Cum vi se pare viata in Japonia? (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna la toata lumea!In sfirsit reusesc sa mai intru si eu pe forum si dupa cum vad,ati scris...nu gluma!Trebuie sa recuperez!
Dane,pozele sunt superbe!As fi vrut sa pot merge si eu la festival...
Poate la anul...
Fetelor,am si eu o intrebare.Voi ati fost in Guam?Noi vrem sa mergem luna viitoare si bine-nteles ca eu am nevoie de viza.Am inteles ca trebuie sa merg la un interviu,la ambasada Americii.Stie cineva ceva despre asta?Mi-ar fi de folos macar sa stiu cam ce ma intreaba aia pe acolo.Si inca ceva:dupa interviu,in cit timp iese viza?
Va pup si multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Numai bine!

Nina&Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by ninaM

.Voi ati fost in Guam?Noi vrem sa mergem luna viitoare si bine-nteles ca eu am nevoie de viza.Am inteles ca trebuie sa merg la un interviu,la ambasada Americii.Stie cineva ceva despre asta?Mi-ar fi de folos macar sa stiu cam ce ma intreaba aia pe acolo.Si inca ceva:dupa interviu,in cit timp iese viza?
Va pup si multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Numai bine!

Nina&Alex

Gasesti aici tot ce-ti trebuie :http://japan.usembassy.gov/e/visa/tvisa-interview3.html
In principiu pregateste hartiile de care ai nevoie :DS-156,DS-157 application forms ,le descarci de pe link-urile lor ,poze ,pasaport (si al sotului) ,platesti echivalentul a 100usd at atasezi chitanta originala ,in fine tot ce scrie acolo ...Eu am pus in mapa aia si adeverenita de angajat ,bank statement si voucher-ul de la agentia de turism pentru excursia pe care am facut-o.
Cu toate actele gata faci appointment pentru interviu ,acum se poate face online ,anu' trecut se facea numai prin fax ,era o porcarie asta.
Te duci la ora stabilita .Interviul propriu-zis e o scurta discutie cu unu' care se uita prin dosarul tau inainte de a ajunge la ghiseu sa depui actele.Vezi ca vorbeste putin si romaneste ...noi faceam misto de el cat stateam la coada ca ce fata de tembelush are ,cum de l-au gasit americanii astia dar el cred ca vorbea vreo 50 de limbi straine ...ne-a zis 'Buna dimineata,ce faceti astazi si ,multumesc ,la plecare '.
Singura intrebare a fost de cat timp stau in Japonia.
La doua sapatamani primesti pasapoartele acasa ,cu putin noroc cu viza pe 10ani ...

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Sorina-Alexa, insanatosire grabnica sotului.daca te pot ajuta cumva,nu ezita sa-mi trimiti un PM.
Pt. Dan,viza pentru America mai este valabila daca ai iesit o data din America?Spre ex la Jap. chiar daca o ai pe trei ani,daca nu-ti iei permisiunea de reintrare se anuleaza viza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Michiyan, depinde daca e cu o intrare sau cu intrari multiple. Daca e viza pe 10 ani ar trebui sa fie automat cu intrari multiple. Cand ceri viza, cere sa ti-o dea cu intrari multiple, o data ce ai o astfel de viza nu mai ai nevoie de permisiune de reintrare.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by michiyan

Pt. Dan,viza pentru America mai este valabila daca ai iesit o data din America?Spre ex la Jap. chiar daca o ai pe trei ani,daca nu-ti iei permisiunea de reintrare se anuleaza viza.

bm

B-2 Tourist Visa luata pe 10ani poti sa o folosesti de cate ori vrei ca sa vizitezi Statele.Nu ai nevoie de re-entry permit ,este cu multiple intrari .Ai restrictiile de rigoare acolo ...nu poti sta mai mult de 6luni (acum s-ar putea sa se fi schimbat) ,drept de munca samd.
E foarte practica pentru ca am vazut din Jp. foarte multe last minutes oferts la zborurile catre State ,Hawai ,Guam ...

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput