Aici, in Olanda (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bart spune:

quote:
Originally posted by EdeL

Buna :)
Mai am o intrebare. Este cineva din Eindhoven care merge la scoala sau va merge pentru a invata limba olandeza? Intreb deaorece pe 10 mai voi incepe scoala
Elena

Salut Elena,
Vezi ca ai un mesaj pe PM (si pe mail cred ca a ajuns).
:)Bart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Buna dragelor!
Acum am ajuns si eu la net...Tare mi-a placut duminica, a fost asa o atmosfera...naturala, cum zicea Dana parca ne cunosteam de mult. Sunt total pentru intalnirile in mai multe orase, poate data viitoare ajungeti in Amsterdam, ce ziceti?
Mi-a parut numai rau ca am plecat asa devreme si ca n-am apucat sa vorbesc mai mult cu Daniela...numai bun motiv sa ne mai intalnim o data, cat de curand!De-abia astept sa vad pozele!
Iris, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut si mai ales mi-a parut rau sa aud motivul...Multa, multa sanatate ii doresc soacrei tale, sa dea Dumnezeu sa fie bine in curand!
Elena, foi de vita se gasesc in magazinele turcesti, eu cel putin am gasit in Amsterdam...
Alina, (daca apari pe-aici), mi-a fost rau toata dupa-amiaza de la burrito ala, asa ca mi-am capatat pedeapsa!
Fetelor ma duc acum la scoala...A fost bine ieri la examen, a tinut trei ore 1/2, dar am obtinut ce vroiam:nivelul 3 si posibilitatea de a face cursurile la UniversitateM-a intrebat nenea ala de la ROC daca in Romania toata lumea vorbeste in olandeza, ca el a avut numai experiente placute cu romani.
Va pup, mai trec o data pe-aici dupa-amiaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Bravo, Rukki, pentru nivelul 3!!! Si eu am inceput cu nivelul 3 dupa ce am dat un test. O sa vezi ca o sa inveti foarte repede. Cel mai mult depinde de timpul investit de tine in invatarea limbii. Iti dau un sfat, daca-mi permiti, si anume: invata cat poti de una singura, asa vei fi gata mai repede. Si eu am auzit numai de bine de romani.
Data viitoare o sa vorbim mai mult.
Elena, sa stii ca si eu am gasit foi de vita la magazinele turcesti din zona. Uneori se gasesc si la piata, tot la turci, bineinteles. De multe ori sunt intr-un fel de saramura ca sa stea mai bine si de aceea iti recomanda sa lasi frunzele la desarat putin ca sa n-ai surprize neplacute. Tot acolo, la turci, gasesti si alte produse care se folosesc la mancaruri romanesti.
Va urez o zi cu soare si la propriu si la figurat. Mai revin eu. Pana atunci, pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Hallo hallo,

Iarasi e o zi cu soare...si tocmai v-am citit mesajele si imi pare asa de rauuuuuuuu ca nu v-am vazut... ramane pe data viitoare ! Ideea cu intilniri in diferite orase e super... si sper ca urmatoarea nu va fi intre 17 iunie si 6 august, ca sunt in vacanta atunci... asa ca a.u.b. nu ma uitati cind stabiliti urmatoarea intilnire...

Daniela, Dana, Anamaria, Rukki, va pupacesc pentru gindurile bune. Noi speram ca Ma isi va reveni, dar se intimpla cam des si suntem ingrijorati. De ieri vorbeste iarasi, insa e din cind in cind foarte confuza, ramane in spital deocamdata.

