Oltencele, poftiti la povesti(3)
Raspunsuri - Pagina 5
smmiha spune:
Buna, fetelor!
Mai ciupitura ca ciupitura, dar mi-a facut vanataie si poate nu ma suparam chiar asa, daca era vre-un tinerel frumusel.....
Si eu am avut experiente cu pusti, care zic ca-s de varsta lor si ma enerveaza la culme, desi poate ar trebui sa ma bucur ca par asa tinerica .
Doris, scuza-ma ca nu te-am sunat, dar cum ajungeam eu acasa dupa 6, se strica si vremea. Da as vrea sa ne vedem, maine sunt insa la un botez, poate duminica, daca ne lasa vremea, ca azi e chiar oribila.
Sa-ti traiasca frumusetea, Doris, am vazut si eu pozele, ca mi-a venit ideea dupa ce-a scris Giny (mercic). E chiar superba, abia astept s-o cunosc.
Eu in ultimele zile m-am luptat cu birocratia ca mi-am schimbat buletinul, iar acum urmeaza pasaportul, unde am inteles ca e si mai si decat la buletin.
Va pup si s-aveti un weekend minunat!
Mihaela
sirod spune:
Sa aveti o saptamina super, olencelor!
Miha banuii ca vremea fuse motivul, de-aia tacui si eu...ma gindeam ca n-are nici un rost sa facem 'dus in natura', plus portia de vint impregnat cu nisip...iti place cum zisai?Cred ca de nesomn fac asa!S-a agitat Oti toata noaptea, s-a mitziit...de am ajuns sa cred ca influentza lunii pline chiar nu e fasta!
Pa!
DORIS
chatonel spune:
'neata oltencele voioase!
Am bagat si eu un oki pe-aici, sa va spun ca avem poze- citeva, restul le pun cind ajung acasa- din vacanta :)
http://community.webshots.com/user/chatonel
pozele noi sint la albumul"vacanta si taclale"
Taclalele sint un alt forum pe care mai merg eu si cu ai caror membri respctivi m-am intilnit si in Canada, in noiembrie si acum, in Belgia, cu cei care locuiesc acolo.
Toulouse, la ville rose
smmiha spune:
Mai fetelor, eu nu mai inteleg vremea asta! Sambata a fost superb, apoi ieri frig, ploaie, azi dimineata parea ca va fi o zi insorita, iar acum e innorat . Si am avut un inceput de saptamana groaznic, m-am trezit de dimineata si nu aveam curent electric (nu tu cafea, nu tu stiri la tv), merg la baie, nu aveam nici apa calda, sotul s-a barbierit pe intuneric, de-mi era frica sa nu-si taie gatul. In fine, cu nervii in pioneze, ies din apartament sa plec la servici si surpriza...nu mergea nici liftul (si stau la etajul 10)! Sper sa nu continue toata saptamana asa dezastruos, ca ma apuca disperarea. Dimineata asta am retrait vremurile lui Ceausescu.
Va pup,
Mihaela
Coccinelle spune:
Salutare la toate oltencele
Chatonel, īti vazui pozele de la "vac. si taclale".Motanul e clar cine e.Dar tu? Esti cea din poza OBO(sita, dar...multumita!)nu-i asa?
Sīnteti frumosi ma, e normal...ce face dragostea din om!
Doris,terminarati teza de doctorat?Spor si drag la "scris"!
Si noi am scris teza"fratior/surioara pentru Matthias"acum vreo doi ani īn Spania ,beey ce ne-a reusit!!!
va pup
Giny
sirod spune:
Oltence 'neata...
Giny...multam de urari...elaboram de zor...sper sa scriem epilogul miine-poimaine..
Oti ieri sutit o piine din magazin si pina am localizat-o eu - ca aveam treaba cu achitatu' cumparaturilor(si prin alte parti e obiceiu' asta sa ceri bani de la cumparatori?) ea rontzaia de ziceai ca-i nemincata de trei zile...vezi Giny ce nora ai avea, ma?Descurcareatza foc!
Anca...ma, asa sa va tzina cit vreti voi...ma, da motanu tau are fatza de artist mai, romantic...nu de asta cu cifre si teoreme...sau e aparenta?Sa va bucurati unul de altul si sa va iubiti ca acu'!
Miha...parca am sta la 3000 de km, nu la trei statii de autobuz, fir-ar de vreme sa fie...vazusi ce idiotenie de vint ieri?
Hai pa, va pupam
DORIS
chatonel spune:
asa e, fetele, motanul meu e un sensibilos romantic
Azi sintem la socrii, deseara ajungem acasa si va mai pun poze, o gramada. Miine incep slujba iara :(
Va pupicesc!
Toulouse, la ville rose
Coccinelle spune:
Neatza
Doris, mai scrisarati vreo paginutza la lucrarea de doctorat?Ca ne facuratzi si noua pofta de studiu.
Fata descurcareatza Oti, dar si al meu are sīnge de oltean.Ca lua de pe raft o cutie cu trei oua Kinder-surprize si pīna sa pot sa i-o iau din mīna farīma un ou ca sa fie sigur ca īl cumpar.
Azi noapte s-a trezit cu pofta de joaca la 2 si nu a vrut sa mai doarma decīt la 5.Face si Oti ghidusii din astea?Nu am stiut cum sa-l comving sa doarmaAm īncercat si cu binele si cu raul.
Acum mi-e un somn...
Va dau pupici la toate
Giny
sirod spune:
Oltence eu imi dau demisia ma, ma saturai de ploaie, vint, frig...nu mai pot!
Hahahahaha, Giny, Oti ne-a procopsit cu 2 revelioane anu asta...pe 30 noaptea cu ea...asa ca Patrick, de la 2 la 5 si pe 31 ca oamenii, de!
Si a mai avut si alte manifestari d'alea in neconcordanta cu dorintele noastre!
Aseara avuram mult de scris la teza, sa stii, pin pe la 1...ooof, ce ti-e si cu lucrarile astea, noroc ca e placut
Hai pa, sa aveti un we super!
DORIS