Oltencele, poftiti la povesti(3)
Raspunsuri - Pagina 9
mayumi spune:
Ziua buna tuturorde oltence.Ma primiti si pe mine din Gorj ca mi-e dor de vorba olteneascaMai e cineva din Gorj pe aici?Mai spuneti-mi si mie cate o veste
Irinabr spune:
Bun gasit fetelor!
V-am privit de la distanta o perioda si mi-ati mai ridicat moralul cudicutiile de aici. Sunt destul de deprimata ca am decoperit niste chisturi la san si la tiroida. Vreau si nu vreau sa iau hormoni imi e tare frica dar nici bine nu ma simt.... Ce sa va mai zic... ca seamana a vaicareala..
Ce mai face Oltenia ca imi este asa dor? Craiova cum e acum? Stiu ca in perioada aceasta e tare cald. Cum e cu campania electorala pe acolo? S-au linistit apele? Ce mai e nou? E cineva absolvent de informatica_UCV printre voi?
VA PUP si va urmaresc si de acum inainte.
Irina si Mihnut nazbatiosul.
Coccinelle spune:
Doris,ai fost la medic?Ce ti-a zis?
Fi linistita,nu e nimic grav.Eu cīnd am fost īnsarcinata īn doua luni cu Matthi am avut hemoragie puternica,m-a cauterizat nenea doctorul si totul a fost bine de atunci.Si scurgere cum spui tu am avut alta data demult si medicul nu a gasit nimic altceva decīt ca sīnt sanatoasa.
Bine ai venit Irina!Da' tu unde stai de īti e dor de Oltenia?
Pupici lui MihnutCīti anisori aveti?Urmareste-ne, dar mai si povesteste cīte ceva.Cum te simti?
Bine venisi īntre noi Mayumi!Chiar acum e la mine īn vizita Marcela din Tg.-Jiu.Dar mīine pleaca īn Ro.Cum sa nu te primim?Dar matale cu ce trebi prin Japonia?
Pupici si weekwnd frumos la toate!
Giny
Irinabr spune:
Da... am trait in oltenia, in Rm Valcea dar acum stau in Braila. Aici cel mai greu a fost fara verdeata fara padure. Viscolul iarna e greu de suportat.
Mihnut e un nazdravan, are 5 ani si e cam individualist.
sirod spune:
Eeeeeeei asa mai merge oltencelor...mai scritzi una alta....
Bine ai venit Mayumi!Eu sint din Gorj, stabilita deocamdata la Craiova...
Bagatzi de sama ca sint vesela, daaa?
Sperietura o trasai aiurea....fuse o ovulatie!!!Deci ghiciti preocuparea mea nr.1 zilele trecute?
Ma pregatisem sa va scriu muuult...da veni peste mine 'intrerupatorul-sef'de ginduri...si se alese prafu de 'compunerea' mea...si imi aminti ca incepu saptamina...de parca eu nu simtisem de dimineata devreme...
pupice si mai vorbim...
DORIS
Coccinelle spune:
Doris, preocupare zici...?Scrisaratzi la teza aia de doctorat mai departepai nu-ti spuneam eu ca nu e nimic grav?
Si voi fetelor, cu ce va mai laudati?
Pupici
mayumi spune:
Multumesc pentru urare Sirod.Ma bucur sa aud asta.As sta putin la barfa cu voi dar nu va prind caPoate va prind eu candva.Continuati sa povestiti ca ma simt bine aici la voi
mayumi spune:
Mai oltencelor pe unde sunteti?Greu mai da omu' de voica dupa voi si nimicAm inteles santeti ocupateva mai caut