candida

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Heleny, nu stiu ce sa zic in legatura cu dr Soare pt ca nu am fost niciodata la el. In ce priveste asteptarea, poate ca e bine si asa, la 27 de ani esti foarte tanara si aveti timp berechet.
Eu am facut ICSI, da, pt ca aveam 36 de ani si nu mai aveam timp sa astept acea minune. Oricum, sunt convinsa ca a fost o decizie cat se poate de realista.
Sunt in continuare pt o a doua opinie. Si asta de la un ginecolog, nu angrolog. Cu toata stima pt medicii de la spitalul militar, sunt sigura ca sunt medici foarte buni, dar in pb de infertilitate nu au cum avea experienta celor care se ocupa numai de asta. Ma refer la cei dn clinicile de reproducere asistata, care stiu mult mai bine cum se pune problema. Eu zic ca e bine sa mergi pe cai batatorite.
Multa bafta!!
Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Heleny, vroiam sa te intreb cum si-au dat seama ca azoospermia este obstructiva? Avea leucocite multe la spermograma sau a facut spermocultura?
Sotului meu i-a iesit prima data la Giulesti azoospermie, dupa care normospermie, dupa care oligospermie severa (2 milioane /ml). Asta in decurs de doua luni ...
Si-a facut analize hormonale? Sunt OK?
Si inca ceva vezi sa nu fie o variatie a numarului de spermatozoizi ...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Pentru anemona,
multumesc pentru incurajari. Felicitari!!!!! Ti-a iesit BB cu ICSI?
Spune-mi mai multe. Unde l-ai facut?

Pentru nicole74
In spermocultura a iesit ureaplasma si micoplasma si in urma cu 6 ani a avut orhiepididimita la ambele testicole probabil de la aceiasi microbi. Pe atunci nu se faceau antibiograme si analize amanuntite si se prescriau medicamente toata gama de microbi.Asa ca practic efectele au stagnat dar microbii au ramas in organismm si au tinut mult timp canalele inflamate pana s-au infundat.
Analizele hormonale au iesit bine, unele la limita(Testosteron) .
Variatie a numarului de spermatozoizi nu este pentru ca in 2 ani asta a fost singura spermograma cu spermatozoizi.
Pupici
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Heleny, da, astept o bebita in iulie, pe care am facut-o prin ICSI la Medsana, cu ajutorul dnei dr Protopopescu.
Daca mai vrei amanunte iti raspund cu placere, sau mai mai poti cauta si pe subiectele de FIV.
Te pup,
Anemona

Mergi la inceput

Anemona ma bucur mult pentru tine ca ai reusit !!! Acest lucru ma face sa ma gandesc ca poate o sa am si eu o sansa pana la urma. Daca ai timp scrie-mi si mie in detaliu cum s-a produs miracolul . Detaliu inseamna de la prima vizita la Medsana pana la ultima.
Pupici
heleny

Mergi la inceput

Heleny, vroiam sa te intreb daca leucocitele din spermograma erau OK?
Pentru ca noua ne-au spus ca nu are sens sa facem spermocultura daca leucocitele sunt OK.
Merci pentru informatii care-mi sunt de mare ajutor
Si succes - sa aud de bebeu sau bebei

Mergi la inceput

Pentru nicole74
Acum am inteles ce ai vrut sa spui si m-am uitat pe toate analizele noastre in urma. Ciudat mi s-a parut si mie pentru ca leucocite apar RARE dar Ureaplaspa si Micoplasma foarte PREZENTE.Analizele sunt facute in trei locuri diferite si refacute de multe ori. Parerea mea este ca ai putea sa faci aceste analize ca sa te linistesti. #######Ureaplasma , Micoplasma si Clamidia########
La noi clamidia a iesit negativa de la inceput.
Poti sa le faci la Cantacuzino pentu ca sunt cei mai exacti in ceea ce priveste analiza si antibiograma.
Sper sa nu aveti nici unul din microbi !!!!!
Pupici.
heleny

Mergi la inceput

Merci, Heleny!
Si eu sper asta.
Bafta!
Si spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Ma pregateam sa raspund pt. candida cind colo, vad ceva despre azoospermie, si bineinteles ca sar si eu pe voi cu intrebari...

Noi am fost la soare aqcum 3 ani si desi a facut multiple analize, tot azoospermie fara sanse i-au data. Nu i-a spus ca ar avea obstructie sau altceva... ci odar niste injectii cu Puregon pe care le-a facut 3 luni. acum ca stiu mai multe mai intreb cum naiba, sa dai la un barbat asa ceva....inafara de asta Soare a fost f. dur cu sotul meu, asa incit el a refuzat orice tratament dupa ce a vazut ca nu i s-a imbunatatit cu nimic azoospermia ( i-a zis ca nu avem sanse si ca o sa intre prematur la andropauza!!!! va dati seama cum s-a simtit el, car nu are probleme de dinamica s. dar ar fi putut avea in urma unei astfel de discutii

Anul trecut am fost la dr.popescu din Ploiesti care tot asa nu si-a data seama ce anume a dus la azoospermie, i-a facut ecografie, control de prostata, totul OK. I-a dat niste antiinflamatorii... si uite asa sintem deja resemnati.. parte abuna- daca pot spune asa! este ca nu a fost mereu asa, caci acum 8 ani eu am ramas gravida, deci avea niste rezultate bune...

Voi vorbit ceva despre leucocite,lui nu i-au facut asta, pe buletinelel lui- de la Giulesti, de la medsana caci a facut in timp la mai multe laboratoare- nu-i scria decit azoospermie, cel putin asa tin minte, sa verific...

Daca puteti scrieti-mi pe pm sa ma mai sfatuiesc cu voi, noia avem deja 36 de ani si sintem asa intr-o continua basculare intre resemnare si speranta....la giulesti ni s-a spus anul trecut ca daca ar avea 2000.000 cel putin se poate face inseminare, poate va ajuta ac informatie, dar nu s-a pus din pacte problema la noi...

sa revin la candida. Am experimenta chiuar eu n tratament eficace: cind constati infectia va puneti " acolo" o bucatica mica de vata cu iaurt, pe care nu o tineti prea mult- citeva minute, dar repeati din cind in cind, pina cind se elimina total infectia. Nu stiu de ce, proababil cultura de iarut distruge microbul de candida, cert e ca de cele citeva ori cind am avut si am facut asa, mi-a disparut total dupa 2 zile si nu a mai revenit....

Sper sa-mi scrii heleny, poate ne mai incurajam reciproc. Sotul tau cume ste, cooperant> se duc e la dr etc? al meu e atiti de blazat... poate intre timp Soare a devnit mai " blind" cu noi insa a fost dur... dca a dat rezultate la voi, poate ca e intr-adevar bun pt. voi sau poate cazul vostur e mai putin grav.. Mult succes si sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

, n-am mai intrat demult, dar urmaresc cu interes mesajele voastre.
Am si eu o nelamurire despre candida: desi nu am mancarimi si dureri in zona genitala, la un examen al secretiei vaginale mi-a iesit ... candida din abundentza:.Reteta cu galbenele si bicarbonat(de care?) stiti cumva cantitatile? Si se fac spalaturi intra sau extra vaginale.
Thx,deca

Mergi la inceput