mituri despre sarcina
Raspunsuri - Pagina 4
raducu spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:
Originally posted by gandacelu
vedeti, fetelor, se probeaza macar chestia cu "daca ai fata, te ingrasi de nu se poate povesti" (io ibidem)
ja, ja, se probeaza..io m-am ingrasat vreo 7 kile cu a mea
D.
Ce sarcina mai e si asta ? Auzi sapte kg? Si bebe cat a fost?
Mamica lui Raducu
descintec spune:
quote:
Originally posted by raducuquote:
vedeti, fetelor, se probeaza macar chestia cu "daca ai fata, te ingrasi de nu se poate povesti" (io ibidem)
D.
Mamica lui Raducu
3400..apgar 10..o fetita perfecta
D.
ciupercar spune:
Si la mine toate babele spuneau ca sigur e baiat. Si cum facusem echo si docorul imi spusese ca este fetita, le spuneam babelor: fugiti de-aici ca nu stiti ce spuneti! Si ele nu si nu, ca e baiat, de ma bagasera la banuieli si incepusem sa ma indoiesc. Ba mai mult, imi facuse cineva o socoteala si tot asa, ii iesise ca este baiat! Sic!!!
Dar....este FETITA!
Am avut ceva greturi in primele 4 luni, m-am ingrasat corect, adica 1 kg pe luna in primele 6 luni, dupa care am luat mai mult. In total 16 kg.
Burta era tuguiata, din spate nici nu ziceai ca sunt gravida, nu m-am patat deloc pe fata si nici nu m-am umflat.
Mancam mai mult acru, in primele luni, iar apoi dulce.
Pofte nu prea am avut, doar ca am mancat la icre intr-o luna, cate n-am mancat in toata viata mea.
Si s-a nascut fix in ziua prevazuta! Asta da punctualitate!
Asa ca...ce mi-e si cu vorbele astea...
try spune:
quote:
Originally posted by raducuquote:
D.
Mamica lui Raducu
Raducu, maica-mea la prima sarcina a luat doar 1 kg. Era grasuta si dupa ce a nascut arata cam slabuta (eu ii zic mereu ca arata bine). Asta inseamna ca bebelusul "a consumat" din ea.
13 sapt DNP 1 nov.
gandacelu spune:
da, try are dreptate, am citit un studiu ca e normal ca o femeie subponderala (io ups! aoleu!) sa ia mai mult in timpul sarcinii (peste 15 kg), si dimpotriva, una supraponderala sa ia pana in 8 kg
(si acu' vine repede descantec sa ne zica ca ea nu-i obeza! cine-o crede?!!!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
descintec spune:
eram obeza raaaauu..aveam 48 de kile la un_metru_saijpatru inainte de sarcina [:D
D.
gandacelu spune:
obezo! am zis eu!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
try spune:
sa ma fi vazut pe mine pana la sarcina de anu' trecut ce obeza eram: 50 de kile al 1.73. Dar m-am ingrasat in ultimul an 10 kg si-am ajuns acum la 60. Cu 60 am intrat in sarcina asta, tot 60 am si acum dupa 3 luni.
13 sapt DNP 1 nov.
gandacelu spune:
try, avem aceasi dimensiuni! 1.73 si 50kg!
acum mai m-am rotunjit si eu la 55... dar sa-i dam si lui descantec ceva de mancare, ca n-o avea bani sa-si ia!
descintec spune:
daaati la babaaa nijte bani, manca-v-as..sa va traiasca puradeii framosii si ochiosii..si sa aveti parte de barbati in tate noptile, dragalaselor si bogataselor
D.