candida

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Vad ca multe au problema asta:candida. Eu pana la 29 ani nu am avut decat o data in Romania;de cand sunt in Olanda(de peste 4 ani) imi apare la 6-8 saptamani;rareori la intervale mai lungi putin.Sunt disperata, desi dupa 3 ani doctorul de familie m-a trimis la ginecolog.MI-au dat tot felul de ovule si pastile orale(Diflucan si Trisporal=Sporanox);trece insa reapare curand.Curios este ca de cate ori vin in Romania nu am si deci nu pot consulta un medic roman.Problema este ca am asa usturimi si mancarimi si roseata ca nu pot astepta cateva zile/saptamani sa merg la un alt doctor.
Mi s-au recomandat spalaturi cu violet de gentiana(ar trebui sa merg la spital pt ele) insa mi-a adus mama din Romania si am facut acasa in baie, colorand totul cu mov si tot fara efect.
Acum am Gynozol din Romania insa inca nu l-am incercat;aici folosesc Gyno-daktarin( 1 ovul=1200mg) insa reapare dupa cateva saptamani.Cauza nu au gasit-o desi mult nu au cautat;alaiza de sange pt diabet a iesit buna; sotul meu nu are ;unii medici i-au zis ca nu trebuie sa ia nimic, altii i-au dat ceva creme.Insa chiar fara contact sexual cateva saptamani,imi apare;deci am eliminat si cauza asta.Antibiotice nu am luat de peste 10 ani asa ca pica si asta.
Bumbac folosesc tot timpul, nici tampoane vaginale nu mai pun de teama . Si totusi o cauza trebuie sa fie...mancarea de aici?
O sa incerc si eu cu iaurt.
Alte sfaturi?
Multumesc si sa ne treaca,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Pentru Pepsica, Nu stiu de ce s-a purtat Dr. Soare asa cu voi. Poate erati voi foarte stresati de situatie si sincer te inteleg.Eu te-as sfatui sa incerci ICSI cu spermatozoizi preluati cu punctie testiculara. Am auzit ca sunt unele reusite. Te pup si bafta !Daca vrei sa ma mai interbi ceva poti sa o faci.

Pentru deca,
Iubita nu ajung doar irigatii cu galbenele si bicarbonat. Trebuie sa pui cel putin ovule cu medicament.
Daca insisti eu am incercat sa pun o ligurita rasa la un sfert de litru de apa dar s-ar putea sa fie cam mult . Sa mai spuna si alte fate daca e bine.!!!!!!
Tratamentul care il urmez eu acum este asa :
Ovule pimafucin unul la 7 zile (in total sunt 3)
Ovule antileucoreice In restul zilelor(farmacia homeopata)
Vaccin Contra Candida
Se consuma mult iaurt.
Se evita dulciurile.
Eventual fara contacte sexuale pe perioada tratamentului.the
Mie deja i-mi este bine. Pupici
Heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Multumesc mult heleny, am notat si o sa incerc; am mai luat eu niste ovule, nu mai stiu exact denumirea, pe baza de iod, dar a trecut pentru o scurta perioada numai . Da, ceea ce mancam ne influenteaza si secretiile.
Te pup si multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anca, tocmai ieri mi-a adus sotul Gyno Daktarin, ovule la 400 si 1200, si e asemenea crema.
Iar m-a pocnit pacatoasa.
De asemenea, voi incerca si cu iaurt.

Fetelor, mie mi-a spus mai demult o ginecoloaga, ca foarte greu se scapa de candida, dar nefiind periculoasa, nu e nici o problema. Eu una m-am saturat sa tot cumpar ovule, sa treaca, si apoi luna viitoare sa o iau de la capat.
Acum 1 an mi-a trecut pentru cateva luni bune in urma tratamentului cu Gynozol, dar, ca proasta am luat un antibiotic, si bineinteles ca iar a aparut, si de atunci tot revine, astfel incat eu m-am decis sa fac vaccinul.
Eu am ajuns la concluzia ca exista o predispozitie pentru asa ceva, iar oricate tratamente am face, oricate ovule am folosi, nu se elimina cauza, ci doar efectul, asa ca este pierdere de timp,
Eu vreau sa ii pun capt odata nenorocitei asteia de Candida si asta se poate numai cu vaccin, si eventual tratament homeopatic.
Citisem undeva ca de obicei apare la schimbari hormonale, in anumite perioade ale ciclului, si mi-am dat seama ca asa este la mine, se declanseaza de obicei inainte de menstruatie.

In fine, ii dam noi de cap.

Heleny, merci pentrun informatie, insa, eu stiam de la Livia ca vaccinul costa vreo 700000 lei. Sa fi inteles eu gresit? Este acesta singurul vaccin anti Candida?
Si inca ceva. Vaccinul fiind toxic, nu se recomanda sa ramanem insarcinate cel putin 3 luni. Ce ti s-a spus tie Heleny referitor la acest aspect?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

pt ca unele dintre voi am citit ca fac tratament aproape in permanenta n-am hotarat sa intervin..
o prietena avea de asemenea candida si facea tratamen mai tot timpul cu pauze f mici intre si nu se vindeca de loc.. a scimbat doctorii iar unul din ei i-a spus sa faca pauza la medicamente si ovule pt ca candida a devenit imuna la atatea tipuri de medicamente si luate incontinuu. i-a recomandat o pauza (parca erau 6 luni) in care sa nu mai ia nimic doar daca are mancarimi sa se dea cu crema exterior... dupa 6 luni a facut din nou tratament si i-a trecut in mare parte.. nu mai e asa de rau ca inainte si nu i se manifesta decat f rar si atunci scapa doar cu bicarbonat...
eu am mai scris si la celalalt topic ca va recomand sa faceti o cura de cateva saptamani cu echinaceea (dar nu indelungat). la mine e singul medicament care face ca sa nu se mai manifeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Crinuta, de unde ti-a gasit sotul tau Gyno daktarin? Ca acum 1 luna am rugat-o pe mama sa-mi ia din Bucuresti pt ca venea tata la noi , (vroiam sa am pt mai mult timp fara sa merg de fiecare data aici la doctor, sa ma expun pe masa lui si sa-mi dea aceleasi ovule) insa nu a gasit nicaieri;i s-a spus ca nu se mai importa in Romania de cateva luni bune.A incercat si la sensiblu si altele din cartier dar nimic.
Eu vreau doar Gyno -daktarin pt ca e singurul care nu afecteaza fatul in nici o perioada a sarcinii(noi incercam de luni de zile sa mai facem un bebe) ;si Gynozol am citit ca nu e contraindicat in sarcina insa restul ovulelor nu risc sa iau.
Multumesc,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Buna dimineatza fetelor!
Va urez tuturor o saptamana plina de surprize placute!
Si ... mult, mult optimism!
Deca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anca, Gyno Daktarin e bun. Am vazut imediat rezultatele. Tu ce mai faci? Ai gasit pana la urma?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput