Mamici de Sept.-Oct. 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
camipl spune:
Multumesc frumos, Naty!
Eu una am aflat ca e baietel joia trecuta cand m-am dus la eco pt morfologie...ce-i drept dr mi-a spus sa merg s-o fac si sincer nu credeam ca se poate sti asa devreme sexul. Cu o zi inainte am vazut DPN-ul Georgianei si mi s-au aprins beculetele :) Nu-ti face probleme...sigur vei face si tu eco pt morfologie si vei afla.
Dr mea este Ina Moldovan de la Municipal si acolo voi naste. Tu?
Camelia, 16 sapt
mel_g spune:
Cristia si mie imi pare bine de cunostinta!!!!!!!!!!! Muream de curiozitate daca esti una dintre mamicile de pe forum mai ales cand mi-ai spus ca ai 4 luni dar mi-a fost nu stiu cum sa te intreb in magazin; iti dai seama ca daca habar nu aveai de forum ma credeai nebuna !
Burtici ce sa va spun cred ca sunt ingrozitor de sucita! Am fost prin nu stiu cate magazine si pana la urma nu mi-am cumparat nimic cu burta ci doar niste blugi cu talie joasa ceva mai mari decat port eu in mod normal si niste pantaloni tot cu talie joasa pt serviciu. Dar cum am ajuns acasa bineinteles ca nu mi-au mai placut si am inceput sa plang de l-am innebunit pe saracul sot ! Nu stiu ce sa mai zic dar mie mi se pare ca cei ce concep hainele pt gravidute nu au deloc imaginatie - parca sunt niste saci. Si nu mai suport cuvintele ia asta chiar daca este putin mai mare pt ca burtica va mai creste. Pai sa faca nene hainele reglabile ca sa aratam si noi bine in ele si cu burtica mica si cu ea mare. Nu sa-mi atarne acum pe mine in ideea ca peste 2 luni poate voi arata mai bine. Hai ca m-am racorit dar oricum nu am nimic de imbracat. Si mai am o chestie. Mi-a placut de la Rococo o salopeta dar in fata imi vine bine in schimb in spate imi atarna pe fund - adica ar mai avea loc un fund acolo !
Naty eu sunt din Pitesti iubita asa ca aici este gradinita minune unde eu il las pe bb pana la ora 13 si platesc 45 eur fara transport acasa si m-ar costa 95 eur pana la ora 18 tot fara transport. Oricum in we mi-a plans ca el vrea sa-l duc la gradi si astazi de dimineata s-a sculat singur la 7:40 cu chef de gradinita.
Pupici
Mel 18 sapt
georgiana.david spune:
Mel esti o fericita daca inca te gandesti la pantaloni cu talie joasa, eu am un burtoi cat casa. Oare sunt singura care am luat poportii ? De ingrasat nu m-am ingrasat mult dar am o burta cat casa, la primul copil burtica asta o aveam pe la 6 luni.
Geo DPN 06 oct.
camipl spune:
Mel, eu am vazut multe costumase in Titan si in Cocoru la care pantalonii erau pe siret iar bluza se putea lega la spate...daca te ajuta cu ceva incearca genul asta de costume sau bluze...
camipl spune:
Georgiana, cate kg ai luat pana acum?
Fetelor, cam care e nr de kg care se iau pana in 4 luni? (in medie)
Camelia, 16 sapt
georgiana.david spune:
Camelia am luat 3 kg dar nu asta e problema, problema e ca mi se pare burta cam mare pt. varsta asta dar nu-i bai BB sa fie sanatos
Geo DPN 06 oct.
danyce spune:
Bonjour, les filles,
Si eu cred ca am o burtica destul de marisoara pentru aproape 4 luni. Fetele cu bebei de aici mi-au zis insa ca am burtica mica de 4 luni. Nu stiu ce sa mai cred. Mie nu imi mai incape de mult burtica in pantaloni normali. O vreme am tot purtat fuste si rochite (de astea gasesc destule pentru gravidute). Panatalonii ce i-am luat sunt reglabili si o sa-i pot purta pana la sfarsitul sarcinii. Sunt foarte multumita de ei. Mel,ce pacat ca stai in Pitesti! Eu merg in Romania in iunie, dar nu ajung prin zona aceea, cel mai departe ajung la Brasov (turul meu va fi Sighet-Cluj-Blaj-Brasov). Altfel as fi putut sa ma inteleg cu tine si iti aduceam eu pantaloni reglabili (jeansi cu burtica care poate fi marita sau micsorata, materialul e putin strech, dar forma jeansilor e moderna si stau foarte bine).
Ralucule, sper ca esti acum mult mai bine.Vineri nu am prea fost on-line, m-am ocupat de gradina (mi-am pus verdeturi:marar, patrunjel, etc.)Sper sa vorbim in cursul saptamanii.
Va urez numai bine, burticilor, si va pup pe toate,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
georgiana.david spune:
danyce, stiu si eu acesti jeansi, chiar am o astfel de pereche de la o prietena din Austria si sunt foarte incantata de ei. Singura problema este ca intr-o luna nu o sa-mi mai vina si la noi nu se gasesc sau nu am cautat eu unde trebuie
Geo DPN 06 oct.
roandre spune:
Ce fac fetele?
Am vazut ca vorbiti de hainute. Din Titan mi-am luat eu pantaloni care se ajusteaza pe burtica si vin foarte bine. Costa cam 850000 lei.
Fetelor, astazi imi ies rezultatele de la urocultura (pe care am repetat-o ca nu a iesit bine prima data) si sumarul de urina. Sa speram ca or sa fie bune!
Voi sunteti inscrise (luate in evidenta) la medicii la care mergeti? Mi-e nu mi-a facut nici o fisa, nimic, nu mi-a luat tensiunea niciodata, nu m-a cantarit... Dupa cum vedeti sunt cam nemultumita de doctor asa ca acum vreau sa-l schimb. In seara asta ma hotarasc la cine o sa merg si va spun.
Eu in weekend am fost la socrii mei si pot spune ca m-au tinut ca-n palma. Nu am facut nimic si in schimb m-au rasfatat cu bunatati. Asa ca in curand o sa ma ingras simtitor. Am luat 1,5 kg pana acum si sunt in continua crestere. Burtica e destul de maricica zic eu, dar nu ma deranjeaza. Sunt chiar mandra de ea. Port chiar si lucruri stramte. Astazi am venit la serviciu cu o rochita prin care se vede foarte bine burtica. Bebele se misca destul de des...dar nu-l simt daca pun mana pe burtica. Voi de cand l-ati simtit si in exterior?
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 18 saptamani si 2 zile
Dr Branescu, Polizu
roandre spune:
Si inca ceva!
A mai aparut pe listuta cu burtici o mamica, arad_linda cu DPN=20 Oct pe care o asteptam sa ni se alature la discutii!
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 18 saptamani si 2 zile
Dr Branescu, Polizu