La France (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multumesc, Oana pentru fotografii!
Am petrecut o dupa amiaza si o seara minunate! Multumim inca o data Oanei si lui George, ca ne-au suportat la ei pana la ora 11 nopatea!!!!
Mihaela si Debby, sper ca ati ajuns cu bine acasa!
Alina, mi-a facut o surpriza excelanta cu mesajul de adineauri!
Etc.
Ma bucur ca va cunooooooooosc!!!!!!!!!!

Pupici la toata lumea (La France)
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Nu stiu de ce, dar nu pot accesa site-ul cu poze!! Si imi pare rau, ca tare as fi vrut sa va vaad.....
Noapte buna! Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajele voastre! Chiar vorbeam cu George mai devreme ca ar fi atat de placut ca macar o sambata sau o duminica pe saptamana sa ne intalnim asa, cu totii, caci ar fi formidabil! Bine, asta depinde si de programul de lucru al Alinusului si al lui Massimo, dar ne descurcam noi! Mie, cel putin, mi-a dat aceasta zi, speranta care mi-o pierdusem demult, si anume a gasi prieteni cu suflet (mai ales romani) in Franta! Si uite ca, asta seara am sters mesajul din profilul meu personal: si anume ca, cautam prieteni cu care sa iesim...caci i-am gasit!
Inca o data, multumim, Despre Copii!
Pupici!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Nu inteleg de ce, Mirunda, caci Lulu si Alinus au putut! Incearca sa intri la profilul meu personal, si intra de acolo pe Webshots, poate asa merge!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mumos!!!! Tare frumoase poze fetele si incantata de cunostinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Am ajuns cu bine acasa (si Mihaela si Ruxy). Eu inca mai resimt emotia , a fost prea frumos . Multumesc si voua tuturor pe care v-am cunoscut astazi , sunteti toti niste dulci si (sunt repetitiva ) dar sunt fffffffffoarte bucuroasa . Ne-am simtit extraordinar si uite ca noi , romanii , am demonstrat inca odata ca lucrurile simple , frumoase si facute din suflet reusesc sa-ti aduca implinire sufleteasca .

Nu a contat statutul social , financiarul , nimic , am fost egali si asta e ceea ce conteaza . Cat despre data viitoare , cu nerabdare ca tare bine mai e cand te descarci si comunici asa cum am facut noi astazi .

Multumiri Oanei si lui George pentru "supotare " si uite ca am si uitat de cina destul de importanta pe care o aveam in seara asta , a trebuit sa-mi aduca Massi aminte dupa aia , dar nu a vrut sa strice atmosfera sa ma rapeasca dintre voi mai devreme

Pozele sunt super si se revede atmosfera . Pt un simplu la revedere ne mai lua cate jumatate de ora de palavrageli si cred ca si pana dimineata tot nu s-ar fi epuizat subiectele .

Comorile cele trei mici sunt adorabile , ei bine , stiu ca-s mai mari de atat dar sunt prea dragalase .
Incep sa fiu incoerenta , oboseala se face simtita , sper ca nu am obosit pe nimeni , revenim mai tarziu

Nimeni nu e perfect ! Diana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hihiihihihihiiii, e super, fetele, imi pare bine ca v-ati intilnit in gasca asa de mare!!! Si v-ati simtit tare bine, dupa cum reiese din poze :) poate la vara ne vedem si noi asa, la t-lse...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Oana, merci, asa a mers!
Ma bucur pentru voi, ca ati avut asa o zi frumoasa! Fericitilor!
Va pup, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Nu ai pentru ce, Mirunda, ma bucur ca a mers asa!
Sper ca nu s-a suparat Massimo ca nu v-ati dus la cina, ca noua ne-a facut placere sa veniti la noi, si sa stiti ca, intr-adevar, va tineam pana dimineata dupa noi. Acum ramane sa gasim ceva pentru we viitor.
Va pup!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

MIrunda daca ai vazut fetitele imbracate in port national rominesc la biserica inseamna ca ai fost acolo in acelas timp cu Carmen(Master Draciel)caci si ea mi-a povestit despre fetitele papusele imbracate in port national pe care le privea cu admiratie toata lumea!!!!!vezi cum doua "forumiste" au trecut una pe linga alta!!!!!!

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput