Oala pentru fiert legumele in aburi

Oala pentru fiert legumele in aburi | Autor: mitzura

Link direct la acest mesaj

Aveti idee de unde, de la ce magazin, pot sa cumpar in Romania o oala de fiert legumele in aburi?
Si inca o intrebare: oala de fiert alimentele sub presiune e tot una cu oala de fiert in aburi, sau fac chestii diferite?

mitzura si bebe tzopaila din burtica - 28 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

In multe cazuri da, oala sub presiune poate fi folosita pentru fierberea in aburi. A mea, de exemplu, are ca accesoriu un fel de sita din inox, cu « picioare », care se pune in interior. Dezavantajul e ca nu poti pune decat o cantitate mica de legume. Nici gustul nu e grozav. Eu n-am folosit asta decat o data si nu am fost multumita.
In schimb am un aparat de fiert in aburi special, se numeste « cuisseur vapeur » sau « auto-cuisseur », electric, e din plastic termorezistent, marca Moulinex. Ca sa ti-l descriu, e un vas in care pui apa, iar deasupra am doua recipiente de forma unor site, care se pun unul peste altul si se acopera cu un capac. Se regleaza timpul si atat. Tot ce pot sa-ti spun e ca daca-l gasesti, nu ezita sa-ti iei unul, e foarte practic (eu il folosesc de cel putin 3 ori pe saptamana). Am facut de cateva ori chiar si peste (are un vas special) si e nu numai sanatos, ci si foarte gustos…
Din pacate in Romania nu stiu unde il poti gasi. Incearca la diverse reprezentante ale firmelor bune de electromenajere

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Vas special pt. aburi am vazut in compexul Orhideea, acum 3-4luni. Magazinul e la intrarea dinspre IDM (e un magazin cu obiecte decorative).

Paste fericit!

Mergi la inceput