Rukki, felicitari ! Mult succes la scoala, sper sa intilnesti oameni faini, eu am ramas cu prietene din vremea cind eram la inburgeringscursus.

kusjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Multumesc de raspuns fetelor. Abia astept sa fac sarmale ca simt ca mor de pofta :) Si daca as fi cred ca tot nu as pofti asa de mult ..lol
Dank je wel
O zi placuta la toate si la toti :)
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Multumesc, fetelor, pentru felicitari!
Adevarul e ca-s foarte incantata acum, cu schimbarile din ultimele doua saptamani. Acum am fost la cursul despre societate, m-am bucurat sa vad ca sunt asa...oameni cu un intelect normal, sau macar cu care sa se poata comunica in engleza. Am de tot felul in grupa, de la americani la baieti din Burundi, si deja am schimbat nr de telefon cu o poloneza simpatica...Joi ma duc iar (de doua ori/saptamana).
Acum ma gandeam, Iris ai zis sa nu punem urmatoarea intalnire la sfarsitul lui iunie, nu? Ma gandeam ca poate ne mai vedem o data pe la sfarsitul lui mai, ce ziceti? Ca-n iunie si eu plec (sper) in Romania...
Chiar (acum ca a venit vremea frumoasa) voi cam ce planuri de vacanta aveti pe anul asta?
Ma duc sa ma bucur de soare...pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

A propos de vacanta, eu voi fi plecata din 19 iunie pana pe 10 iulie in Romania. Sper sa ne mai intalnim pana atunci. La sfarsitul lui mai (cu exceptia zilei de 30 cand e ziua sotului meu si a zilei de 29 cand voi face pregatiri:torturi, etc.)e foarte bine pentru mine. Sau si inceputul lui iunie.
Bine ai venit, Bart. Nu te-am mai vazut pe aici, asa ca presupun ca esti nou/a.
Si eu am prieteni de la scoala. Ma intalnesc des cu un cuplu de bosniaci.
Astept sa mai citesc despre voi. Pana atunci, numai pupicuri,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Bart, bine ai venit, asteptam detalii despre tine, daca vrei...
Ruxi, felicitari!
Fetelor, eu vineri ma duc la Efteling, abia astept. Ma gandeam sa ne ducem, dar nu in week end ca e aglomerat, asa ca ce alta zi e mai buna, decat Queen's Day. Sper ca nu va fi mai nimeni pe acolo. Initial planuisem sa merg in Amsterdam, si sa vand, nu prea am ce, dar am cules de la o vecina. Acum o sa vad pe unde le dau.
Ruxi, banuiesc ca nu mergi vineri cu noi, desi stiu ca iti doresti, din cate stiu ai alte planuri.
Eu am fost azi la doctor de 2 ori, si m-am plimbat prin oras, am cumparat piscina pt piticul meu, si un colac, pt ca el nu prea sta bine in fundulet, iar maine o sa iesim in gradina si o sa ne scaldam, daca e vreme frumoasa.

O sa fac si niste eforturi cu olandeza.

Pupici

P.S. nu ne mai ducem la Efteling
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

servus fetelor,

nu am intrat de mult pe forumul asta, am inteles ca voi v-ati si intalnit, va cunoasteti, poate ma primiti si pe mine in club chiar daca eu sunt putintel mai retasa asa, mai inceata la vorba(de, ardeleanca).

ancutza bebelusul tau e din ce in ce mai frumos.

aici e vreme inchisa, ploua, e foarte intunecat.
va las acum trebuie sa mancam,

va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Hallo meisjes,

Ruxi, sunt curioasa ce metoda vor folosi profesorii tai la scoala. Eu am invatat cu Nieuwe Buren si mi s-a parut o metoda buna, combina vocabularul cu gramatica foarte ingenios. Si eu am o prietena poloneza si una rusoaica de la curs. Mult succes !

Bart, bun venit printre noi !

Ancuta, ai studiat un pic olandeza, dupa cum promisesesi?

Slakje, si eu sunt ardeleanca insa nu am probleme cu incetineala...dimpotriva, mai trebuie sa ma opresc ca am tendinta de a vorbi prea mult ! De unde esti tu(din Romania?)

Fetelor, pentru intilnire - sfirsit de mai, inceput de iunie, e ok pentru mine... cind puteti voi veni? Amsterdam mi se pare o locatie faina, dar sigur ca daca sunt si alte propuneri e ok....

kusjes

Mergi la inceput