va rog ajutati-ma!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

BRAVO Gaby, ma bucur ca ai reusit sa scapi. Iti doresc sa ai o viata cat mai fericita de acum in colo.Si esti binevenita orice problema ai avea. Sa nu iei in considerare rautatile unora dintre noi. Oricine e liber sa citesaca si sa raspunda la ceea ce reprezinta pentru el un real interes. Eu una ti-am citit istorioara si nu ma suparat ca nu are legatura cu aces forum, a contat faptul ca tu ai avut nevoie de ajutor. Nu trebuie sa respingem un strigat de "Ajutor" pe motiv ca nu reprezinta interes sau ca nu se potriveste cu acest forum. Nu ne costa nimic sa dam un sfat.
Numai bine iti doresc!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare, fetelor!
TRY- pacat ca nu ai inteles nimic din `intamplarile delicate` din viata ta...
-,,... bine, te cred!`` oau, plecaciuni! cine ti-a cerut sa crezi?
-,,...eu am incercat prin logica sa daram o poveste fara baze reale``- ai dreptate, doar tu ai dreptul sa suferi si doar suferinta ta e `` the real one``... si stii ceva? nici nu te cred ca ti-a murit fratele.... si nici ca esti insarcinata... te dai interesanta...ori vii cu dovezi, ori...
GABIUK- uita-te in interiorul sufletului tau si vei sti singura ce e de facut...
MIHIASIRO- atata timp cat mai exista oameni ca tine, mai avem o sansa!

ralucoantza

Mergi la inceput

AHA! am uitat... te rog, GABIUK, mananca o ciorba de burta si o caruta de mici si pentru mine!!!!''

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by ralucoantza

AHA! am uitat... te rog, GABIUK, mananca o ciorba de burta si o caruta de mici si pentru mine!!!!''

ralucoantza

Mincacioaso, nu te-ai saturat de mici si corba? De-abia ai venit din tara! Da las ca pap io mai mult de o caruta de mici, ca plec pe 28 acu in tara...sic!

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

salutare, fetelor!
IREN- m-ai ars de data asta... de, sunt si eu un suflet chinuit de pacatele trupului...:-))
pupici multi si distractie faina in tara!''
si daca tot pleci, baga si tu niste sarmalute pt mine!!!''

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:

MIHIASIRO- atata timp cat mai exista oameni ca tine, mai avem o sansa!

In primul rind constat ca "vorbesti singura" - :))(patru mesaje unul dupa altul si nimeni nu mai intervine)

Citind ce imi adresezi ma faci sa rid, pentru ca trebuie sa revin in urma ca sa revad ce am spus. Nu aveam impresia ca e ceva super inteligent. :]
Oricum o remarca de acest gen face placere (sa vezi ca nu esti singur in modul de a vedea lucrurile si mai ales ca punctul tau de vedere e inteles).

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Ce-o mai face Gabi?!
Nu mai da nici un semn
Sper ca-i bine

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
si stii ceva? nici nu te cred ca ti-a murit fratele.... si nici ca esti insarcinata... te dai interesanta...ori vii cu dovezi, ori...

ralucoanto, cand scoti perle ca astea aminteste-ti ca nu esti singura care le citeste. Try e membra veche pe forum si si-a castigat respectul, este identificabila, spre deosebire de tine sau gabiuk. ai o parere contrara, spune-o civilizat si argumentat, atacul la persoana nu este permis prin regulament pe acest forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arlekyn spune:

quote:
Initial creeata de gabiuk

Nu sunt mamica, nu sunt nici sotie, deci poate nu ar trebui sa imi scriu povestea aici, dar am adunat atata suferinta si simt ca daca nu impartasesc cuiva ce simt o sa-mi pierd mintile, oricum nu sunt departe.Nu stiu daca ceea ce astept sunt sfaturi caci oricum inima, proasta, face tot cum vrea ea, dar vreau macar sa stiu ca cineva in lumea asta mare intelege ce simt si imi da dreptate.
Povestea mea, cosmarul meu, a inceput anul trecut, in primavara, cand eram inca in Romania, inconjurata de prieteni si familie, studenta, fericita, foarte fericita.Dar stim cu toti cum e viata in Romania, si am indraznit sa vizez la un trai mai bun in alta tara, asa ca am intrat pe net pe un site de aupair incercand sa devin aupair la o familie in Anglia....

...Stiu ca am doar 22 de ani,TOTI imi spun ca sunt frumoasa, stiu ca am toata viata inainte dar NU VREAU SA TRAIESC FARA EL.Va rog ajutati-ma, credeti ca ma mai iubeste, credeti ca ar trebui sa mai lupt pt el, ce sa fac, unde sa ma duc, sa ma intorc in Romania, CE SA FAC?
va rog ajutati-ma!
Cu respect, Gabi

Este foarte greu, fara calificare, fara Job si sponsori sa te poti descurca acolo, deci reintoarcerea acasa este o solutie fulger, daca ai banii de drum si te descurci...

Daca nu, stai cu el cit zice legea ca sa te recunoasca casatorita (fara sa faci acte!) si apoi ia-i 1/2 din avere, drept despagubire daca vrea sa-l lasi tu pe el (sic!)...

Crede si nu cerceta!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Gabi dupa cum vezi sint si eu de acord cu fuga.
Si eu sint divorzata si pina sa ajung la divort au trecut 8ani din viata.
Am ajuns in Austria si am constatat dupa scurt timp ca nu mai am pe nimeni linga mine numai un barbat care dupa cuvintele lui ma iubea dar dupa comportari ma ura.
In primul an am fost hotarita sa plec mi-am facut de X ori bagajele si m-a implorat sa ramin si eu ca si tine buna si miloasa si crezind ca-l iubesc am ramas.
Dar situatia s-a inrait zi de zi mai tare,alcoolul si gelozia eau problemele lui si bine inteles si ale mele.
Injutaturi si batai si tot ce faceam sau ziceam era pe dos.
Preferam sa o iau la fuga.dar timpul a trecut si nu am mai vrut sa ma intorc in RO..
Mai ales cind am plecat mama a plins si m-a implorat sa ramin acasa si sa-mi termin facultatea dar eu tinata 20 nici nu am vrut sa aud.
Fiind singura la parinti si implorinduma cu lacrimi in ochi sa nui parasesc si eu tot am facuto mi-a fost rusine sa ma mai intorc acasa si sa le spun ca imi merge rau.
Sint multe lucruri si in viata mea dar este prea mult de scris.
Tu esti mult mai tinara de cit mine (35),cind l-am lasat am avut 28 dar atit mi-a trebuit ca sa-mi dau seama ca este viata mea si sint cei mai frumosi ani din viata.
GABI NU-TI IROSI CEI MAI FRUMOSI ANI DIN VIATA CU ILUZII.
DATI SANSA LA O VIATA PLINA DE BUCUTI SI SOARE.
Daca nu vrei sa parasesti Anglia sint destule institutii unde femeilor li se acorda un acoperis peste cap.
Si asa zisului ENGLENDER spunei ca il laci in pace dar sa te ajute pentru primul pas financiar.
TE ROG FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGI,PLEACA ACUM SI NU MIINE.
EU TE ROG SI CELELALTE FETE DEJA TI-AU SCRIS.
Voi fi cu gindul impacat sa stiu ca in sfirsit ai urmat sfatul nostru.
Iti urez multa multaintelepciune si putere sufleteasca pe drumul vietii.

schuster laura

Mergi la inceput