Infertilitate: medicina alopata sau naturista?

Infertilitate: medicina alopata sau naturista? | Autor: Roxana Milea

Link direct la acest mesaj

Credeti ca medicina alopata sau cea naturista te ajuta sa vindeci infertilitatea? Merg ele combinate? Au mai multe sanse impreuna? Eu fac tratament pt. infertilitate de 6 luni, dar am avut rezultate, in sensul ca am ovulatie de vreo 2 luni. Nu am ramas insarcinata pana acum, dar sunt optimista. Ma gandeam la varianta combinarii tratamentului alopat cu cel naturist. Eu iau Brocriptin si Clostilbegyt.
Tuturor celor care au probleme de genul asta le spun sa aiba rabdare si sa se gandeasca ca se va intampla intr-o buna zi. Atata timp cat iti doresti cu tarie ceva este imposibil sa nu se realizeze!
Succes!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Roxana, in primul rand, bine ai venit in clubul aspirantelor optimiste si iti urez sa stai cat mai putin aici.Multe din fetele de aici au facut tratamente si combinate si necombinate, deci- o sa primesti probabil o gramada de raspunsuri. Si eu am facut tratament cu Clostylbecit,dar nu am avut ovulatie, acum fac cu Ova-mit si de 2 luni am ovulatie, dar fara nici un rezulatat.
Bafta, si sa t-i se inplineasca visul cat mai curand.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Parerea mea este sa nu le combini, adica sa nu le iei in acelasi timp. Dupa ce termini tratamentul alopat, daca nu da rezultate, eventual atunci poti incerca ceva naturist. Dar nu concomitent.

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pana la urma tratamentul naturist se da in functie de afectiunile care le ai.

Exista un site:www.naturaplant.ro unde poti citi despre medicamente naturiste.

Eu am incercat cu Shecure,Kamaiany,Tinct de muguri de zmeur,galbenele...am facut si tratamentul Liviei care la mine sincer nu a avut efect pt ca nu am ovare polichistice(vezi pe prima pagina).

Eu cel mai bine ma simt cu utrogestan pt ca din analize mi-a iesit lipsa de progesteron.Deci...medicina naturista nu a avut efecte prea mari asupra mea.

Este si un dr pe acel site.Poti sa-l intrebi ce sa iei.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Milea spune:

Stiam de site-ul www.naturaplant.ro, am pus si eu niste intrebari acolo,dar n-am primit inca raspuns. Eu am lansat acest subiect pentru ca ma gandeam ca a incercat cineva sa le combine si doream si alte pareri. Nu le-as combina fara avizul medicului endocrinolog sub supravegherea caruia ma aflu acum.
Va pup si nu incetati sa sperati!

Mergi la inceput