Oltencele, poftiti la povesti(3)
Raspunsuri - Pagina 8
Salmida spune:
Rhama!
Eu ... tatäl meu e näscut in com. Piatra de Teleorman. Ei acolo isi petrec verile ... Grädinä, aer curat, un parau ce trece chiar prin curtea lor... Si eu vacante minunate de elevä ... Ehe! Vremurile de altä datä!!
Numai bine!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Rhama spune:
=A si eu ,mi-am petrecut 15 ani din viata acolo,si de cate ori duc in tara,nu stu in Buc. cat stau in Alexandria l-asau pe terase si sper s-o fac si anul asta.
chatonel spune:
gata, am venit coapta si obo, pozele-s aici:
http://community.webshots.com/user/chatonel
Croaziera.
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Anca vis-a-vis de pozulici am citeva nelamuriri, te rooog...
1.unde e motanu'?
2.la primu popas...unde e cheiu'?
3.de ce esti trista, mama?
cu sperantza unor lamuriri rapide, multzumesc!
Eeeeee, parca incepe si mie sa-mi sufle vintu in pinze - soare, cald si lui fie-mea ii trecura mucii - aproappe, adica!
sper sa vin cu poze si eu saptamina viitoare - mey, descoperii un film mai vechi - sa vedeti copilu' tzacanit la Jiu, anu trecut!
paaa, va pup pe toate...si bun venit celor care au venit de curind
DORIS
chatonel spune:
hi, Doris, pai:
1. motanul a ramas acasa, el lucreaza in week-end, asa ca a ramas sa faca banuti si eu am plecat pe mare ;
2.cheiul la primul popas era inchis din cauza de greva a pescarilor, asa ca nu am avut acces, ne-am parcat cum am putut pe-acolo :)
3.eram trista pt ca plimbarea s-a terminat , cum de ce?
Toulouse, la ville rose
Coccinelle spune:
Fetele, bine v-am gasit!
Io fusai la īntīlnirea de 10 ani de la facultate, la Timisoara.
O reusita totala, jos palaria.Venira bey trei sferturi din colegi,si multi de peste mari si tzari , ca din tot anul mai bine de jumatate
sīnt plecati din Ro.Ne distraram pe cinste!Zaibarel nu ne detera, dar īn rest de toate beuturile, de seara de la sapte pīna a doua zi dimineata.Eu plecai la 4 dimi ca nu ma mai tzinura curelele, tocuri prea 'nalte, beutura-beutura si dansat toata noaptea pīna la epuizare-ca doar nu oi fi facut 1700km ca sa ma uit la ei cum danseaza!Ce mai-fuse tare frumos si ma bucur ca am putut sa merg.
Va pun si eu neste poze "la click", dar dupa ce la scanez.
Voi vad ca va īnmultzirati īn lipsa mea:
Bun venit Rhama(bey, sīntetzi multi olteni prin Japonia?)si Viorela!
Doris,Patrick s-a mai īngrasat cīt am fost eu īn Ro, ca tanti bona cu care l-am lasat e asa o mamica buna, toata ziua l-a rugat cu ceva de mīncare.La capitolul chiraituri deocamdata stam bine, dar decīnd am venit din Ro nu am iesit īn lume si sti ca circotecile cele mai bune sīnt cele cu public.Īnainte de a pleca i-am dat si eu una la Pampers:a facut ochii mari, nu a zis nimic cīteva secunde, apoi s-a pus pe rīs si el si eu.
Nu te mai mai enerva ca "iar a venit".Asta e perioada cea mai cool,
dupa parerea mea:o asteptare plina de mister...nu te mai īntīlnesti cu asa ceva decīt o sa vrei īnca un bebeu.
La noi e canicula, peste 30, e numai bine de strand, dar eu ma distrez cu spalat si curatenie, ca de...se vede ca lipsii 11 zile de acasa.
PS:la plecare am baut neste zaibarel, de la sotul unei colege, originar din Slatina.Buuun!
pupici la toate
Giny
chatonel spune:
bine revenisi, Giny :)
Eu nu am fost la nici o intilnire de-asta, la noi nu s-a omorit nimeni cu organizarea, din pacate.
Vad, insa, ca tu te distrasi pe cinste! Brava!
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
bravooooo Giny ...nici la noi nu s-a agitat niminea cu intilnirea...asa ca m-am intilnit cu prietena mea si sotzu ei si am tras o intilnire in 4, un chef pe cinste...in loc de 10ani!
Am remarcat si eu ca spectacolul cu public e mai interesant...la copii de 2002 am scris povesti cu Oti si prietena ei...
va pupices...scriu mai incolo
DORIS
sirod spune:
Iar v-ati lenevit!
Eu sint putin necajita ca nu stiu ce mi se intimpla, azi merg la medic.Ieri seara am avut o scurgere ciudata - cind eu sint in perioada fertila!Si joi seara la fel - aseara m-am sesizat si azi merg la medic, mai ales ca ieri seara aveam simptome de inceput de ciclu...hai ca va spun mai tirziu ce am facut!
pupice la toata lumea
week-end placut
DORIS