Nino D'Angelo

Nino D'Angelo | Autor: ellaalba

Link direct la acest mesaj

Imi place foarte mult e canta...Daca stiti de el ...am citit putin pe net dar n-am gasit niciunde mp3 free. Stie cineva?

Pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Nimeni? Pai fetele din Italia imposibil sa nu fi auzit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mi-am adus eu din Italia doua cd-uri cu el, imi place tare mult cum cinta. Toata lumea cred din Italia stie de el, e foarte cunoscut. Nu prea stiu multe lucruri despre el, doar ca-i din Napoli( oameni cunoscuti printr-un temperament si stil de viata ceva mai diferit decit restul italienilor, au si un dialect mai greu de inteles). Si muzica cintata de el, ma rog marea majoritate e in dialect napolitan. Cum sa faci rost de muzica nu prea stiu, nu ai pe nimeni in Italia care sa-ti cumpere?Vikinga& bb Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mp3 free cu el nici vorba!
Am cautat si eu si n-am gasit nimic. Doar niste versuri ale melodiilor lui, si atat.

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Nici eu nu te pot ajuta dar vroiam sa-tzi spun ca nu eshti singura indragostita de muzica lui Nino D'Angelo.Eu am aici numai o singura melodie de-a lui (VAI se numeshte) pe care in curind cred ca am sa o pierd,deoarece este inregistrata pe o caseta audio cu hit-uri italiene shi ascult aceste melodii over and over de vreo 11 ani incoace.Imi mai place shi Napoli,Napoli,melodie compusa de el pentru Campionatul de fotbal italian din nu-mi mai amintesc ce an.Are omul asta o voce...

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Daca va instalati unul din programele de file-sharing o sa gasiti o groaza de melodii de-ale lui. Eu chiar acum am cautat pe WinMX si sunt de downloadat cel putin 30-40 melodii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Am instalat Win MX dar nu reusesc deloc sa ma prind cum merge. Imi poti da ceva detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

ella, nu stiu prea stiu cum sa-ti explic cum se foloseste, cred ca cel mai bine ar fi sa citesti help-ul programului.
Pentru cautat se foloseste Search-ul, se completeaza la Artist or Title cu numele Nino D'Angelo iar apoi trebuie sa selectezi categoria mp3.
Imi pare rau ca nu pot sa te ajut mai mult, poate stie altcineva sa-ti explice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Si eu sunt fan de-al lui, insa n-am nici o melodie in format mp3. Cel mai mult imi place "Samurai", o melodie care am inteles ca este dedicata calului lui preferat, care a murit. Superba piesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

Cea mai recenta melodie a lui se numeste Senza Cravata si o canta impreuna cu DJ Allexinno. Este un remix dupa originalul cu acelasi nume. Da un search dupa denumire si s-ar putea sa-l gasesti sub format mp3 sau du-te pe site -urile speciale de muzica si poate te lasa cineva sa-l incarci free.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu am gasit pe imesh multe melodii de-ale lui. Stie cineva cum se numeste aceasta care e difuzata acum pe kiss fm si pe radio 21? E cumva aceasta "Senza corvata"?

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput