Articol Capital
Raspunsuri - Pagina 3
vilma spune:
Pentru ca Tata_lu_Toma m-a pus pe ganduri, as vrea sa va intreb ce cuprind "activitatile educationale" la programul scurt de 80$ (Clau, daca poti sa-mi spui, pliz)
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
tata lu Toma spune:
Nu vad sa te fi luat nimeni la rost.
Si eu si ruxi nu am facut, nimic altceva, decat sa comentam mesajele transmise de tine precum si informatiile destul de sumare din site-ul gradinitei respective
Multumim pentru informatii si te mai asteptam si cu altele legate atat de gradinite cat si de alte subiecte de pe acest forum.
O zi buna,
Vlad
sey spune:
Fetita mea merge la o gradinita particulara unde, in afara de avantajul faptului ca sunt putini copii si deci programul e mult mai usor de adaptat evolutiei fiecaruia in parte, se face engleza intensiv, iar preturile sunt rezonabile,intre 95 si 145 Euro (pentru programul lung).Transportul este si el asigurat, la cerere.Daca vreti amanunte, va stau la dispozitie.
casandra spune:
--------------
Nu cred ca are nici o legatura nivelul de trai, pentru ca o afacere presupune si un profit, deci se presupune ca cei 50 de euro sunt suficientzi pentru acoperirea cheltuielilor si mai ramane si ceva profit, altfel si-ar inchide portile gradinitei si s-ar apuca de altceva.
-------------
Eu cred ca diferenta de pret poate fi justificata de diferenta de salariu al personalului. Banuiesc ca salariul unei educatoare/bucatarese/menajere in Iasi e mai mic decat cel al educatoarei/bucataresei/menajerei din Bucuresti, asta la gradinite particulare.
Banti spune:
Ca sa dai vreo 80 de dolari sau aproximativ atit doar pentru 4 ore de "activitati educationale" mi se pare foarte mult. Fetita mea merge la o gradinita de stat, in cadrul unei scoli (au 2 clase de gradinita), 4 ore pe zi si nu platesc nimic (li se da chiar si "cornul si laptele" dat cu atita "generozitate" de guvern). Si au tot felul de activitati care nu difera de ce se face la alte gradinite cu pretentii.
Ioana
ralucageorgiana spune:
Sey, poti sa-mi trimiti te rog pe mail detalii despre gradinita unde merge fetita ta? Cum se numeste, in ce zona este?
sey spune:
Din pacate, am avut o experienta ingrozitoare cu aceasta gradinita...mai precis, cu cea care se ocupa de gradinita... mi-am retras copilul...pot sa te sfatuiesc sa nu o duci acolo in nici un caz ... se numeste Open Mind...dar s-a dovedit a fi exact opusul...si nici macar nu e acreditata...lucru pe care l-am aflat cu stupoare abia saptamana trecuta...imi pare rau ca am mai apucat si sa le fac 'reclama'...