Buna,
Stiti cumva care este pretul unei rezectii apicale( extirparea unui granulom dentar) si cat dureaza refacerea gingiei dupa o asemenea interventie? La cat timp se poate incepe o lucrare dentara la gingia care tocmai a suferit aceasta interventie chirurgicala?
Multumesc, Ancuta
Ancuta, eu una nu stiu, dar sotul meu sigur stie pentru ca de asta se ocupa. Tu vrei sa faci lucrarea in Romania ? Daca da, te poate ajuta el. daca vii aici pentru tratament spune-mi si-ti dau adresa lui de mail si nr. de telefon.
Melania & Anna-Luciana
melania
Daca te intereseaza pentru Romania si mai precis Bucuresti...eu mi-am facut acum 1 an jumate si a costat 1.500.000 pentru cele 3 radacini ale respectivului dinte. Se reface repede, cam dupa o saptamina iti scoate firele (operatie la care nu simti absolut nimic). Trebuie sa nu maninci lactate in acesta perioada.
Melania, da, vreau sa-mi fac rezectia apicala in tara, numai ca mie mi s-a spus ca tesutul se reface intr-o luna si apoi poti sa incepi lucrarea( din portelan o s-o fac)
Da-mi te rog nr si e-mail-ul sotului, poate il contactez, merci mult. Sa vedem ce a rezolvat si fratele meu.
Ancuta
BUNA , la noi in timisoara eu mi-am facut o rezectie si s-a vindecat repede intr-o saptamana, dar oricum interventia se face la radacina dintelui si intre timp se poate continua tratamentul pt pregatirea lucrari. cat despre pret, acesta difera functie de dinte daca are o rad e in jur de 1mil lei daca sunt mai multe creste. Din intamplare lucrez intr-un cabinet si daca te intereseaza pot sa-ti recomand un chirurg bun , noi nu facem chirurgie.
Eu am avut de scos un chist, destul de mare, localizat pe distanta a doi dinti. A fost nevoie de consolidarea dintilor inainte de operatie. Consolidarea a costat 1.7 mil, iar operatia in sine a costat 3.7 mil. Dupa o sapt. mi-a scos atele.