cind se ajunge la insulte...
Raspunsuri - Pagina 3
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
Concluzie: femeile nevrozate se indeparteaza sexual de barbati iar cele normale la cap le ofera mult secs ca asa ii linistesc si nu le mai bate. Cred ca am gasit astfel solutia la problemele noastre zilnice:secs, cit mai mult secs. Hai ca fug acasa sa_mi rezolv problemele...
Ei, vezi ca pana la urma ai gasit solutia!
Am s-o aplic si eu in noua mea relatie, indiferent de cat de diferite ne sant bioritmurile
Si simtul umorului ajuta
"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga
tunad spune:
Scuze pentru ceea ce voi spune. Asa mi-a exemplificat cineva si am reusit sa depasesc situatia.
Daca s-a "calcat(intrat)" intr-un c... ,miroase!
Sunt doua alternative:
-se poate ramane acolo, se obisnuieste cu mirosul (si "pare normal")
Daca a intrat unul, celalalt incearca sa-l scoata(suportand mirosul), insa trebuie sa aiba grija sa nu intre si el(mirosi dar, nu te si manji)
-iesi(e), te(il) "cureti bine" si nu mai miroase.
Daca ai iesit, c.... prinde coaja si nu va mai mirosi. Acum trebuie si sa uiti ca ai patit ceva.
Daca i-l scormonesti(chiar si in gluma).... iar pute(esti iar la inceput-repetand...te vei si manji!)
Adela99 spune:
Plastica comparatie ( sunt totusi la subiect chiar daca am folosit o cacofonie, de aceea mi-o permit ) si ilustrativa!
Oare cat timp ii trebuie ca sa prinda coaja si sunt sanse sa reintre in circuitul naturii? Probabil depinde de c...t, cat de tare a mirosit, cat suntem de sensibili la mirosuri, cat de mult ne-am manjit, cat am reusit sa ne curatim (atat pe sine cat si unul pe celalalt).
In principiu sunt de acord cu tine, cateodata avem nevoie de comparatii plastice! ca sa depasim o situatie.
"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga
Alecsia spune:
Interesant subiectul.Ma regasesc si eu in aceasta situatie.Am ajuns sa ne spunem cuvinte grele, sa ne certam din nimicuri si cel mai mult ma enerveaza ca tipa la mine .Uneori imi este rusine sa merg pe strada ca , din dorinta de a vorbi, tipa ca ne aude toata strada.Seamana cu taicasu( taicasu urla si se enerveaza din orice, si musai trebuie sa fie sef sau sa aiba intotdeauna dreptate,jigneste pe toata lumea, e cel mai rau si sadic om pe care l-am intalnit,si puturos pe deasupra).Cred ca prietenul meu il mosteneste la tonul vocii, incercand cred ,sa se impuna cumva.Aaaaa ca sa nu mai zic ca asa il monteaza taicasu cateodata ca nu o mai scoatem la capat si fireste el nu-mi ia apararea nicaieri.Pentru el,tatal lui are dreptate mereu si pentru ca a fost crescut intr-un stres continuu si stand mereu la ordinele lui taicasu, nici nu ai baza in el sa ia decizii corecte.Are niste cucuri in cap... , si e normal ca-mi ies din pepeni, ca mi-am pierdut si eu rabdarea.Nu stiu cum l-as putea trata sa nu mai tipe si sa nu mai vorbeasca pe tonul asta,sincer am incercat tot ce se putea.Si de asta ne certam din ce in ce mai des.Nu sintem casatoriti, dar ne-am cumparat un apartament impreuna, taicasu a pus cam 75% din apartament si eu restul.Nu locuim in el.Si acum imi blestem zilele ca m-am bagat in asa ceva.Ca sa nu va zic ca taicasu nu voia sa ne puna in acte si imi scoate ochii cu fiecare leut pe care l-a dat.Faza grea e ca nu ma mai inteleg cu el de cand cu casuta asta.Si rusinos pentru mine, dar abia acum , dupa 5 ani, imi dau seama ca nu vom fi niciodata uniti.Si nici nu stiu ce as putea face sa evit o cearta.
Mihaela
camelia-daniela spune:
Dragä Miau-miau,
viata merge inainte...tu cit vrei sä te mai invirti in acest cerc vicios???
Depinde de tine sä gäsesti forta, care te va scoate pe o traiectorie...
Iti spun sincer...o perioadä de despärtire, cred cä vä va limpezi orizonturile la amindoi. Dar mai intii sä aveti discutia aia importantä, in acre sä fie fiecare deschis si sincer fatä de celälalt si sä vä spuneti in parte, ceea ce doriti de la celälalt....cä o viatä comunä in acest mod, este imposibilä, sau mai bine zis, un chin pentru amindoi!!...dar in special pentru tine...eu mä intreb, de ce mai stä cu tine??...dacä isi exprimä gindurile in mod jignitor, la adresa ta, atunci de ce nu economiseste aceastä energie?? Tu poate il iubesti si ai intrat in rolul martirului, sperind sä mai salvezi ceva...cu toate cä nici pe tine nu te inteleg, deoarece a trecut atita timp. Una din "regulile" mele este " nu se poate numai sä dai...mai trebuie sä mai si primesti!!"
Te pup, Cami.
Clopotzel spune:
Logica exemplificare Tunad!
Miau-miau , asa cum iti spusesem sunt alaturi de tine, si de aceea iti tin pumnii ptr discutia care sper ca o vei avea. Nu mai merge (parerea mea, no offense!), trebuie clarificate lucrurile. Sunteti oameni amandoi, si fiecare merita viata decenta. Nu unul este animal si celalalt stapanul. Eu chiar nu am inteles ce va mai face sa fiti impreuna, daca el cu toata lumea este dragutz numai cu tine nu! Ce trai este asta? Cumva sluga la stapan?!? Am inteles ca ai inceput tu torentul, dar banuiesc ca ati ajuns la un punct unde ati fost chit! De ce s-a continuat?!?
Curaj!Te pup!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by bidiloi
O sa rideti poate sau nu ma veti crede dar noi nu ne-am jignit niciodata nici macar in gluma ptr. ca ne-am decis sa nu o facem de la inceput tocmai din motivul spus mai sus.
Ba te cred.
Trebuie sa ai un ex oare ca sa intelegi? sa pierzi ceva deosebit ca sa regreti si sa intelegi ce ai pierdut?
Posibil.
Da si eu sunt "capoasa", uneori si el e "capos", dar vorba ta, cel "necapos" pe moment iese din camera.
Si gata, ca doar celalalt n-o sa se certe singur.
Ce te faci cand "caposenia" apare in aer liber? Astept idei... dar se iese onorabil si din asta daca asta vrei.
Teoretic totul e frumos si usor Conchita sa dai sfaturi, etc...
Daca ai putere iesi din camera si nu continua discutia. Doare mai tare decat un raspuns la obiect si la nervi.
Carmen
Monaa spune:
As adauga la intrebarea Casandrei:
daca tu iesi si celalalt vine dupa tine deoarece nu a terminat si nu se sfieste sa-ti spuna ca ceea ce faci este o lasitate? Ca ar trebui sa stai pe baricade pina cind isi incheie "numarul" ...
conchita spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Teoretic totul e frumos si usor Conchita sa dai sfaturi, etc...
Daca ai putere iesi din camera si nu continua discutia. Doare mai tare decat un raspuns la obiect si la nervi.
Carmen
nu inteleg.