La France (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Am furat cateva minutzele azi dimineata si am vazut pozele! Si eu am reusit cu greu, dar pana la urma am reusit!
Ne-am simtit suuuperrr! Sper sa ne revedem cat de curand! Ma gandeam ca poate facem un gratar, ceva, la mine in gradina. Ce ziceti? Oare ar fi posibil intr-o sambata viitoare? Eu arunc doar o propunere, ramane sa ne organizam intre noi. Ar fi grozav!
Spun "sambata" pt ca ma apropii de examene si va trebui sa ma pun cu burta pe carte serios. Deocamdata e mai lejer cu stagiul meu, dar mai dureaza doar 2 saptamani, dupa care pentru mine va urma o perioada mai dura. Asa ca astept vesti de la voi, entuziastele de pe Coasta de Azur!
Multumiri gazdelor noastre de ieri seara, Oana si George, rabdatorilor soti care ne-au suportat "cirip-cirip-ul" interminabil. Multumiri lui Debby si lui Massimo (asa se scrie oare?) care ne-au adus la Cannes si apoi acasa.
Si in fine...multumesc ca m-ati suportat pe mine, care v-am stresat pe toti cu vesnica intrebare: "unde a disparut Ruxandra?".

Va doresc tuturor o duminica frumoasa ! Asteptam fotografii si intalniri viitoare de la celelalte fete din alte regiuni ale Frantei.

Pupici!!!!

PS: Alina te asteptam din nou pe forum!

Mikaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Wao, da, Michaela, sunt de acord, cred ca si fetele la fel! Caci vorbisem ceva cat erai tu la casa la McDo sa mergem la gratar la Antibes pe plaja, dar e mult mai placut la tine in gradina, bineinteles! Am sunat in Ro sa le povestesc, atat de tare mi-a placut cu voi!!! E bine pentru sambata, dar Alina lucreaza dimineata, dupa-amiaza poate veni, oricum, acum intra si ea aici, si ne spune!
Si eu vreau poze si de la celelalte fete din Franta de la intalniri!!!
Noi ii asteptam pe Lulu si William, caci trebuie sa vina la noi sa ii faca calculatorul lui George! Alina, Mihaela, Debby, care vreti sa treceti dupa-amiaza pe la noi sa mai stam un pic la povesti...? Si cu sotii, bineinteles!!!
Va pup!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Miha , nu ai pt ce sa ne multumesti , a fostcea mai mare placere . Asa se scrie . Hai sa le spunem si ca Massi s-a oferit sa ne faca drept bucatar personal , si de meserie el e bucatar de lux asa ca nu cred ca avem de pierdut , ei bine , atata timp cat suntem toate de acord . Pasta de mici o sa-i cer reteta mamicii mele si sa vedem daca o sa gasim tot poate pregatim .

Pt sambata viitoare il astept sa vina de la servici si o sa duc tratativele , dupa va anunt .

Oana stii ca mi-ar face o MAREEEEEEEE placere sa revin si astazi dar scumpi a dormit 4 ore azi noapte , a plecat la 7 la munca si pe la 4 ajunge acasa . Nici nu m-as incumeta sa nu-l las sa se odihneasca ...

Ah , daca toti credeati ca o sa ma plang pe forum ei bine , de la rasul de ieri azi iar ma doare un pic spatele . VINA VOASTRA dar si data viitoare tot cu placere

Nimeni nu e perfect ! Diana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Aurelia, ce rau imi pareeee...daca stiam, faceam o placuta

