Aici, in Olanda (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

fetelor, ce-i cu linistea asta???

Mi-a placut atat de mult ieri...imi pare rau ca nu am mai putut sta. Sper ca data viitoare sa nu mai intervina nimic, pt ca nu imi place deloc sa stau cu ochii pe ceas, mai ales atunci cand ma simt bine undeva.

Danyce, imi pare rau ca erai asezata atat de departe, ca nu am avut ocazia sa vorbim mai mult.

Acum ma pregatesc sa plec in Lelystad, nu am nici unchef, dar trebuie sa fac test TBC, pentru acte.

Nu mai leneviti fetelor, iesiti aici, la raport.

Iar pentru cele care ati ratat intalnirea....pacat. Sper sa va cunosc data viitoare.

Pupici tuturor.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Imi pare tare bine ca am reusit ieri sa fiu la intalnire si in acelasi timp imi pare rau ca nu am reusit sa stau de vorba cu toate dintre voi. Oricum am fost ieri cam somnorici si de aceea nu am fost asa de vorbareata ca de obicei. Las' Ancuta, data viitoare o sa ma asez eu intr-un loc strategic.
Ce copilasi draguti aveti fetelor!!! Abia astept si eu intalnirea cu al meu. Atunci va fi al meu cu siguranta cel mai cel. Si sotul meu a fost fermecat de pitici si abia asteapta sa fie tatic. In plus, sotului meu i-a placut foarte, foarte mult de admini.Asa ca toata stima si speram sa va revedem in curand.
Unde ai fost Iris? Asa as fi vrut sa te intalnesc in persoana!
Sper sa scrieti si voi impresiile de ieri si nu numai. Pana atunci, pupici la toate,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Hallo lieve meisjes,

Imi pare tare rau ca nu am putut sa vin, asta e. Imi doream nespus sa ajung la intilnire dar mama sotului meu a avut un atac (al patrulea in trei saptamini) si ne-am petrecut dupa-masa la spital. Acum e mai bine, adica doctorii spun ca va fi mai bine, eu nu mai stiu ce sa cred.

Tare rau imi pare ca nu v-am revazut, pe unele, sau intilnit pentru prima data, pe altele... vor fi si alte dati, am inteles ca intilnirea a fost un succes.

heel veel liefs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AAM spune:

Buna fetelor!
Mi-a facut super placere sa va cunosc pe toate si sa va vad in" real" iar pentru cele care nu au putut ajunge ...sorry dar vor mai fi ocazii.Vorba ceea "s;alta data o vom face si mai lata" ..M-am simtit foarte bine si sper sa ne intalnim din nou.
Iris imi pare rau pentru soacra ta si sper ca se va simti mai bine in curand .
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Seara buna,

Iris, imi pare foarte rau pntru soacra ta. Ii doresc din suflet sanatate. Aveti grija de ea ca atatea atacuri in asa scurt timp nu suna a bine. Oricum, eu sper sa ne putem intalni in curand.
Chiar asa, fetelor, ce-ar fi sa programam intalniri lunare sau daca nu, o data la 6 saptamani/2 luni? Putem sa alegem o tema sau putem sa ne intalnim in orase diferite, asa avand ocazia sa cunoastem mai multe locuri frumoase din Olanda. Astept reactii.
Pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, voi v-ati intalnit in de haag???? acolo am fost si eu ieri- duminica. Tare mi-a placut Olanda, e o tara superba!!!!
Sa fiti iubite

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Si mie mi-a facut mare placere intilnirea cu voi, fetelor. Toate sunteti simpatice si dragute. Mi-a placut ideea lui Danyce sa ne intilnim in diverse zone ale Olandei si sa continuam discutiile.

o sa pun si poze in curind,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Fetelor(si baieti)ies si eu in sfarsit la raport. Mi-au plecat ieri musafirii, m-am ocupat de curatenie, aseara am fost la scoala DAR azi noapte am dormit bustean o noapte intreaga asta dupa cateva nopti dormite pe sfert sau jumate datorita nasucului infundat al lui Mihaita.
Ma bucur si eu sa va cunosc, sunteti toate niste simpatice, parca va cunosc de-o viata. Imi pare rau ca unele dintre voi nu ati putut sta mai mult dar acum ca am spart gheata sper sa mai avem ocazii de a ne intalni si sa petrecem si mai mult timp impreuna. Am tot sperat Dani(Iris) ca veti veni si voi pana la urma dar nu a fost sa fie. Imi pare rau pentru soacra ta si ii doresc si eu multa sanatate.
Ideea Danycei de a ne intalni si in alte orase mi se pare super buna mai ales ca am facut si eu o astfel de propunere pe la inceputul acestui subiect, asta ca sa nu fie nici o persoana defavorizata, adica sa fim pe rand gazde si nu numai oaspeti, cred ca fiecaruia dintre voi i-ar place. Distantele dintre noi nu sunt asa de mari asa ca eu cred ca acest vis al nostru se poate transforma in realitate!
Vremea este super asa ca o luam la picior. E asa de bine aici cu "mama" mea, buna mea cunostinta venita din Ro. Deja suntem rasfatati cu fel de fel de bucate si mi-e frica ca voi avea probleme cu greutatea din aceasta cauza.
Va pup cu drag si cand are sotul meu putin timp va pune aici niste poze.

Dana& Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Buna,
Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire . Poate data viitoare o sa apra si eu
Am si eu o intrebare.... as dori sa fac sarmale in foi de vita. Am sanse sa gasesc foi de vita gata preparate? Si unde? Visez la sarmale de 2 luni
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Buna :)
Mai am o intrebare. Este cineva din Eindhoven care merge la scoala sau va merge pentru a invata limba olandeza? Intreb deaorece pe 10 mai voi incepe scoala
Elena

Mergi la inceput