
-200-300 g. Fructe (mai puțin struguri, pere, fructe uscate)
-500 ml. Suc de roșii sau suc de fructe.
-100 g. Pâine graham sau 200 g fulgi de porumb.
-2 litri apă minerală plată sau ceai de plante.
După fiecare masă se bea o cană de ceai fierbinte.

Este bine să se mănânce cea mai mare cantitate de alimente în prima parte a zilei.
După ora 20 nu se mai mănâncă nimic, se pot bea lichide.

Eu am tinut dieta inainte de Pasti si am slabit 2 kg fara prea mare efort.Este un regim echilibrat,se mananca pe saturate(eu nu am mancat paine,fulgi de porumb si branza de vaci,mi s-a parut prea mult).
Dea stazi vreau sa tin regimul din nou,pana in august-am 57 de kg si vreau sa ajung la 47.
Daca vi se pare ok regimul-eu l-am mai postat pe forum,dar n-a vurt nimeni sa il tina cu mine..haideti sa il tinem impreuna,ne va fi mai usor.ce ziceti?
Gandacelule esti de coma,imi place firea ta,esti tare amuzanta si bine faci,ne mai descretesti si noua fruntile astea..ridate

http://community.webshots.com/user/jane_noneyabusiness

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Scuzati,off-topic:Bibuga, glubiferul si ferrofolgam sau cum ii zice..se elibereaza numai pe baza de prescriptie?Si cam cat costa?Mersic anticipat

http://community.webshots.com/user/jane_noneyabusiness

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by ane2

Aici smantana low fat nu se gaseste si eu am mareeeeeeeeeee lipsa de calciu asa ca trebuie sa bag branza,smantana si cascaval la greu.....de unde as putea sa mai calciu??????????????

Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

ca sursa de calciu iaurtul e mult mai bun!!!!!!
celelalte optiuni ale tale nu-s maigrozave-n calciu insa mai grozave in fat.....

Mergi la inceput

Draga Addicted,cred ca se da si fara retzeta,Ferro costa cam 120 mii,celalalt nu stiu si contzine 30 buc.Atentie insa fierul constipa,deci multe lichide ,fructe cu pulpa etc,stii tu
Exista si variante mai ieftine de fier cam la 70 mii,(si sint bune) dar daca esti gravida ferro contine si acid folic,ceea ce e recomandat sa iei.Sanatate
Ssperanta-da,am luat doua luni fara stop,si as fi continuat dar n-am apucat inca clantza usii de la med. de fam de cind sint singura......nu mult timp,poimine vine sotzul!Nu mi-ai scris totusi,esti insarcinata,alaptezi sau vrei sa faci o cura cu fier pur si simplu.........e important!Pe timpul sarcinii doar o luna am luat fier.Analizele erau bune si nu vroiam sa ma indop cu nimic.Am renuntzat si la vit.prenatal,ma umflasem 5 kile in doua sapt.
Salutare fetelor si "la mai putzine kilograme" in loc de noapte buna

Mergi la inceput