Mamici din Arad ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina, tocmai am vazut pozele...sunteti tare dragute toate si bb-ii vostri la fel.
Inainte de a intra in concediu de ingrijire a copilului, unde ai lucrat?Eu am facut practica in Judetean, Municipal, Matern si la Psihiatrie....poate te-am vazut si pe tine....
Magda,te-am vazut in poze......cred ca te-am mai vazut si prin judetean....
Linda, la multi ani inainte(de casnicie si nu numai)!
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 5 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana eu tot acolo am lucrat,dar am fost in concediu ingrijire copil timp de 2 ani.
Fetelor e din Arad si arad linda(nick),mi-a trimis inapoi PM,am invitat-o aici la noi.

Va pup si va mai scriu azi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,ce fain ca nostru tot mai mare o fii.Sa speram ca va veni si arad_linda pe la noi ca o asteptam cu drag.Atunci vor fii si 2 Linda.

Pufy mersi si va doresc si voua la multi ani si mai departe.

Va pup.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Halo fetelor am vazut ca ati intrebat de Anto si acum va raspund eu,ea e bolnava de o saptimina si simbata cand am sunato era in drum spre spital la Graz,a facut o faringita sau laringita nu mai stiu exact dar la gat are saraca probleme si dureri,a primit antibiotic si are nevoie de multa liniste.O sa-i transmit ca ati intrebat de ea si sigur o sa intre cand o sa-i fie mai bine.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumim TORIA.Tramsmite-i lui Anto insanatosire grabnica si spune-i ca ne e dor de ea.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Doamne ajuta ca s-a rezolvat , de fapt atunci cand a fsot furtuna(sambata) s-a stricat modemul si a trebuit sa astept sa se repare, sa vina astia de la RDS...au fost 3 zile ca dracu de urate pentru mine...obesata si dependenta de DC mai sunt!!!1

IOANA bine ai venit printre noi!!!
Vad ca nostru se mareste!!! Foarte bine!!!

Mai dar ce de asistente medicale avem pe aici!!

Toria multumim pentru informatie!!!

Anto, sanatate multa iti dorim!!!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

DESCHID ALT SUBIECT!!!!

Mergi la inceput