Cum induceti menstruatia in caz de amenoree.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Eu dupa o perioada mai lunga de amenoree (3 luni) am fost la endocrinolog si mi-a dat Duphaston tablete 2/zi timp de 10 zile si pe urma se asteapta max 2 aptamani, mi-a spus ca daca nu vine ciclul sa merg din nou la ea. A venit dupa vreo 4-5 zile dupa ce am terminat de luat pastilele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LICUTA1 spune:

Cate luni se poate lua utorgestanul?(in caz de amenoree)

Licuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Ma confrunt si eu acum cu o situatie ciudata si as vrea sa ma ajutati cu sfaturi. Am facut doua saptamani tratamentul Liviei imediat dupa ovulatie. M-am simtit excelent si chiar am simtit ca i-mi face bine. Problema este ca acum mi-a intarziat menstruatia, pana acum 4 zile ceea ce nu s-a mai intamplat de multa vreme. Am facut doua teste de sarcina care au iesit negative deci nu este sarcina. Asa ca nu poate fi decat intarziere. Poate fi de la tratamentul acesta?(naprasnic, galbenele, coada soricelului, muguri de zmeur, urzica, etc.) A mai patit cineva chestia asta? Daca este de la tratament ce sa fac?
Pupici.
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, mai mult ca sigur este de la tratament. Destule fete au patit asa. Eu m-am dereglat numai dupa ce am luat tincturi, si de atunci sa nu mai aud de ele.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am fost la Parhon cu aceeasi problema (inducerea menstruatiei) si in urma testelor hormonale un medic endocrinolog mi-a prescris Medroxiprogesteron (aveam insuficienta de progesteron si ovare polichistice). Am continuat sa iau medicamentul asta timp de 6 luni cate 10 zile pe luna (de la a 16-a pana la a 25-a zi). Dupa asta ciclul a devenit regulat, am scapat de chisturi si am ramas in sfarsit insarcinata (fara stimulare ovariana!) Cura de progesteron a venit exact la timp si in timpul sarcinii n-a trebuit sa fac nici un tratament de intretinere cu progesteron.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MichelleT spune:

Iubita,

Eu am incercat prin septembrie trecut regimul Liviei, dar adaptat dupa programul meu de lucru. Dupa o pauza de aprope 3 luni in care nu am avut musafiri, la 4 zile dupa ce am inceput mi-au venit musafirii. Am facut cura 3 saptamani.Luna urmatoare, cand am vazut ca iar lipsesc la apel 9am facut intai un test si dupa aceea am reinceput), am terminat tincturile care mai erau prin sticla si iarasi dupe 3-4 zile vin musafirii. Luna a 3-a nu a mai trebuit sa-i astept deloc, si sincera sa fiu nu vroiam sa mai vine...dar sa fie testul pozitiv!! Asa ca atunci cand l-am facut a iesit...si ce pozitiv!! ca acum sunt insarcinata in 23 de saptamani si astept 2 bebeii!!

Numai bine si curaj

Mergi la inceput