job-stie cineva ??

job-stie cineva ?? | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

nu-mi gasesc job, ceea ce-mi doresc, ceva pe financiar-economis-vanzari-administrativ...stie cineva, un job bine platit, ha,ha pe vreuna din aceste incadrari? ati auzit ceva? pana acum eram sigura ca nu-s probleme sa ma ingajez, sunt buna in meserie si in general un om cu posibilitati mari de invatare..sunt economist de meserie, am facut relatii cu banci, trezorerie(vanzari/cumparari de valuta, specula valutara legala, etc), am atins cam toate ramurile, inclusiv administrativul...si totusi nu-mi pot gasi ceva acceptabil...si ma omoara lipsa banilor dar mai ales cautarea asta zadarnica, si inactivitatea...deci..o mana de ajutor poate cineva sa-mi dea??
pupici

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

nimeni, nimic ::

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Rabdare roxanal, rabdare sa citeasca lumea!

Cand se inchide o usa, Dumnezeu deschide o fereastra!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

roxana, eu mai mult decat idei n-am, din pacate. Ai incercat la toate firmele de plasament, Romania Libera, ziarele astea mari? nu pot sa cred ca nu e chiar nimic!!! of, Doamne...

Cristina

Mergi la inceput

Cristina, cred c-am impanzit bucurestiul cu CV-uri, zau asa...o sa astept sa ma sune, dar n-a aparut deloc ceva promitator si n-am de lucru deja de 2 saptamani si fostul sef imi trage teapa la ultimul salar, tare-i naspa..si inutilitatea...uff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

trimite-mi si mie CV pe mail sa il dau la mine la servici dar spune-mi si mie, ce inseamna bine platit?

rco@zappmobile.ro

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Ai mei sefi cauta pe cineva sa angajeze. Domeniul este vinzari – echipamente si servicii Xerox. Daca vrei trimite-mi un CV si il dau mai departe
P.S. Ce inseamna bine platit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Buna, personal nu stiu unde sa iti spun sa mergi la sigur.
Stiu insa ca Arexim cauta omuleti pe vinzari si poti sa afli detalii la tel. 311.1676; ei activeaza in zona echipamentelor de birou (Xerox) si, mai nou, decoratiuni (jaluzele) si timplarie pvc. E o firma foarte serioasa si merita sa incerci. Good luck!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Cristina,
Trebuie s-o credem, este, intradevar, foarte greu... Eu am stat fara job mai mult de 2 ani, am incercat pe la toate agentiile posibile din Bucuresti, mai ales ca la unele dintre ele aveam si relatii. Si ce daca? Majoritatea sint total neprofesionisti, se dau drept HR persons, insa cei mai multi au facut un curs de analist resurse umane sau de inspector personal (deci, nu au studii socio-umane sau economice) si te percep doar la nivelul lor. Ce transmit mai departe la firmele cu care colaboreaza este impresia lor pur subiectiva. Ca sa nu-ti mai spun despre faptul ca dupa prima discutie nu mai primesti nici un feed-back, pe mine m-au sunat unii dupa ... 2 ani si jumatate!
Conform anunturilor din presa, corespundeam din toate punctele de vedere, chiar mi se spunea cit de minunata sint, si ....gata! Unii mi-au spus ca sint over-qualified si ca nu au ce sa imi ofere. Mai sa fie, chiar asa? Si eu care credeam ca nobody's perfect!

Asa ca, trebuie sa o incurajam cu toatele si daca gasim/auzim ceva sa-i spunem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pe net ai incercat?
Cum ar fi http://www.ejobs.ro/. Si eu am incercat si nu prea aveam sperante, dar spre uimirea mea a aparut o firma serioasa, Delta House( tehnico- sanitare, gresie, faianta) cautau un sef de magazin.

CriXia

Mergi la inceput

Raluca, nu merge adresa care mi-ai dat-o, poti sa-mi dai alta, te rog?

Mergi la inceput