FIV 11

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

La Medsana au loturi la 2 luni si daca sunt cereri si in fiecare luna.Uneori se aduna mai multe cupluri cand e o pauza mai mare.In loturile mai mici isi dau mai bine interesul.Eu am prins loturi mici...maxim 30.

Sunt f.multe cupluri cu probleme in Romania.Unele isi permit un FIv altele NU.Suntem norocoase ca ne-am permis FiV-ul.Si mai norocoase ca am reusit.

Va doresc NOROC si voua!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Am revenit dupa punctie..
De obicei sunt foarte curajoasa si nu ma plang, dar ieri am crezut ca mor de durere.
In primul rand m-am tarat pana la spital..ma durea burta ceav de groaza..
Ca sa-mi gaseasca vena pt anestezie m-a lasat niste vanatai mostru pe mana..iar dupa ce s-a terminat am vomat tot( desi nu mancasem..nu stiu cum am reusit)..nu am putut manca nimic..si nici macar sa beau un pic de ceai..
In continuare ma doare burta rau de tot..fiindca desi aveam foarte multi foliculi nu mi-au scos decat 10.
Vineri dimineata fac et...
Mi-a dat sa iau utrogestan ovule, si acid folic si inca ceva( nu mai stiu cum se cheama).
Denisa multa bafta la operatie, Mirelush iti pumnii ( sper sa ai mult noroc si sa treaca repede)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

mI-A IESIT ESTRADIOLUL ok ( 24 daca am inteles bine...) incep stimularea in 30 cu 3 fiole de menogon. In 4 merg la prima ecografie ( ce frica am de ziua de marti, si vad ca sunt atatea in ziua de marti...)

GABI, MIE MI-A PARUT F. MARE LOTUL DE 30 fiv +ET, de care asistenta respectiva nu avea de unde sa stie cate sunt...
A fost un lot mic si inainte de Paste ( cam 15 ).

Mergi la inceput

Cand am facut eu...erau 2 zile de pnctie si 2 zile de ET.In prima zi erau pacientele dr.Denisa Protopopescu si cateva din a lui Ancar care reactinase prea bine la tratament si numai puteau intarzia ca subsemnata si a doua zi venea baza de la Ancar.In vremea mea nu erau prea multe ET pt ca erau la inceput.Am fost primele loturi cand cong embrionilor a devenit gratuita la Medsana.Era in iunie 2000.Apoi in Martie 2001 au fost tot vreo 30 cu tot cu ET.Atunci se faceau la 2 luni FIv,acum am inteles ca se fac si lunar daca e nevoie.

Gigiuca,bine ca a trecut!Eu nu am vomitat dupa anestezie dar eram ametita rau.abia ma tineam pe picioare si ma durea burta tare,tare.sa-l suni pe dr si sa-l intrebi ce sa iei de burta.Mie mi-a dat scopantil supozitoare.Primadata a uitat sa-mi dea si eu nu am stiut ca se da.Din cauza durerilor mari si dupa ET am pierdut bb-ii.A doua oara,la Et mi-a dat scopantil si a fost bine!Nu inteleg de ce ti-au scos numai 10 foliculi daca erau asa de multi!!!Asta e!Acum sa dea Dumnezeu sa se fecundeze cat mai multi sau toti!

Ellena,tu ce vesti ne dai?

Gabi.

Mergi la inceput

Nu mi-au scos decat 10 foliculi fiindca erau mititei cei mai multi...si din 10 doar 9 s-au fecundat.

Cred ca durerile de burta le am de la ceilalti care cresc..
Durerile de burta m-au mai lasat...dar nu definitiv..
Doamne fereste sa pateasca ceva bbei si sa nu se prinda ca as muri de tristete...si de durere...
M-am gandit ca poate durerile astea de burta sa nu-mi faca rau..dar nu l-am sunat pe Marinescu fiindca nici nu am mobilul lui si pe fix nu prea il gasesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna fetelor,
Am revenit si io dupa punctie.
Multumesc lui Dumnezeu la mine a fost si e deocamdata OK. Am totusi usoare dureri de ovare si inca sunt un pic ametita.
Au rezultat vre-o 8-9 ovule bune, restul erau mici si am avut si cate-va chisturi.
Sotul meu a pus la dispozitie lor doua plutoane soldati. Cica ar fi gasit cate-va forme normale ca la noi asta era baiul cel mai mare! Cam timizi astia micii, dar pana la urma cred ca ia convins dr.Cocei sa intre cu ICSI.
Acu ... sa le dea Dumnezeu sanatate sa se inmulteasca (divida) cat mai bine toti !

In continuare ma indop cu: Tetraciclina (la 6 ore), Aspirina (1/zi),Acid folic (1/zi), Medrol (1/2 la 12 ore), Utogestan (6/zi-intravaginal). Eu cred ca Medrolul asta contine vre-un drog ca de cand il i-au toata-s numai . Acu serios (ca n-am prospect la el) stie cineva pentru ce e?

Irinelul, imi pare tare rau ca te doare si ca ti-a fost rau. Lasa mama, tot raul spre bine. Ia si fa-te bine pentru ziua de vineri. Relaxeaza-te si ai mare grija de tine. Trebuie sa fii in forma pentru marea intalnire. Vrei sa te vada copilasii tai asa?

Ileana, mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

fetele bbine ca ati scapat si sa dea Domnu sa fie cat mai bine
Am o nelamurire...din 8-9 ovule fecundate ies 8-9 embrioni sau e posibil sa iasa mi multi(ca mai putin stiu ca se poate).Elena tu cum te-ai ales cu cocei? Ai abordat-o tu?As vrea si eu tot cu ea dar nu stiu cum sa fac daca voi ziceti ca Marinescu lucreaza cu Codeanu...sa nu jignesc sentimentele cuiva.Sfatuiti-ma si pe mine.
ana

Mergi la inceput

Nu trebuie decat sa te duci la cabinetul ei particular.Asa a facut si Ellena cand a plecat de la Marinescu.La ea a esuat primul FIV cu Marinescu.Ellena poate sa-ti spuna mai multe.Nu stiu nr de telefon al ei.
Parerea mea este ca trebuie sa aveti un dr cu telefon.Daca se intampla ceva sa aveti unde suna.
Irina ,poate ca sotul tau ajunge la Giulesti sa-l intrebe ce poti face daca te doare burtica...cand faci ET?La ET sa-l intrebi pe Marinescu ce poti lua pt durerile de burta!
Ellena,imi pare bine ca te simti bine...cand faci ET?

Multa bafta!Suntem aici sa va tinem pumnii!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Bafta gagici pt. ziua de maine!
Ce sa zic, astea sunt durerile de moment ( de maine sper sa u ma vaiit eu)dar, asta este calea noastra spre reusita...o sa fie mai bine pe urma!

Mergi la inceput

am sunat aseara ca nebuna pe la spital pana am dat de doctor si mi-a spus sa ia scobutil si piafen...si mi-e un pic mai bine..si de atunci am mai vorbit de 3 ori la telefon..
Spune ca e normal sa ma doara la cati folicul am avut, dar sa stau cumintica in pat ca va fi bine..
Ja, pe dr Cocei nu am ales-o eu desi imi doream mult de tot sa o am pe ea..e cum se nimereste in ziua respectiva..
Mirelush ma bucur ca la tine e totul ok..Bravo!
Maine ma duc sa-mi iau copilasii acasa...sa mi-i puna in burtica si sa se prinda!!

Mergi la inceput