La France (6)
Raspunsuri - Pagina 9
lu.more spune:
Hristos a inviat!
Buna dimineata, fetelor, hai ca ma enervai cu noapte-n cap! Stateam eu mai adineauri in pat linistita si ma uitam la TV, cand pe M6 doi prezentatori tinerei incep sa vorbeasca de cei 3 baieti de la O-Zone, 3 romanasi de-ai nostri care au scos o melodie pare-se foarte apreciata si care va fi probabil meloda verii aci in Franta. Ba chiar au si prezentat clipul, am ascultat cu placere, desi nu e tocmai genul meu de muzica... La sfarsit prezentatorul zice "deci melodia se numeste "Dragostea din tei" - asta in romana, cum s-a priceput... dupa care adauga: "Nu stim ce inseamna, dar o sa ma opresc in prima intersectie sa intreb si va spun data viitoare..."
Zau daca nu mi-a venit sa pun mana pe telefon si sa-i zic vreo doua asa, in direct!
In alta ordine de idei, Oana, uita de cozonacul ala, pentru ca desi era frumos si mirosea bine, am descoperti ca nu e formidabil, desi sotul meu zice ca era foarte bun. Dar eu il compar cu cel pe care-l facea mama... Asa ca eu propun altceva: intr-o zi cand n-om avea ce face, vii tu frumusel la mine si incercam sa facem din nou amandoua. Ce zici?
O zi buna! Pe curand!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
debby spune:
Fetelor atat m-ati facut sa salivez cu cozonacii astia si pe bune ca data viitoare cand vine www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23349&whichpage=5" target="_blank">amicul meu din Ro www.zanezane.net/forum/smiley/oops.gif" border="0"> o rog pe mami sa-mi trimita si mie si , de ce nu , poate il mancam impreuna , ce spuneti ?
Mami meu face un cozonac suuuuupeeerrrr buuunnnnn
Nimeni nu e perfect !
chatonel spune:
lu_more, ce bine ca venisi cu explicatia despre O-Zone, nu stiam ca ei-s ro, mi-au zis colegii la munca ca au auzit un cintec care pare a fi un tub cintat de români, dar nu au stiut sa-mi spuna exact despre cine-i vorba si eu nu i-am auzit inca!!!
O sa incarc cintecul deseara, cind ajung acasa.
Toulouse, la ville rose
oana cretu spune:
Ce m-a enervat si pe mine chestia cu romanii din intersectii! Daca prezntatorii aia au zis asa, la TV, imaginati-va cum ne-au tratat politistii pe noi doi, ca doi infractori!
Luminita, sunt de acord cu cozonacii, caci si asa nu stiu eu sa fac, si mi-e frica sa incerc sa nu raman dezamagita de ce imi iese si sa nu mai incerc. In schimb, am facut ciorbita de miel, drob, oua vopsite, si aperitive. Cand ai timp ma suni, ca eu nu prea mai am de munca pana la vara.
I-a zis si sora mea din Ro lui George de melodia asta a celor de la O-Zone, si a zis ca o incarca. Si acum...asta face!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
debby spune:
www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">
Daca vreti va spun si cum se face sa introduci un link cum am facut eu cu "amicul meu" mai sus ,ok?
Nimeni nu e perfect !
debby spune:
Am deschis o noua discutie ca sa nu fiu egoista si sa vada toata lumea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24496" target="_blank">aici
www.zanezane.net/forum/smiley/whistling.gif" border="0"> www.zanezane.net/forum/smiley/whistling.gif" border="0"> www.zanezane.net/forum/smiley/whistling.gif" border="0">
Nimeni nu e perfect !
debby spune:
Fetelor vesti proaste . Nu trebuie sa mai introducem imagini ca incetinim site-ul si va rog mult sa nu o mai faceti ca nu vreau sa imi pun in cap pe nimeni .
Ei bine stiu , e ca si cum dai unui copil jucaria dar apoi ii spui ca de fapt nu se poate juca ... asta e , sa speram ca in viitor va fi mai bine www.zanezane.net/forum/smiley/rolleyes.gif" border="0">
Nimeni nu e perfect !
oana cretu spune:
Am vazut, debby, asta este! E bine macar ca am invatat! Merci!
oana-cannes
oana cretu spune:
Fetelor de pe Coasta, eu am vorbit cu debby, luminita este si ea de acord in principiu (da lumi?) si ramane sa ne intalnim sambata la ora pranzului (eventual pe la ora 13) aici, la Cannes! Alina cred ca lucreaza, din pacate, iar Mihaela, asteptam un raspuns de la tine! Daca nu ai cu ce sa vi, draguta de debby a zis ca trece si te ia si pe tine! Ce ziceti?
oana-cannes
Aurelia spune:
debby te rog frumos poti sa-mi dai si mie pe personala un exemplu de cum trebuie scris pentru introdus o imagine in mesaj?§ please! eu am incercat ceva de genul [adresa link],nu merge si nici asa nu merge cum sa mai incerc?
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538