buton de aragaz defect

buton de aragaz defect | Autor: danab

Link direct la acest mesaj

Fete si baieti care va pricepeti, dati-mi si mie un sfat!Mi s-a blocat un buton la aragaz si nu stiu cum as putea sa-l repar(sau ma rog, eu cu indicatiile, sotul cu munca ).Sa-i pun niste vaselina sau ce? Am sunat un mester si mi-a spus ca ma costa toata operatiunea 100 si ceva de euro(inclusiv transportul).N-as vrea sa arunc atatia bani pe fereastra fara sa incerc eu intai sa fac ceva. Asa ca apelez la voi. Please,me!

Va pup, Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Dana daca vrei injura-ma dar eu tot o sa spun ce mi-am propus. Nu stiu cum se repara butoanele de la aragaz, dar sfatul meu e sa apelezi la un mester. Presupun ca aragazul tau e pe baza de gaz. Aceiasi chestie o patzise si maica-mea si cu mesterul de taica-meu era sa ne transformam in artificii. Taica-meu cica il reparase el, dar nu-s cum naiba, caci la un moment dat , cu toate ca era pe pozitzia de off, inca mai iesea gaz. Noroc ca m-a apucat setea intr-o noapte si m-am dus in bucatarie si am simtzit mirosul de gaz Eu de felul meu la chestii de genul asta sunt mai prapastioasa si intru in panica fantastic de repede. Decat sa stai cu frica mereu si sa ai inima indoita , mai bine renuntzi la 100 de euro si stii ca potzi dormi linistita. Gata am spus tot acum astept caramizile

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Raluca, multumesc pentru raspunsul tau sincer.Dupa discutii cu sotul am ajuns la aceeasi concluzie, adica e prea riscant sa ne apucam noi de mesterit. Asa ca tot mesterul ramane de baza. Ideea e ca aragazul e inca in garantie deci in banii astia intra transportul individului si mana de lucru. Doar piesa care trebuie inlocuita nu trebuie sa o platim. Asta e, ce sa facem!

Te pup si multam fain,Dana

Mergi la inceput