Mamica de mai-iunie (36)
Raspunsuri - Pagina 17
iuliana c spune:
Mona sa iti traiasca Lia !!!
Refacere usoara!Te asteptam sa ne povestesti totul.
iuliana & din burtica (30+ sap.)
laureta spune:
BRAVO MONA SA TRAIASCA LIA MICA SI MAMI SA SE FACA REPEDE BINE
MULTA SANATATE SI TE ASTEPTAM SA NE POVESTESTI
LAURETA SI BEBELINA 32 DE SAPTAMANI
MariaG spune:
Mona, acuma nu mai esti esti uauuuuu
bine ai venit Lia!!!!!!! Sa fiti fericiti!!!!!
Maria - 37+ saptamani - baietzel
cindy spune:
FELICITARI MONA SI SEAN, BRAVO LIA!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Abia astept sa ne povestesti!!!
cindy (32 sapt)
danaA spune:
Mona, sa traiasca Lia mica sa fiti sanatoase si va doresc tot binele din lume!!!!!!
Dana 35 de saptamani si Andrei
Lauraa spune:
mAi, nu-mi revin de la vestea asta! Parca am intrat in priza si unpic in panica desi eu cum am zis, nu am semne... Lia Mica a venit cu 7 zile mai repede deci poate face si a mea un salt de 7 zile.Asta ar fi 1 Mai. Mai e timp dar parca tot ma ia cu emotii mari de tot. Acum realizez ca e gata cu joaca,vin copiii pe noi :))))!
Mey, ce e cu Irinusha?
Doar nu ne face si ea o surpressa!?
Laura si papusica din burtik (38 saptamani)
danaA spune:
Lauraa, sa stii ca si eu ma tot gandesc la Mona si chiar ma intrebam care dintre noi urmeaza.
Chiar asa unde-i Iriusha?
Poate o fi iesit fata la plimbare, sau poate tine bebe-ul in brate.
Danain 35 de saptamani si Andrei
piatra lunii spune:
Mona, felicitari, bravo,o tii pe Lia in brate :))
doar nu intru pe net de obicei seara, da' fetele astea m-au bagat si pe mine in priza, asa ca inainte de culcare am vrut sa vad si eu de mai e ceva nou :))
sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fetita voastra si noi aici asteptam povestea nasterii !
Irinel, m-ai facut sa rad, chiar ca ce cumintica Lia, ca a venit in weekend :))
pupici la toate si noapte buna!
Eryka spune:
Doamne nu intra omu' 2 zile si uite ce bucurii se intampla.MONA FELICITARI SI SA VA TRAIASCA MINUNATA FETITZA LIA ! Asteptam vesti si poze si tot ce mai vrei tu .Tare fericita trebuie sa fii .URAAA Am ramas fara grai cand am citit acum dimineatza ,nu-mi venea sa-mi cred okilor ,ce mistoo.Bravo,Mona.
Hai care mai urmeaza la rand?
Eryka & sufletzica din burtica (36 sapt.)
Cady spune:
MONA felicitari, sa iti traiasca printesa, sa fiti sanatoase amandoua si sa te refaci repede, sa vii repede sa na povestesti.
Asteptam pozele cu proaspata mamica si a ei comoara. Cred ca esti in al noulea cer. Sunt atat de fericita pentru tine.
Am inceput saptamana cu o veste minunata.
LA MULTI ANI, pentru MONA si LIA.
Multumim si lui Sean ca ne-a dat vestea cea mare. Felicitari pentru proaspatul tatic.
Who's next on the list?
Cady si bimbirica baietzel 34+ saptamani