...cine stie ce surprize placute am fi avut!!!
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Si George e bucatar doar cu diploma, caci....nu stie sa faca decat oua prajite si cartofi prajiti. A!, mai stie sa faca thon cu maioneza, ceapa...
Debby, acceptam cu placere sa fie Massi bucatarul. Vezi ca retete de mici sunt si pe forum. Eu am condimente de mici, din acelea care dau gustul bun micilor.
Daca ne pregatim toate cu carnea, o preparam acolo cu condimentele acestea. Am si bicarbonat, caci eu am mai facut, deci stiu sa fac!
Sper sa il convingi pe Massi pentru sambata viitoare! Imi pare rau ca nu puteti veni azi, dar ai dreptate, bietul de el, trebuie sa se odihneasca. George al meu face abdomene acum. Si eu pe forum...ca de obicei, in loc sa fie invers!
Lasa, ca te gandesti la noi, debby, si iti trece durerea. Pana data viitoare cand o sa razi iar!
Pupici!
Fetele din T-lse, ile de France...Sper ca nu v-ati suparat ca vorbim mai mult de intalnirile noastre, dar o sa vedeti si voi cum este cand o sa va intalniti! Va pup pe toate, frantuzoaicelor!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Oana Mica ! mai puica ai sa astepti tu mult si bine sa ne intilnim noi ,poate cele din zona Parisului caci sint mai "dese" pe acolo ,dar restul.........mi-e greu sa cred !
Cum vine caldura mai bine noi mai dam o fuga pe la Otilia caci ea e cel mai aproape de noi si ne si cunoastem ,dar in rest ,nu stiu daca Elena mai vine in Bretagne vara asta si cind caci noi plecam in rominia pe 16 august!
Pe fetele pe care le-am invitat la noi o sa le tin la curent cu "programul" lucrarilor(v-am spus ca prin mai incepem lucrarile pentru instalatia de incalzire si amenajarea bucatariei ) de la noi din casa ca sa evitam sa preparam de mincare afara pe carbuni si nici sa trebuiasca sa ne intelegem printre uruit de picamar
Iaca in mare programul de vara asta ,intilnire in grup insa.......voi sa va distrati bine si sa va intilniti din ce in ce mai multe si o sa ne bucuram si noi uitindu-ne la pozele voastre!
O zi buna tuturor!

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Aurasule, daca as putea sa vin (daca as avea acte adica), chiar daca nu m-ai invita tu la tine, tot as veni! Dar lasa ca vedem noi cum facem si intr-o zi cu soare ne vedem! Esti o scumpa, sa sti!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Dupa cateva ore de selectii am reusit si eu sa creez cateva albumele pe webshots . Trbuie sa mai instalez scannerul sa vin cu noutati de anul acesta .

Pt cele care din pacate nu pot face reuniuni , nu e ca sa va fac sa va simtiti mai rau , dar e de pierdut . E super sa reusesti sa intemeiezi prietenii , asa cum am facut noi si sper sa dureze in timp grupul nostru vesel.

Cat pt fetele de pe coasta , am vorbit cu Massi si , sperand ca nu va fi chemat la munca in week-end , venim si noi la gratar . Imediat cum afla sigur vin cu noutati

Nimeni nu e perfect ! Diana .http://community.webshots.com/user/deborah_debby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mai fetelor dar ce repede scrieti!
Noi tocmai ne-am intors dintr-o vizita unde am dus o prajitura facuta de mine si care a avut un succes de...se lingea lumea pe degete! Hai ca exagerez! Dar, cum ieri am facut cumparaturile la Auchan, am gasit branza proaspata - fara zer- de care caut eu de mult timp, asa ca m-am repezit la ea....si a mea a fost!ca deja aveam in cap o placintica/strudel cu branza dulce si stafide! Si mi-a iesit o nebunie! Asa ca eu ma propun sa o mai fac pt data viitoare, cu precizarea ca nu e o placinta ca la mama ei acasa ci mai mult o tarta cu branza! Asa ca daca sunt iubitori si amatori...propunerea e facuta! Daca se organizeaza ceva pe sambata viitoare dup amiaza, eu sunt dispo...
Iar pt joi sau vineri - zilele mele libere din aceasta saptamana- va invit la mine la o cafea sau la o clatita....sau ce o fi! Ia sa vedem cine e disponibil:))
Va pup,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bey, fetili de la Canes, ce credeti ca numai voi va intalniti?! Na' ca si noi ne-am intalnit astazi la vestitii cozonaci ai matusii lui Chatonel ( cu ocazia asta te anunt chatonel ca am ajuns cu bine, am facut un ocolis ca sa doarma Seb putin mai mult). Chiar ca au fost buni! Si pe de-asupra ne-am mai si sarmalit cu mamaliga. Vorba lui Emi(barbatelul meu): "Mancarea a fost periculos de buna!", cu greu s-a abtinut sa nu manance cate doua portii din fiecare, s-a gandit doar la cura lui de slabire, care deja este compromisa. Iar eu,... nu mai vorbesc! Cred ca s-a vazut, chatonel!
Si am facut si poze, dar cum cu aparatele numerice stam mai prost, mai asteptati putin pt. poze. Este adevarat, te simti altfel cand esti reusesti sa-ti faci niste prieteni intr-un colt de lume unde nici nu te astepti!

Mergi la inceput