va rog ajutati-ma!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bine Gabi, te cred!!!
Sper sa te ajute mesajele fetelor cu ceva, eu nu pot si ca urmare nu mai apar aici.
Incep sa simt inutilitatea mesajului lung postat de mine astazi. In afara de un simplu exercitiu de analiza, restul consider ca a fost pierdere de vreme pentru mine.

Casandra, tocmai pentru ca-mi lipseste empatia, ar trebui sa nu te sfiesti sa intervii si sa-mi contrazici argumentele (atentie, nu-s nici sarcastica, nici rautacioasa, ci cat se poate e serioasa cand iti zic asta). Nu cad la prima suflare de vant, sunt calita de viata. Iar sarcina mea n-ar trebui sa-ti starneasca mila sau mai multa consideratie decat cat pentru o alta femeie obisnuita. Sarcina e o conditie, nu o boala.
Dupa parerea mea un om are mai multe de pierdut in viata decat de castigat daca-si tine parerile pentru el.

Succes in viata tuturor! Dragoste maxima, barbati intelegatori si copii sanatosi si fericiti, atatia la numar cat va doriti.

12 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu try, n-am sa iti combat argumentele, pentru ca, asa cum ti-am mai spus, scopul acestui forum e altul, Gabi nu a postat pentru a-i fi luat la puricat mesajul, ci pentru a simti ca e cineva alaturi de ea, pentru a se descarca suufleteste. Ea nu are nevoie de analiza postarilor ei, de fapt nimeni nu are nevoie de asta. Pentru exercitii de analiza, poti deschide subiecte la "Un ochi rade, unul plange", sau, daca e cazul, la "Zona artelor". Acolo nu deranjeaza pe nimeni, aici o deranjeaza pe fatuca asta. In sufletul unui om nu intri cu bocancii.
Nu am glumit cand am spus ca m-am gandit la sarcina ta, am prietene care, pe perioada sarcinii, mai ales in primele luni, au devenit mai sensibile. Nu te cunosc, asa ca nu aveam cum sa stiu cum stau lucrurile la tine. Intr-adevar, sarcina este o conditie, nu boala, dar una speciala si cred ca viitoarele mamici merita mai multa atentie, ca pentru 2 persoane. Ma bucur ca te simti bine si iti urez sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Try,

nu crezi ca devii cam pretentioasa in convingerea ta de a le sti asa de bine pe toate ?

crezi ca am nevoie sa iti dau exemple din ceea ce am trait concret ca sa iti demonstrez ca stiu perfect despre ce vorbesc ?

ti-ai pus in gind sa demontezi fraza cu fraza tot ce s-a scris pe aici, fa-o daca nu ai altceva mai bun la indemina.
Dar nu trai cu impresia ca toate experientele lumii se reduc la ceea ce ai cunoscut tu.
Aceeasi cauza poate avea efecte diferite asupra a doua persoane diferite.

Crezi ca toti depresivii ajung in spital de psihiatrie ?
Sau pentru tine doar spitalul e garantia ca sint cu adevarat depresivi ?

Crezi ca toti depresivii sfirsesc prin a se sinucide ? Ai cunoscut o astfel de experienta care te-a marcat si judeci acum totul prin prisma ei, deci subiectiv. Sau asta astepti, o (tentativa de) sinucidere ca sa admiti ca cineva e depresiv ?

Considera intrebarile de mai sus ca fiind retorice (adica de la care nu asteapta nimeni raspuns).

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

gabi, drum bun! poate gasesti un internet cafe in Bacau sa ne spui ce mai faci. Si dupa ce iti mai revii ptuin poate ai sa mai citesti o data ce e scris aici si ai sa vezi ca mesajele ce te-au deranjat sunt doar cateva intr-un noian de incurajari. Suntem in continuare alaturi de tine.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

Parca in primul tau mesaj spuneai ca nu ai avut nici o contributie la amenajarea apartamentului,ca prietenii lui au ales mobila,covoarele,culoarea gresiei din baie etc.Acum avem varianta ca de fapt tu ai pus draperiile,perdelele...
Am citit tot ce s-a spus pana acum cu mare atentie si subscriu la tot ce a spus Try care a avut bunavointa spre deosebire de mine si poate de multi altii sa raspunda si sa argumenteze,dar din pacate a fost de pomana.

as mai vrea sa spun un singur lucru... Parerea mea este ca "Gabi" are probleme dar care nu au nici o legatura cu povestea de care tot vorbim de ceva vreme. alta explicatie nu am pentru timpul pe care si-l pierde creind povesti...

Mergi la inceput

Da, vad si eu ca apar mai multe incoerente.Dar asta nu ma impiedica sa admit ca situatia poate fi reala.

Daca da prea multe detalii i se spune ca e prea constienta, prea lucida in ceea ce spune, pentru a fi adevarat.Ca cineva in situtia ei ar trebui probabil sa isi piarda firul ideilor.

Daca isi prezinta ideile fara sa le structureze corect i se spune ca "e cusuta cu ata alba". Ca ar trebui sa fie coerenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Gabiuk am si eu o intrebare: ai spus ca Mark a platit o parte din biletul de avion si restul? l-ai platit tu sau inca mai trebuie achitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by gabiuk
Sg lucru care nu a fost adevarat este numele lui, si asta pe ca verifica absolut tot ce fac la computer si desi textul este in romaneste si-ar putea cu usurinta vedea numele acolo si n-as mai avea liniste cu el(probabil nici asta nu crezi).

totusi, fereste-te, s-ar putea sa devina gelos daca vede ca scrii despre Mark, asta e nume destul de englez, plus numele barului. sper ca nu ai facut greseala sa ii spui care e nickul tau pe forum, sau ma gandesc ca si "uk" adaugat la gabi ii poate da de gandit...incearca sa ne scrii cand pleaca el cu saptamanile de acasa, sau cum am inteles ca o face in fiecare seara incat abia apucati sa va vedeti, atunci chiar nu are cum sa te verifice.

Mergi la inceput

Ca sa nu gaseasca ce ai scris pe computer
poti folosi Tools / Internet Options / General
si aici supprimi cookies / files / si istoricul
dupa fiecare utilizare a computerului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiuk spune:

Hai s-o lasam balta ca vad ca n-am nici o sansa s-o scot la capat cu ''neincrezatoarele''.Letitia,da, ei au ales culoarea covoarelor, mobila si restul impreuna cu Mark, dar asta nu inseama ca au venit eu si au sters geamurile, s-au cocotat pe sus sa intinda perdelele si altele care trebuiesc facute cand te muti in casa noua.
Da , am platit biletul integral.
Am ales numele mark tocmai pt ca o prietena din Bacau pe care a cunoscut-o si ''al meu''avea un prieten numit Mark, asa as putea justifica oricand de ce ar aparea numele lui.Oricum nu cred ca acum ii mai pasa suficient sa ma intrebe dar totusi e mai bine sa evit orice problema.
Haideti sa ne oprim aici.Plec acasa peste 3 zile si asta ma binedispune, vreau sa nu-mi mai schimb starea de spirit cel putin acum.Multumesc din suflet celor care mi-au dat sfaturi, au fost cuvinte venite din inima si m-au ajutat enorm.Si totusi, daca cineva vrea dovezi concrete ne-am putea intalni in Romania, am fotografii, sms-uri, emailuri, as face asta doar ca sa demonstrez ca e adevarat ce am scris.Pt ca ESTE

Mergi la inceput