FIV 11
Raspunsuri - Pagina 8
Pia spune:
Bravo fetelor, ce a fost greu a trecut, Et este un fleac dureazaa 5 min. aveti grija de voi, perioada cea mai grea este dupa ET, cele 14 zile cand stai cu sufletul la gyra sa vezzi daca s-au prins sau nu. Eu va doresc la toate numai reusite.
Va pupic
Ellena spune:
Buna dimineata!
Cred ca organismul meu s-a obisnuit cu medrolul (drogul meu zilnic). Ar trebui sa maresc doza . Nu mai sunt asa ...
Aseara au inceput si la mine durerile. Mult mai intense dupa ce mi-am pus utrogestanul. Am avut si inca am si usoare singerari. Sper sa nu se amplifice sa fiu Ok pentru ET. Inca nu aflat rezultatele la ICSI. Doamne ce emotii .... numai dupa ce treci prin ele realizezi ca la tot pasul se poate intampla ceva... Uite-asa m-am framantat toata noaptea de durere si de giji. Am adormit abia spre dimineata. Greul abia acu incepe.
Multumesc tuturor pentru incurajari ! Mare nevoie e de cineva care sa ne ridice moralul !
Gabitul simbata pe 1 mai va avea loc ET. Tu cate zile ai ramas la Bucuresti dupa ET? Oare e mai indicat sa merg noaptea?
Giugiuca ai sa vezi, totul va fi bine ! Vom avea niste "varsatori". Eu imi doresc foarte mult doi! Dar daca-s trei nu-i bai!
Ja, Giugiuca are dreptate. Ieri era in salon o tipa pentru ET , pacienta a dr Marinescu, a carei embriolog a fost dr. Monica Dascalescu (parca asta e numele ei) O doamna mai bine facuta, blonda. Nu stiu care e principiul. Cel mai indicat ar fi ca dupa prima eco sa o astepti pe dr. Cocei. Ea vine dupa ora 8.30. O cauti la cab de sterilitate. Vorbeste cu ea. Sunt sigura ca va fi deacord.
Eu in toamna a avut grinion. Nu stiu a cui a fost vina. O sa-ti trimit mai tarziu un PM (acu nu ma simt prea bine).
Va pupic
anemona spune:
'Neata, fetelor!
Cred ca n-a mai fost atata agitatie si aglomeratie pe subiectul de fiv de multisor.
Ma bucur ca sunteti toate curajoase si optimiste!
Elena, Giugiuca, ati scapat de punctie, bravo! Sa fiti cuminti si dupa ET, ca sa aiba bebelusii timp sa se lipeasca acolo. Macar 3-4 zile cuminti foc, apoi cumintele, okay?
Ileana, Tia, Oana, Ana, Suzana, ma gandesc la voi si va tin pumnii!
Mihaela, ce se mai aude cu tine?
Denisa, cum a fost la operatie? Asteptam vestile tale. Bune!
Pia, ce mai faci? Ce mai stiti de Ralu? Raluca, te-ai mutat? Hai ca esti deja absent nemotivat de aici! Fa bine si da-ne un semn de viata!
Numai bine tuturor, sa va auzim cu vesti bune, de la un bebe in sus pt fiecare!
Anemona
Ellena spune:
Am primit rezultatul. S-au fecundat 7 ovule. Sper sa se divida toate cat mai bine. Voi mai suna maine. Daca vor fi toate de calitate poate as putea sa mai si congelez ceva.
Si eu ma intrebam ce mai fac celelalte fete !?
Mihaela ce mai faci? Cum a decurs totul?
Ilie, spune-ne ce face Suzana ? Cred ca a facut prima eco.
anemona spune:
Elena, bravo! 7 inseamna foarte bine, poti sa mai si pui ceva la frigider. Nu te mai gandi la deviziuni, important este sa fie mari si frumosi si clari. Ai mei cei 3 pe care mi i-a transferat au avut toti numai cate doua celule si am fost ingrijorata atunci ca toate fetele aveau cu cate 6-8 celule, dar uite ca nu a contat asta.
Te pup!
denisa73 spune:
Buna fetelor! Am scapat cu viata si dupa a 4-a operatie laparascopie.Rezultatul e destul de bun, am o trompa buna si se pare ca pot ramane si normal, dar imi recomanda si FIV.Asa ca incerc Sovata in iulie si in august-septembrie fac un ET.Am inteles ca Sovata ajuta si la prindere,sper sa nu ma insel.Am insa niste dureri ingrozitoare de umeri, gat si piept(nu sani) de la anestezie.Va rog mult daca stie cineva cum pot elimina mai repede efectele anesteziei?
Fetelor mult succes! Astept vesti bune de la voi!
giugiuca spune:
Bravo Denisa,
Si eu am facut laparascopie..
sa stai cumintica in pat sa bei ff multe lichide ( asa elimini efectul anesteziei)..sa ai grija ce mananci sa nu te constipi...
in cateva zile iti revii.
Multa sanatate!
anis spune:
Buna fetele..
am venit sa va stresez iar cu intrebari...
Nu-s cum sa fac...sa fac FIv acum in iulie...sau sa-l las pe toamna...Dati-mi argumente pro si contra pleaseeeeeee..
AniS
ileana spune:
Servus Denisa, eu nu am decat 2 calasice nereusite la activ, dar la a-2 a dupa ce am varsat toata existenta mea, am descoperit solutia....APA PLATA ( de atunci nu am mai baut apa plata)...cat mai multa apa plata!
Bafta!
Cand te insanatosesti, o sa-ti scriu sa-mi spui cum ai reusit o trompa buna!
Super Ellena!
Sa dea Domnul maine sa ai bafta!
Anemona,
Saru'mana ca-ti mai faci timp sa ne susti si pe noi.
Maine incep injectiile...prima o fac la Medsana, ca sa-mi explice cum trebuiesc facute...in 4 merg l prima eco...fac 3 cu 3
anis spune:
Fetele, ce liniste pe aici...
O cunostiinta de a mea..mi-a dat o veste buna si o informatie buna..referitor la FIV...si anume sa-l fac la Budapesta ..acolo costa FIV+ICSI 1500Euro si nu se compara dr de acolo..e vorba de profesionalism..si conditii etc..cica au sanse mari de reusita..
Si mai ales in Ungaria...dupa 3 inseminari nu mai face aproape nimeni..pt ca rata de succes e foarte mica...trec la FIV.
La ei la FIV...sunt f multi nemti , austrieci care vin acolo...am inteles ca sunt 2 dr americani..
Am sa va tin la curent cu treaba asta...si eu oricum la sf lui mai o sa ma duc la Budapesta.
Sau daca cumva a facut acolo FIv sa ma anunte urgent...
AniS