cum am slabit 30 kg in 3 luni!
Raspunsuri - Pagina 10

kjmami spune:
gandacel...te invidiez..fi-miu are un an si 4 luni...nu mai alaptez de cand avea 3 saptamani si totushi...tot multa sunt.......daca am dat...3 kg jos din aproape 30...sunt hopeless:(((

Vio.N spune:
pentru Laura am o intrebare , cum a fost cu Xenicalul >cat timp l-ai luat si cu ce rezultate (cat ai slabit) ?

ili_321 spune:
quote:
Originally posted by dinah
Fetelor va felicit pentru ambitia voastra de a slabi.Ma alatur voua in aceasta cursa contra kg in plus si va rog spuneti-mi unde pot citi despre dieta Montignac si Scarsdale pentru ca fiind noua printre voi nu am reusit sa citesc toate mesajele.Va pup. Dinah
Doresc sa-ti timit din colectia mea de cure de slabireprogramul Scarsdale si sper sa te ajute
te salut , Ili
Programul Scarsdale de 14 zile:
Micul dejun valabil pentru fiecare zi a saptamanii:
- o jumatate de grapefruit; daca nu aveti la dispozitie, puteti inlocui cu o jumatate de cana de ananas taiat bucati sau o jumatate de mango, sau o felie potrivita de pepene galben;
- o felie de paine integrala, fara unt;
- cafea sau ceai fara zahar, lapte, frisca sau miere.
Nota:
- este recomandat sa gatiti mancarea cu diferite condimente, ierburi, ceapa, patrunjel;
- puteti folosi sare, sosuri usoare, ketchup, chili si mustar;
- nu sunt permise: graul, mazarea, cartofii, lintea;
- daca nu este indicata cantitatea unui aliment, el poate fi consumat in orice cantitate; - mananca atat cat sa te simti satula si nu umflata.
Luni
Pranz:
- felii de carne rece asortate la alegere: porc, pui, curcan;
- rosii taiate, fierte sau inabusite;
- cafea, ceai, apa (minerala, plata).
Cina:
- orice fel de peste sau fructe de mare;
- salata asortata din legume si verdeturi dupa preferinta;
- o felie de paine integrala toast;
- grapefruit;
Marti
Pranz:
- salata de fructe, orice combinatie de fructe;
Cina: - carne slaba la gratar;
- rosii, salata verde, telina, masline, varza de Bruxelles sau castraveti;
Miercuri
Pranz:
- salata de ton sau de somon cu ulei si lamaie;
- grapefruit sau pepene galben;
Cina:
- friptura de miel fara grasime; se poate inlocui cu peste, fructe de mare, pui sau curcan, sau proteine vegetale;
- salata de rosii, castraveti, telina si salata verde;
Joi
Pranz:
- doua oua de orice fel (a nu se folosi grasime la gatit);
- branza da vaca, fara grasime;
- rosii taiate sau inabusite, sau putina fasole;
Cina:
- pui inabusit sau la gratar (fara grasime si fara piele);
- cat mai mult spanac, ardei verde, fasole;
Vineri
Pranz:
- cateva felii asortate de branzeturi;
- spanac, cat vrei;
Cina:
- orice fel de peste;
- salata asortata din legume proaspete;
Sambata
Pranz:
- salata de fructe, cat vrei;
Cina:
- friptura de pui sau curcan la gratar;
- salata de rosii si salata verde;
- grapefruit;
Duminica
Pranz:
- carne de pui sau curcan la gratar (rece sau cald);
- rosii, morcovi, varza gatita, broccoli sau conopida;
- grapefruit;
Cina:
- carne de vitel fiarta, fara grasime;
- salata de telina, castraveti, salata verde, rosii (taiate sau gatite);
- varza de Bruxelles;
La alegere, poti inlocui masa de pranz din orice zi, cu urmatorul meniu:
- o jumatate de cana de branza slaba sau telemea de vaca, amestecata cu o lingura de smantana slaba;
- fructe taiate cate doresti;
- 6 nuci pisate si presarate peste fructe;
- cafea, ceai, sucuri dietetice, fara zahar.
In a doua saptamana de dieta se repeta acelasi meniu din fiecare zi. Daca dupa cele doua saptamani de dieta, inca mai ai nevoie sa slabesti, trebuie sa faci o pauza de mentinere de doua saptamani si abia dupa aceea sa reiei programul Scarsdale.
Reguli de baza in timpul dietei:
- mananca exact ce scrie in meniu. Nu face inlocuiri;
- nu bea nici un fel de bautura alcoolica;
- intre mese poti manca doar morcovi si telina, in ce cantitate doresti;
- singurele bauturi permise sunt: cafeaua obisnuita sau decofeinizata, ceaiul, apa minerala cu lamaie (daca vrei) si sucurile dietetice, in orice cantitate;
- prepara toate salatele fara ulei, fara maioneza sau alte sosuri. Foloseste doar lamaie si otet sau sos de mustar cu otet;
- manaca legume (exceptand graul, mazarea, cartofii, lintea), fara unt, margarina sau alte grasimi; se poate folosi doar lamaie;
- toata carnea trebuie sa fie foarte slaba; indeparteaza orice fel de grasime inainte de a o manca, inclusiv pielea la pui si curcan;
- nu este necesar sa manaci tot ce scrie pe lista, dar nu adauga si nu schimba nimic. Incearca sa mananci intre 850 si 1000 de calorii pe zi in timpul dietei si intre 1000 si 1200 de calorii pe zi in perioada de mentinere;
- nu-ti incarca niciodata prea tare stomacul. Cand te simti satula, opreste-te;
- nu tine dieta mai mult de 14 zile.

Laura T spune:
Draga VioN,
Eu am luat prima data Xenical acum vreo 4 ani, dupa prima sarcina, timp de vreo 6 luni, 2/zi, la pranz si seara. Am slabit vreo 7kg, de la 67kg la 60kg (am 1.62m), dar nu tineam regim. A doua oara, acum un an, am luat din nou cam 3-4 luni, dar am tinut si un fel de regim in timpul asta (adica nu mai mancam paine, dulciuri mai rar, grasimi mai putine) si am slabit tot cam 7-8kg. Dar acum n-as mai face asta, m-am convins ca se poate slabi mai bine si mai sanatos tinand o dieta pe termen lung, de ex. eu am slabit bine cu Montignac, acum cand deja scazusem sub 60kg si cand Xenicalul nu mai functiona, ca oricum nu mai mancam grasimi banuiesc. Acest medicament, in afata de faptul ca e f. scump, cred ca functioneaza mai bine la persoanele mai grase si care nu pot tine regim, caci el nu face decat sa blocheze absorbtia a 1/3 din grasimile ingerate. Si oricum tratamentul e de lunga durata, minim cateva luni, dar mai bine un an-doi, si cand renunti la el, daca nu-ti schimbi modul de alimentatie, banuiesc ca te cam ingrasi la loc, nu de tot poate, dar oricum...
In concluzie, chiar daca la momentele respective m-a ajutat (imi placea mult si faptul ca ma ajuta in constipatie), acum nu as mai lua...
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 1 luna) si Ramona (2 ani)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Vio.N spune:
Multumesc Laura,
Si eu banuiesc acelasi lucru ( ca Xenical-ul e foarte bun pentru persoanele mai grase si desi ma simt ca o balena eu am totusi doar vreo 6 in plus - cu toate ca eu mi-as dori sa revin la cele 50/51/52 de kg pe care le aveam inainte de a doua sarcina)acum avand 59-60.O sa incerc Montignac-ul dar as fi vrut ceva care sa ma scoata din faza de platou in care ma gasesc desi nu mananc dulciuri , nu mananc seara , nu mananc cartofi , orez, paine , fainoase in general...Am incercat cu aerobic dar desi imi ieseau ochii de efort ,in doua luni n-am slabit un gram ...Eu in general mananc disociat de tip Montignac , dar voi incerca sa tin regimul strict .Am si o intrebare , cum arata , ca gramaj - sigur cu aproximatie , mesele pe care le iei tu ? De pilda lapte -o cana de 250 ml , sau o farfurie de supa sau un picior de pui ...Ma intereseaza ca poate ca sa slabesti trebuie sa tii si regimul (combinarea alimentelor) si trebuie sa si reduci cantitatea de alimente .
Uite am sa-ti dau si un exemplu cu ce mananc eu :
dimineata : 2 oua fierte - tari ca sunt mai digeste ,sau eventual omleta , 50 g de branza - cascaval - sau branza cu mucegai -sunt mare fan , o rosie sau un castravete .
Pranz : un picior de pui la gratar , o salata de varza , sau rosii ,ceapa castraveti , sau salata verde ...
Inainte de masa cu o ora - cirese , sau capsuni - fructe ...
Apa multa si cam atat -nu cafea , mancat seara decat fructe
E un fel de montignac - nu?

Laura T spune:
VioN, regimul tau e chiar in stil Montignac...Nu vad de ce nu slabesti tinandu-l...Cantitatile pe care le mananc eu sunt tot cam asa, dar eu mananc si seara, adica pe la 17.30 tot o masa mai consistenta si pe la 20.30 fructele. Monty zicea in cartea lui ca poti manca destul de mult, daca respecti regulile...Continua, poate e doar un prag mai greu de trecut!
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 2 luni) si Ramona (2 ani si 1 luna)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Albinutzza spune:
Gandacelule...HELP...sunt disperata. Peste 3 luni juma, am nunta, iar eu am vreo 15 kg in plus (pe putin), dar macar pe astea sa le dau jos. Zi-mi mai multe...cum sa fac????????
Albinutzza

acinorev spune:
dragele mele, sunt grasa! am 70 kg la 160 cm si nu ma deranjeaza sa am posteriorul mai mare dar ma supara fffffffffffff. tare burta care a ramas ca in luna a 6-a. am nascut acum 1 an si 2 luni, am alaptat 1 an si de doua luni sunt cu gandul doar la slabit sau cum spuneam, la dat burta jos. cum?
m-am intalnit cu o cunostinta care m-a intrebat daca sunt insarcinata din nou!!!! si oamenii pe strada parca se uita ciudat cand ma vad cu unul de mana, cu unul in carut si parca mai am unul in burta...
ce sa fac?
veronica

Victoria spune:
Nici eu nu am reusit cu Montignac.....Mie chiar nu imi plac dulciurile si fainoasele, imi place mult friptura cu salata...dar tot nu am dat jos...Am dat jos vreo 3 kg. cu supa de varza, asa ca ma indrept acum spre piatza sa mai iau cele necesare...
V.
veni, vidi, Victorie!

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bibuga
Am citit ca lipsa de fier cauzeaza pofta de cioc
bibugutzooooooo!!! pupa-tz-as talpile, ca m-ai facut mai destepta cu 25 de grame!

ia te uita de ce baga Yo cioco la greu... totul are o explicatie!

plus ca oricat de mult fier iau, ma mai restabilesc, e adevarat, dar de anemie tot nu scap... avantaj tenul meu de alba ca zapada!

pup la tine si la bebemic... ce zic eu mic?! la flacaul mareeeeeee!!!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405