candida

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Nu se face Candida de la Carpicon, contine o rasina, nu antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna, fetelor. Spuneti-mi si mie va rog care sunt simptomele candidei. E posibil sa o fi avut si sa nu imi fi dat seama, si sa fi trecut de la sine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Eu m-am tratat cu ovule Nizoral si pe urma ovule Ginotravogen si nu mi-a mai aparut niciodata. DAr nici nu am mai facut nici un tratament cu antibiotice -la ele sint vulnerabila.

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Heleny, spune-mi te rog cat te-a costat vaccinul, cum trebuie facut, si daca este disponibil in permanenta. Ma intereaza foarte mult.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Costa 60000 lei dar nu ti-l da decat daca ai reteta sau daca o iei repede pe farmacista cum am luat-o eu. Nu uita sa faci in paralel si tratament cu ovule si crema pentru ca altfel nu are efect.
Pupici.
heleny

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca este format din 10 fiole, care se fac intradermic pe partea experioara a bratului, in 4 puncte, la interval de 3-4 zile. Nu stiu daca este disponibil in permanenta dar daca te duci saptamana asta cred ca poti sa-l gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Dupa tratament pt trichomonas...spalaturi cu otet si pimafucin am facut candida.Mediul acid este perfct pt candida.la candida se fac spalaturi cu bicarbonat si galbenele.Eu pt candida iau poligynax.la mine are efect.La 3 luni fac iar...dr mi-a spus ca sunt sensibila si am predispozitie pt asa ceva.

Heleny,pt azoospermie singura ta sansa este FIV+ICSI.Pt FIV nu conteaza cum sunt trompele,uterul trebuie sa fie perfect si inainte de FIV te va trata pt Candida pt ca va trebui sa fii perfecta.Sotul meu are oligoastenospermie si tot la FIV am ajuns.

Gabi.

Mergi la inceput

Draga gabid
Doctorul nostru la adus pe sotul meu in 2 ani de la azospermie la oligospermie. Au iesit acum 2 luni, la ultima spermograma 2 000 000 spermatozoizi. El spune ca poate mai mult.
Deocamdata ne concentram pe chestia asta. Inca vreau sa sper ca putem reusi natural. Dar nu vreau sa mai stau foarte mult pentru ca eu am 27 ani. Voi ce spune-ti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Heleny, hop si eu cu o parere. 2 mil inseamna mult prea putin, normal este sa aiba undeva intre 50 si 150 mil/ml. Mai conteaza si alti parametri, dintre care mobilitatea.
Ne poti spune la ce medic a fost sotul tau?
Eu zic sa mergi la unul din medicii de pe lista pt infertilitate si sa ceri o a doua opinie. Noua ni s-a recomandat ICSI la 38 mil/ml cu mobilitate 13%. Dar chiar si pt mobilitate de 30% cam tot asta este recomandarea.
Bineinteles ca exista si minuni, am auzit de ele si cred ca se poate, dar noi am asteptat 9 ani si minunea nu a aparut in cazul nostru natural.
Oricum, sfatul meu este sa nu mai incerci sa faci tu tratamente, pt ca mai mult ca sigur ca el este cauza principala, iar luand tu tot felul de medicamente risti sa te dai peste cap.
Votez pt o a doua opinie la un medic consacrat in pb de infertilitate.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Draga anemona,
Doctorul la care suntem noi se numeste Soare.
Am citit prin forum ca unele fete au o parere nu prea buna despre el dar eu spun ca este totusi o performanta ce a reusit sa faca cu noi.
povestea este in felul urmator. Dupa un an de incercari de a face un copil am ajuns la concluzia ca ceva nu este in regula si ne-am gandit sa mergem la doctor. M-am dus eu prima la spitalul militar unde mi-au facut instilatii si Hsg si au spus ca am doar o trompa permeabila. Dupa mine a urmat sotul meu caruia i s-a cerut sa faca o spermograma.Soc!!!! Era zero barat. Azoospermia totala. Ne-au sugerat direct donator.Eu insa de la instilatii am facut o hemoragie puternica pe care doctorii de la Militar nu s-au priceput sa o opreasca si cu disperare am cautat un alt doctor . Nu am gasit nici un doctor care sa ne dea o sansa in afara de Dr. Soare. Azoospermia era de natura obstructionala adica canalele infundate de la o infectie prelungita cu Ureaplasma si micoplasma . Dupa un an de zile am reusit sa scoatem din organism acesti doi microbi (TOTAL)Si dupa alt an Am reusit sa desfundam cateva canale din care au iesit cei 2 milioane de spermatozoizi.Doctorul Soare spune ca organismul este in refacere si s-ar putea sa poata sa iasa mai multi . Asa ca Am hotarat sa mai asteptam cateva luni sa vedem ce se intampla.
ANEMONA N-AM INTELES DACA AI FACUT SAU NU ICSI. SPUNE-MI SI MIE CE AI FACUT PANA LA URMA.
Acum eu am inceput tratamentul Liviei si vreau sa i-au legatura cu celelalte fete care il tin ca sa ne mai consultam. Cand vine Livia?
Astept pareri de la toate fetele care vor sa-mi dea un sfat.
Pupici
Heleny

Mergi la inceput