va rog ajutati-ma!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Gabi, Andreea (AC) s-a oferit sa te ajute cu un sfat, o vorba buna, voia sa te sune cat mai stai in UK. ai vazut mesajul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Drum bun si mult noroc de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Poate organizam o intilnire -uite asa sa te vedem tinara, frumoasa si increzatoare in steaua ta !

La Bucuresti ! Ce zici Gabi, poti veni ?

Sanatate si toate cele bune,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

"va rog ajutati-ma!! "
Eu cred ca in mare masura fiecare este responsabil de propriul destin. "Cum iti asterni, asa dormi" spunea o vorba din popor, adica fiecare depinde de deciziile pe care le ia in viata. Ideea este ca nimeni nu poate lua decizii in locul tau. Ajutorul dat de ceilalti se poate concretiza doar printr-un sfat, o vorba buna, o alinare, insa Tu esti aceea care trebuie sa ia decizia(chiar daca este grea). De asemenea nu cred ca ar trebui sa-i invinovatim pe altii pentru nefericirea noastra.
Eu iti doresc multa sanatate, putere si intelepciunea de a lua cele mai potrivite decizii in viata.
PS: pentru nimic in lume, un om nu ar trebui sa se umileasca si sa calce pe demnitatea sa de OM, cu ata mai mult o femeie!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Gabi drum bun si bafta multa , iar cand ajungi acasa ai grija cui si ce te plangi ca stii tu cum e pe acolo pe la noi lumea si nu as vrea sa suferi un al doilea soc . Iti mai dau un pm si astept raspuns daca iti face placere !

Diana .http://community.webshots.com/user/deborah_debby-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nu inteleg deloc de ce atunci cand cineva isi exprima o opinie separata de cea a majoritatii toata lumea incearca sa o caracterizeze ca o persoana gen "gica contra", mai sensibilia, rautacioasa etc. E pur si simplu o alta opinie. Dialogul nu implica pareri numai de o parte a baricadei ...
Nu mai stiu cine zicea prin primele pagini, si bine zicea, ca Gabi ar trebui sa se concentreze asupra tuturor persoanelor deosebite care s-au grabit sa ii dea sfaturi si sa o ajute cum pot. De ce oare ea alege sa se mentina in polemica cu Try ?? Sa o fi atins-o Try intr-un punct sensibil?
Gabi, nu am prea vazut multe cuvinte catre fetele care chiar te-au sustinut ... . Sunt multe persoane deosebite care pun suflet atunci cand raspund la un subiect si nu te vad dandu-le atentia pe care o merita.

Try te admir pentru verticalitate. Iti doresc sarcina usoara si bebel sanatos.

Gabi, destinul personal este in mana oricarui om si raman uimita ca cineva atat de constient de prostia pe care o face persista in ea atata timp. Te felicit si pe tine pentru modalitatea in care reusesti sa iti depasesti depresia si sa scrii atata, eu cand am suferit de asa ceva nu numai ca nu imi ardea de scris si expus problema dar nici de mancare, serviciu sau respirat nu imi mai ardea. Si inca la mine era parfum fata de ce descrii to aici ... Dar nu se stie niciodata.
Sa auzim numai de bine

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Chiar daca povestea lui gabi nu ar fi adevarata, desi eu una cred ca este, pentru ca de multe ori "viata bate filmul", eu zic ca daca din intamplare, macar o fata din cele care inca mai viseaza la caini cu covrigi in coada citeste aceste randuri si deschide bine ochii inainte sa isi traista la spinare si sa plece dupa cai verzi pe pereti, atunci toate aceste mesaje si aceasta povestioara nu au fost in zadar!
Gabi eu as vrea daca se poate sa te gandesti la un singur motiv REAL SI LOGIC, pentru care o fata ca tine, atat de tanara si cu toata viata inainte isi refuza dreptul la o viata normala,decenta, la o relatie sentimentala bazata pe normaliate si sentimente.
Sincer eu nu cred ca in relatia pe care o descrii poate fi vorba de iubire, mai ales ca am senzatia ca ai mai si "incasat-o" de la el. Cred ca e mai mult refuzul tau de a accepta esecul si jena de a te intoarce in tara si a da explicatii la toate tatele care te vor asalta cu intrebari.
Eu zic mai bine fa-ti bagajul, vino in tara si bucura-te de varsta frumoasa pe care o ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by ralucahEu zic mai bine fa-ti bagajul, vino in tara si bucura-te de varsta frumoasa pe care o ai.

Vino acasa copila.
Ai atat de putin in urma si atat de mult inainte incat ai sa treci peste toate si iti vor parea un vis urat.
Vino acasa, la ai tai, la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Buna Gabi,
Tot ce pot sa spun este:NU-TI RISIPI TINERETEA!!!! NU-TI RISIPI VIATA!!! Timpul nu se mai intoarce. Pleaca. Este greu inceputul dar apoi fi convinsa ca totul va fi bine. Vei gasi in timp si pe cel care stie sa te aprecieze. Pleaca si invata iar sufletul sa rada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Gabi, poate ne zici si noua cum te mai simti, in ce stare esti, daca vrei sau daca ai acces la net acum!

oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput