Aici, in Olanda (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

tot zondag,Mirela!

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AAM spune:

Danyce ma bucur ca poti adormi ...sincer la cum conduce iubitul meu eu nici in masina nu prea pot ...pune iubi o frana ca daca nu ar fi centura cred ca as fi pe sub bord ...
Nu am vrut sa par rautacioasa ...si sper ca vei fi ok chiar si acum insarcinata... multa bafta si pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetelor,

Ce vreme frumoasa e, sper sa fie si duminica la fel de frumos !

Rukki, ai sarbatorit aseara pina tirziu? Ai si motiv... cind incepi sa lucrezi?

Anca, sunt super pozele, sa iti traiasca feciorasul ! Sunteti amindoi
frumosi !
Iti tin pumnii cu solicitatul !

Anamaria, sa va simtiti bine fetelor, si de-abia astept sa ne vedem duminica !

Mirela, duminica ne intilnim, nu simbata... ideea ta e buna, cu plicul....

fijne dag nog !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da fetelor duminica. sorry.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Buna dragelor!
Daniela, m-ai facut curioasa tare cu nick-ul meu, n-am rabdare sa astept pana duminica, cum ajung acasa imi intreb perechea ce inseamna. Oricum, numele Rukki a aparut tot de la el..Cand ne-am intalnit prima data in Romania eram intr-un club, am facut cunostinta, eu i-am zis ca sunt Ruxi si el saracul nu a intelesDar nu s-a lasat intimidat de acest amanunt si peste cum a ajuns in Olanda i-a scris unei cunostinte comune, rugand-o sa-i dea adresa lui "Rukki". Ulterior s-a clarificat problema, dar prietenilor mei din Romania li s-a parut tare amuzant numele asta, asa ca de atunci am ramas Rukki si pentru ei:-)
Aseara am fost la filmul despre Vermeer, Girl with the Pearl Earing (tot vroiam sa merg la Mauritshuis, acum am aflat ca e tabloul acolo, deci s-au potrivit lucrurile) si pe urma ne-am adancit in viata de noapte a Amsterdamului pana pe la 4 dimineataTare frumos...Acu-s tare bine dispusa, ar trebui sa invat pentru testul de luni da' n-am nici un chef. Ieri a fost amuzant, in primul rand dupa amiaza a primit si prietenul meu un telefon cu o oferta de job de profesor la un lyceum din Wassenaar (am scris corect?) si luni are interviu.Pe urma am fost anuntata ca o sa intru in clasa muncitoare fix de 1 Mai, ziua internationala a muncii. Dragut, nu?
Maine nu cred ca mai intru pe forum daca sunt in Haga, asa ca va doresc de pe-acum week-end placut, si sa ne vedem cu bine duminica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Hallo lieverds,

Morgen is DE DAG... sa speram ca e mai frumos decit acum, si avem parte si de soare...

Noutati la noi: dupa cinci luni de la mutare in noua casuta, avem in sfirsit din nou antena parabolica.... yeppie !

va pup pe toate si pe maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Rukki felicitari pt. baan !!
Dragele mele va urez o intanire super. Din pacate voi fi la Nancy pt o conferintza. Dar... mai va intalnitzi o data pana plec, nu? (i.e. iunie) Asa cum sunt intre bagaje si treburi de terminat vreau si eu sa va vaz. Ca nu le stiu decat pe fetele mele din Eindhoven care-s ffff. simpatice si au niste baietzei grozavi:):):)!

Am promis trufe:):):) pentru participantele la o viitoare intalnire!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Fetelor, nu stiu daca mai ajung maine, dar incerc.
Ieri si alaltaieri am muncit la gradina, am pus gazon si am facut terasa dubla fata de cat era, adica am mai pus pietre. Ingrozitoare treaba, dar acum arata frumos. Mai avem de pus niste flori pe margini,dar astept, ca nu ma pot hotari, sunt prea frumoase toate.

Sper sa ajung maine, sa va vad.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Eu sunt bolnava, racita, asa ca nici eu nu stiu daca ajung in Haga.
Distractie placuta,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Vin, ne vedem acolo.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput