Oltencele, poftiti la povesti(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Sa aveti un weekend frumos si īnsorit!
La noi se facu mai cald, statu si ploaia si anuntara peste 20° pt. mīine.
Saptamīna viitoare , joi, plec īn Ro, la Timisoara, īntīlnirea de 10 ani de la terminarea fac.Merg si la Vīlcea.Beau si pentru voi un zaibarel?Stau pīna pe 31.
Doris,mi-ar fi drag sa o cunosc pe nora-mea(si pe cuscra, clar), dar nu am timp de data asta.Next time.(ma invitai)
pupici
Giny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Si aici va fi timp frumos in week-end, eu deja ma pregatesc sa zburd prin oras, sa mai dau jos din berile puse-n sunci pe timpul vacantei :)
Giny, esti tare, as vrea si eu sa merg in ro sa ma plimbaresc, dar tre' sa mai astept vreo 2 luni si juma.... Neaparat sa bei un zaibar si pentru mine, dar stii tu, unul maaaareeeee !!!!
Doris, mergi si tu la Vilcea, poate e mai cald acolo
pupiciosi

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Buna Oltencutelor!
Va doresc o Duminica minunata, cu soare mult si ciripit de primavara indrazneata!
Va pup, Viorela din Bayern

Mergi la inceput

multumim la fel, viorela :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

ploaie, frig, muci, temperatura, oboseala, chirate, picaturi, paracetamol, comprese la git(care se smulg), muscaturi(ca da un canin), sosete cu otet la picioare, alte urlete...toata lumea consemnata in dormitor sa adoarma cumnata de mina...va mai spun?
pa si toate cele bune!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cioc-cioc
Ma primiti si pe mine? Imi place "locul" asta unde se vorbeste cu perfectul simplu. Si eu stiu sa-l folosesc.
Numai bine, Ciuf

Mergi la inceput

Bine ai venit, ciuf !!:)
Fetelor, suratelor, am liber 4 zile mari si late si nu am pe unde sa plec :) Cu masina nici nu ma gindesc, e prea multa lume care, ca mine (asa cum mi-ar fi placut sa fac), pleaca spre Mediterana, la aveon nu mai sint bilete ieftine, asa ca stau acasa. Colac peste pupaza, m-a sunat si soacra si s-a invitat pentru simbata seara, impreuna cu socrul... asa ca acum chiar nu mai pot pleca, daca imi mai vine vreo idee...
Voi ce faceti?
Aici e un soare spendid si o vreme de plaja, mama-mama!!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

'Neatza oltence!
Slaaaaaaba activitate pe aici...
La noi e o vreme atit de imputita incit imi vine sa plec ... nu stiu unde, dar sa nu mai fie timpenia asta de vreme...
Anca bucura-te de soare, eventual trimite-mi si mie o raza ca-mi intra ploaia si frigu' in suflet incit vegetez ca o urzica...adica si intep...

DORIS

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sirod

'Neatza oltence!
Slaaaaaaba activitate pe aici...
La noi e o vreme atit de imputita incit imi vine sa plec ... nu stiu unde, dar sa nu mai fie timpenia asta de vreme...
Anca bucura-te de soare, eventual trimite-mi si mie o raza ca-mi intra ploaia si frigu' in suflet incit vegetez ca o urzica...adica si intep...

DORIS

In loc sa te urzicesti si sa-ntepi, mai bine te faci incoace, sa mergem la plaja!!! Lunea viitoare e liber iar, asa ca am avea un week-end de 3 zile :)
Vad ca lumea a amortit de tot pe-aici, doar noi ce mai scoatem cite-un sunet :)))
Peste 2 luni vin in ro, abia astept sa maninc un mic si sa beau zaibarila!!! Si de-o varza calita mi-e dor!!! Cu prazu linga, bineinteles! Si-o ciusca as mai vrea... cam multe, nu?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Ce fac fetele frumoase de nu mai dau pe-aici, Ati iesit la plimbare la soare?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput