mituri despre sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Mey, io am avut greturi de numa-numa, am slabit in primele luni de sarcina, insa in luna a 9-a aveam deja 20 de kile in plus...
Sarcina - purtata sus, pana in luna a 7-a nici nu se vedea (cand eram imbracata :P), asadar babele au zis: baiat.
Tot babele mi-au facut vrajitoria cu sarea (au aruncat cu sare in mine, cand io eram cu spatele :) si io nu stiu ce gest am facut si mi-au zis iar: baiat.
Nu m-am patat pe fata - cica baiat.
Si am nascut cu o saptamana dupa termen.
Un baiat :))))) (n-am stiut dinainte ce voi avea :))
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Julie

Mey, io am avut greturi de numa-numa, am slabit in primele luni de sarcina, insa in luna a 9-a aveam deja 20 de kile in plus...
Sarcina - purtata sus, pana in luna a 7-a nici nu se vedea (cand eram imbracata :P), asadar babele au zis: baiat.
Tot babele mi-au facut vrajitoria cu sarea (au aruncat cu sare in mine, cand io eram cu spatele :) si io nu stiu ce gest am facut si mi-au zis iar: baiat.
Nu m-am patat pe fata - cica baiat.
Si am nascut cu o saptamana dupa termen.
Un baiat :))))) (n-am stiut dinainte ce voi avea :))
J.

1-0 pt babe!!! sa traiasca babeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

aia cu sarea e asa: iti pun sare-n cap si daca duci mana la nas (simbol falic) e baiat, la gura e fata!

ia sa-mi pun si eu sare-n cap si sa pun mana... unde oare?! (cred ca la cap, sa vad daca n-am febra!)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

vedeti, fetelor, se probeaza macar chestia cu "daca ai fata, te ingrasi de nu se poate povesti" (io ibidem)

ja, ja, se probeaza..io m-am ingrasat vreo 7 kile cu a mea

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:

vedeti, fetelor, se probeaza macar chestia cu "daca ai fata, te ingrasi de nu se poate povesti" (io ibidem)

mey mey, sa mai prind io fro baba ca se ia de mine ca vede ea!
(adica vede ea baba... mitraliera)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Adica eu fac baiat? Ca pana acum n-am pus nici macar un kg pe mine. Sau trebuie sa mai astept sa vedem cum evolueaza sarcina si mai incolo sa trag concluzii...
Pana ma dumiresc eu dupa spusele babelor, o sa-mi zica medicul ce am.

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

quote:

mey mey, sa mai prind io fro baba ca se ia de mine ca vede ea!
(adica vede ea baba... mitraliera)

Adica eu fac baiat? Ca pana acum n-am pus nici macar un kg pe mine. Sau trebuie sa mai astept sa vedem cum evolueaza sarcina si mai incolo sa trag concluzii...
Pana ma dumiresc eu dupa spusele babelor, o sa-mi zica medicul ce am.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
13 sapt DNP 1 nov.

pana-ti zice medicul, stai asa ca vin eu si-ti dau cu sare-n cap si pe urma-mi dai tu mie si ne-am linistit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by descintec

quote:

ja, ja, se probeaza..io m-am ingrasat vreo 7 kile cu a mea

D.

mey, esti sigura ca ai fata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu cu a mea am avut greturi la greu, si umblam laptele dupa mine oriunde, altceva nu putem bea, buzel nu mi s-au umflat, fata nu mi s-a patat chiar aratam bine, de ingrasat m-am ingrasat vreo 6 kg.
In schimb fina mea, are baiet si era patata pe fata, buze groase si greturi ioc.
La fel si nasa Mariutzei mele, patata, buzata, greturi nu si are baiet, iar acu cu la doilea din burtica tot la fel.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Eu am o fata si un baiat. Rau mi-a fost la fel in ambele sarcini, adica primele trei luni, burta am avut-o la fel la ambele sarcini, iar de ingrasat, m-am ingrasat mai mult la a doua sarcina - zic eu pentru ca eram mai batrana si nici nu am fost asa stresata ca in prima sarcina. Asa ca eu nu cred in mituri cu burta tuguiata s.a. ... dar cred ca sunt amuzante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gandacelu, din pacate nu se probeaza nici chestia cu ingrasatul peste masura la fete . Eu am pus 11 kg la prima sarcina , si pe cuvant de pionier ca e de genul feminin .
Si apoi greturi nu am avut deloc, buzele nu si-au schimbat forma , intr-adevar burtica nu a fost tuguiata.

Prietena mea care are baiat , nu a avut de asemenea greturi, dar a reusit sa se ingrase cu vreu 23 kg.

La mine singura schimbare fata de sarcina trecuta consta in preferintele alimentare, adica acum as manca mai degraba sarat si mancaruri gatite , fata de tura trecuta cand preferam dulciurile. Cine stie?

Concluzie : asteptam sa mai treaca vremea , ca tot la eco aflam (daca vrea si bebe sa stea).

Roxana - 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

La mine a fost conform babelor: burta tuguiata, sare aruncata in cap de o colega de servici si am stranutat si am pus mana la nas, kg doar 14. Si am o mandrete de baiat, cavaler nu alta ca la nici 2 ani are deja o iubita(fetitza educatoarei de la gradinita).

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput