va rog ajutati-ma!!
Raspunsuri - Pagina 12
bidiloi spune:
Draga Katy, eu am postat doar o singura data la inceput, dar eu am crezut povestea acestei fete si chiar daca intradevar nu e adevarat nimic din ce a relatat Gabiuk, aici,gindeste-te ce s-ar intimpla daca tie ti s-ar intimpla vreodata ceva si ai posta aici in speranta ca vei gasi un sprijin sau niste raspunsuri ...si nu te-ar crede fetele!!!Cum te-ai simti atunci?!Asa cum a afirmat si CLAUDIA-vezi Cl...fiecare citeste ce doreste, raspunde daca doreste, daca nu ...trece mai departe in cautarea altor subiecte sau intrebari, nu te supara dar ti-am scris aici ptr. ca nu sint de acord cu faptul ca "dai cu pietre"...in cineva pe care nu-l cunosti si nu ai nici o certitudine ca ceea ce a afirmat nu e adevarat!...in schimb ce poti sa faci si e dreptul tau este sa ignori...cu prietenie
gabiuk spune:
Desi am intrat din cand in cand pe internet de cand am ajuns in Romania nu am scris nimic in forum pt ca nu luasem nici o decizie definitiva.Mi-au trebuit cateva zile sa ma acomodez, mi-am dat seama ca nu pot ramane in Romania, efectiv nu simt ca mi-as gasi fericirea aici si o sa imi urmez instictul,sa ma intorc in uk.Dintr-o data Mark e tare indragostit, ma suna, imi trimite mesaje si sunt mandra de mine ca nu i-am raspuns la telefon si nici la sms.Cred ca ce a fost greu a trecut, deja mi se ia ''valul'' de pe ochi si vad ca indiferent cum s-ar purta cu mine caracterul unui om nu-l poti schimba, fie ca acum, fie ca peste 8 ani precum cu fostele sale neveste despartirea de el ar fi inevitabila.Incet- incet incepe sa-mi treaca obsesia asta pe care am avut-o pt el.
Multumesc din suflet pt incurajari, uneori cand ma ''inmuiam'' si m-as fi impacat cu el imi ziceam ''mey,daca fetele astea imi scriu toate acelasi lucru, sa-l parasesc, stiu ele ce stiu''.
Ma voi intoarce in Anglia cand o sa ma simt mai puternica, si apoi timpul sterge totul si dragostea mea pt Mark se va stinge.Evident ca o sa mai sufar o perioada dar nimic nu va durea mai mult decat pana acum.
va doresc multa fericire si copii frumosi
oana cretu spune:
Ma bucur tare, Gabi ca sti ce vrei si ca esti constienta ca ceea ce faci este spre binele tau! Si chiar poti sa mai intri pe forum sa ne scri cum te mai simti, sa participi si la alte discutii, esti oricand binevenita! Si ai sa vezi ca iti va face bine! te pup!
oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
roxanica-mamica spune:
Bravo , Gabi si ... Bun Venit ! Cea mai grea parte nu a trecut inca ! Important este sa nu ii raspunzi la tel , la mesaje , sa nu mai dai ochii cu omul asta ! Si chiar daca te intorci in uk ocoleste-l ca pe al cu coada !
Sa iti dea D-zeu PUTERE sa treci peste asta , dar mai ales sa iti ia valul de pe ochi ! Caci daca cedezi si de data asta , cred ca nu te mai poate salva nimeni !
Roxana & Marc
helbi spune:
Draga Gabi,
acum m-am oprit asupra subiectului tau si cred ca totul e real si mai cred ca esti o femeie f. puternica. Gindeste-te f. bine la ce ai de facut! Eu te-as sfatui, ca multe dintre fetele de aici sa iti continui studiile in RO sau macar sa cauti o bursa la Londra. Fa-ti un viitor! Nu ai decat 22 de ani! ai toata viata inainte sa-ti gasesti jumatatea! Mark nu e! De asta cred ca esti sigura 100%. Nu-ti irosi tineretea, energia, nu-ti distruge sanatatea pt un NIMENI. Nu merita! Ai lucruri mai bune de facut in viatza asta!
Poate statul in RO, familia (chiar daca au problemele lor, nu inseamna ca nu sunt receptivi si la ale tale), prietenii, poate te ajuta sa vezi ca si in RO sunt oameni fericiti, oameni care au reusit in viatza.
Acum, dupa experienta UK, cunostintele tale de limba engleza sunt f. bune. Te potzi angaja in RO la o firma si itzi poti continua si studiile, sau te poti apuca de o alta facultate.
Fa ceva pt. tine, ACUM!!!!
Eu itzi doresc in primul rind sa te linistesti, sa selectezi din mesajele primite ceea ce crezi tu ca te ajuta si sa iei o decizie buna1 Dar.......fetzito, tu te mai intoarce la acest barbat. Nu e de tine si te merita!
Numai bine si sa fii fericita si iubita!
Ralu
ralucah spune:
Bine ai venit Gabi.
Daca tot vrei sa o iei din loc, macar stai si fa un plan de bataie ca fii pregatita de orice cand te intorci acolo. Nu mai pleca asa "straie pe calator" si pune la punct cat de cat o "strategie " sa zicem.
[quote]Originally posted by gabiuk
Desi am intrat din cand in cand pe internet de cand am ajuns in Romania nu am scris nimic in forum pt ca nu luasem nici o decizie definitiva.
Idora spune:
Gabi, ma bucur ca te-ai intors in Romania, chiar si pentru o mai scurta perioada, macar ai reusit sa te desprinzi de el.Nu ceda insistentelor lui si chiar daca te intorci inapoi in Anglia, fa tot posibilul sa nu mai dai ochii cu el!!
debby spune:
Bravo, Gabi!!!
Daca nu pleci pana la sf lui iunie vin si eu acasa si poate o punem de o barfulitza
Sa ai grija de tine si sa nu te mai lasi NICIODATA calcata in picioare!
Sorina-Alexa spune:
Uneori viata bate filmul,intr-adevar.
Eu cred ca-i adevarat,am auzit experiente si mai incredibile,deci totul este posibil.
Dumnezeu ne da multa putere ,sper ca Gabi sa gaseasca puterea sa mearga mai departe,s-o ia de la capat.
Viata este frumoasa,merita traita!!!!
"Daca esti nefericit/a,din cauza unor lucruri incearca sa le schimbi!Daca te simti infranta,ridica-te si ia totul de la capat..."
Multa bafta si fericire draga Gabi!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Simona_B spune:
Felicitari pt ca ti-ai revenit!!!
Nu ceda si mai ales nu te intoarce nici moarta de unde ai plecat; e o vb: nu mai linge unde ai scuipat!
Ai mare grija de tine! nici eu nu te sfatuiesc sa ramai in tara. Scoala poti face si in Uk. Fa-ti planuri de viata frumoasa si urmeaza-le ca asta e frumusetea tineretii, nu compromisuri cu persoane ratate pe care le-au aruncat altele de rele. Ce esti tu, groapa de gunoi!?!
Deschide ochii sa vezi sansele din viata ta: tineretea, bunul simt, puterea de care ai dat dovada. Aminteste-ti tot ce ai indurat doar pt a nu mai repeta si pt a fi mandra de tine ca ai invins!
Bafta sa iti gasesti printul in viata, si ai rabdare ca sigur nu va fi primul venit!!! sau mai stii!