Despre gradinarit (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Speranta,
Daca narcisele tale sunt puse cu mult timp in urma , si tufele sunt mari, este bine sa le desparti. Narcisele de inmultesc prin bulbi, deci cand le sapi desfaci bulbii si ii replantezi cate 5-6 in cuib. Dar asta la toamna. succes!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by camelia-daniela

Eu zic sä nu fii asa de moale si sä citesti bine contractul de muncä si ce scrie acolo...informeazä-te si de legile care sint date in legäturä cu mämicile proaspete, cä am auzit, tot de prin forum, cä sint mai protejate acum, decit inainte.Andreutza,
Si eu cred ca nu trebuie sa fii asa moale, si macar sa-i demonstrezi acelui afacerist, ca nu are dreptate.
Dupa cum am mai zis aici, pe mine m-au disponibilizat cand eram insarcinata pe motiv ca era si sotul meu in banca la acea vreme, dar realitatea era alta(fusese informat nou directoras, gresit de altii care mi-au "vrut binele"). Am plecat pentru ca mi-a convenit sa stau cu fundu-n sus si sa iau salar, dar i-am explicat acelui nou director ca asul este in maneca mea si la orice ora pot castiga cu el, ca a facut o mare greseala juridica. A cascat niste ochi mari la mine, dandu-si seama si acum dupa 5 ani, cand dau ochii cu el in Ro. nu are curajul sa se uite la mine!
acum nu mai stiu nici eu legile din tara dar o informatie in plus nu strica! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:


Ei si acum sa va mai zis de la gradina cate una alta. mi-am mai cumparat niste seminte duminica, le-am pus la muiat cu speranta ca luni le pun in pamant! Dar de unde, ca a plouat bine de tot si azi este marti si tot ploua! semintele mele dau semne de nerabdare ca vor in pamant, asa ca vreau- nu vreau trebuie sa le pun intr-un ghiveci cu pamntul mai uscat si dupa aia cand or fii marisoare sa le mut!
Cam atat de la mine!
la toate fetele de pe aici!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

multumesc Petra,deci la toamna le scot si le raresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Multumesc mult pentru incurajari, fetelor! Ma ocup de problema. Una dintre fetele de pe forum m-a pus in legatura cu cineva care stie ce trebuie sa fac.
Speranta, narcisele se scot din pamant la sfarsitul primaverii cand incep sa dea semne ca frunzele se usuca si dispar. Replantarea bulbilor separati se face toamna. Peste vara se pastreaza intr-un loc umbros, aerisit si uscat, eventual in pungute de hartie, pe soiuri daca ai mai multe si mai vrei sa stii care sunt cand le replantezi.
Cu drag,


Mergi la inceput