Gradi de la 2 ani?
Ce parere aveti? Ma bate gandul sa o dau pe "piciulica" mea la gradi de la 2 ani. Avem in oras o gradinita faina patronata de Fundatia Soros care accepta si pici de 2 anisori, bineinteles adaptand programul de activitatae si odihna. A mai facut cineva treaba asta ?
Ce parere eveti? Eu observ ca este o fetiti sociabila, se adapteaza usor este comunicativa. Oare o stresez prematur? Oricum varianta este dadaca nu avem bunici disponibili.
Thanks!
Raspunsuri
liliana csaki spune:
Laura a mers la gradi la doi ani si doua luni. N-a plans nici macar in prima zi cand era o jale generala, in schimb am plans eu cand am plecat.Avea pampers si nu manca singurica dar s-au ocupat de ea si a invatat repede. Cred ca daca e sociabila si vrea sa stea, e mai bine sa mearga la gradi, invata multe lucruri noi, face progrese mari, cel putin la inceput, fiind cu copii mai mari.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
aquariusrpro spune:
Eu as spune ca cea mai buna varianta este gradinita. Colectivitatea e buna pentru copil. Va pregatiti sufleteste pentru toate bolile pe care le va lua de la gradi in primul semestru pana se adateaza la noul mediu... dar gradi sigur!
La fata mea la grdinita este si o fetita mai mica cu un an. In septembrie cand au inceput Anana avea 2 ani si un pic ( 1 luna - 2). Este super fetita.. vorbeste , este independdenta acum.. mult mai dezvoltata decat copii de varsta ei. Si nu vad sa fie stresata. La grupa de pitici copii se joaca, invata totul prin joc si invata ca sunt niste reguli de respectat..
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
nikita spune:
Multumesc pentru raspunsuri si sfaturi. Da.
Va fi in toamna sigur GRADI. Piciulica vorbeste de toate.
Sincer sunt de-a dreptul incantata, pentru ca mai am o fetita mare care pana la 2 ani nu a vorbit decat foarte foarte putin. Acum este o domnisorica bazdacoasa.
Pupici pentru cei mari si mici!
ymellda spune:
Si eu vreau sa o duc pe Andra la gradinita, desi are doar 2 ani si 4 luni, pentru ca se plictiseste acasa si nici nu are cine sa o scoata toata ziulica afara, la copii.
Incepem de luni - 3 mai.
Va tin la curent cu intamplarile - ale mele si ale ei !!!!
Alina si Andra - zgatia !!