BEBE CU UN SINGUR OVAR !!!!!

BEBE CU UN SINGUR OVAR !!!!! | Autor: oanaDo

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Cum mi-as spori sansele de a concepe un bebelus cu un singur ovar?
Cum pot evita riscul de sarcina extrauterina, care e mai mare in cazul femeilor cu un singur ovar?
Oare e bine sau rau sa iau vit. E in perioada 5 - 19 a ciclului?sau chiar si binecunoscute remedii naturiste: tinctura de muguri de zmeur sau tinctura marar?
Daca voi lua toate astea am sa-mi fac mai mult rau decat bine?
Voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilie spune:

quote:

Cum mi-as spori sansele de a concepe un bebelus cu un singur ovar?

Din cate ma pricep eu .... practic intr-o luna ai ovulatie in una nu, deci cred ca ar trebui sa "prestati " mai multe luni pentru a fi siguri de reusita ....
.... Parerea mea,
Ilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

sau faci ecografii transvaginale de prin ziua 8-9 pana stii daca ovarul va produce outz in luna respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Cel mai bine cu ecografii, regula cu o luna un ovar o luna celalalt nu se respecta intotdeauna... cel putin nu in toate cazurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Draga mea, am cunoscut acum 5 ani o americanca care nascuse 5 copii avind un singur ovar dupa o sarcina extrauterina. Pe toti i-a nascut monitorizindu-si temperatura si schimbarile de mucus cervical. Nu a apelat niciodata la ecograf, care probabil nu era asa de folosit pe atunci. Orice metoda ai alege eu cred ca poti avea copii si avind un singur ovar sanatos. Mult succes!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu ai de ce sa apelezi la tincturi. Daca ovarul ramas este functional, nu este nevoie sa faci nimic, altfel risti sa te dereglezi ( mai ales cu tincturile), si numai de asta nu ai nevoie acum.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

A luat cineva vitamina E FORTE si a dat rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Cind am citit prima oara, eu am inteles ca vrei ca bb sa aibe un singur ovar.Acu', am inteles!

Mergi la inceput